PREPARAREA BOABELOR DE PORUMB
Re: PREPARAREA BOABELOR DE PORUMB
mamaliga pe momitor sau ce?
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- Madalin Dirla
- Veteran
Da , Nando ,am facut un mix cu lapte de porumb si cu spartura de porumb..........asta este retzeta firului intins!!nando scrie:mamaliga pe momitor sau ce?
Eu maine o tai la peste daca vrei lasa-mi mes pe privat ! Fir in drill!!
am preparat si boabele pt azi . 24h in apa pe urma scursa apa din ele si am pus 800ml apa si 800 lapte de porumb si aroma de visine 1L si le-am lasat 5-6 ore ... sper sa fie deajuns la 5 kg de boabe.Fir intins !
- Madalin Dirla
- Veteran
Rezultate ceva Adiy la boabele preparate ???
Un novac de peste 15 kg cred ... dar a mai luat cu el inca 4 lansete si mi`a rupt ...atat am de zis de partida de la Albele de duminica seara pana luni .Poate imi zici si mie unde ai stat , pe ce loc
- Madalin Dirla
- Veteran
Am dat aproape de baraca paznicilor (aia de la salcie).........fir in drill!! Apropo,vezi ca eu am fost tot duminica spre luni la albele!!
si cam cat iti intra forfacu in mal ? ... hai ca iti zic eu.. cam 10-15 cm .Daca arunci la 50-60 de metri ai apa 2 metri(probat de mn totul) ..Fir intins
nu cred am vazut la MDY
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- Madalin Dirla
- Veteran
Nu te contarzic, ideea e ca de cate ori am fost pe ALBELE am luat peste(apa are 1,20 unde dau eu)..........................ultima ora:apa a scazut o jumatate de metru pe albele de luni pana azi,cred ca o pregateste de navodit :?
Pe unde ai mai fost la peste MDI ? ... Fir intins !
- Madalin Dirla
- Veteran
Sal ADIY,nu am mai fost ca ma pregatesc pt. concursul de la PERIS 17 -19 oct .....iti spun cand ma voi intoarce ce am facut .....fir in drill!!!Adyi scrie:Pe unde ai mai fost la peste MDI ? ... Fir intins !
- Ion Mironov
- Partener
:twisted: :twisted: oare ce o sa faci?MDI scrie:Sal ADIY,nu am mai fost ca ma pregatesc pt. concursul de la PERIS 17 -19 oct .....iti spun cand ma voi intoarce ce am facut .....fir in drill!!!Adyi scrie:Pe unde ai mai fost la peste MDI ? ... Fir intins !
OK. Fir intins si cat mai multi monstruleti !
- Madalin Dirla
- Veteran
Sa fie ! Fir in drill!!Adyi scrie:OK. Fir intins si cat mai multi monstruleti !
Ia zi MDI ce ai facut la Peris ... si cu ce ai facut treaba buna (momeala,nada...) . Fir intins !