Mai oameni buni ,voi vedeti cele 4 poze cu clasamentul de seara atasate de mine in pagina precedenta ???cristian505ro scrie:Pai si de ce nu mai e ?cristea radu scrie:-----------------------------------------
Post Editat -> Gor965
Clasamentul a fost atasat de mine ceva mai devreme ...ceva mai sus !
Adineauri era, dar nu l-am aprofundat si cat m-am dus sa mai iau un gat de Talin vad ca a disparut......
Marea provocare...reloaded !
Moderatori: Qnyx, florentiniuga
Re: Marea provocare...reloaded !
- zfcristian
- senior
Da, se vad.
Sau se pot vedea aici http://kingi.sunphoto.ro/Fishing
Ps: Daca tineti CTRL de pe tastatura apasat si invartiti scrollul de la mouse se va mari imaginea/scrisul.
Sau se pot vedea aici http://kingi.sunphoto.ro/Fishing
Ps: Daca tineti CTRL de pe tastatura apasat si invartiti scrollul de la mouse se va mari imaginea/scrisul.
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
- cristian505ro
- Veteran
Normal ca le vad Georgele, doar de la o juma' de Talin nu sunt afectat, ma intrebam si eu de ce au disparut asa de repede cele postate de catre Cristea Radu, ca inca nici nu avusesem timp sa le compar,analizez, etc.gor965 scrie:Mai oameni buni ,voi vedeti cele 4 poze cu clasamentul de seara atasate de mine in pagina precedenta ???cristian505ro scrie:Pai si de ce nu mai e ?cristea radu scrie:-----------------------------------------
Post Editat -> Gor965
Clasamentul a fost atasat de mine ceva mai devreme ...ceva mai sus !
Adineauri era, dar nu l-am aprofundat si cat m-am dus sa mai iau un gat de Talin vad ca a disparut......
Cristian Bebesel
Repet , clasamentul era postat de 1 ora inainte iar acel copy&paste nu-si mai avea rostul !cristian505ro scrie:............................
Normal ca le vad Georgele, doar de la o juma' de Talin nu sunt afectat, ma intrebam si eu de ce au disparut asa de repede cele postate de catre Cristea Radu, ca inca nici nu avusesem timp sa le compar,analizez, etc.
- Victor Hodorog
- senior
se vede .. se vede.. Talinul in exces e de vina
- cristian505ro
- Veteran
Asta e pretul pe aici intre 1400-1500 ron/litru. Dar gandeste-te ca africanii il au la ei acasa, direct din pom.iorgu scrie:Da, Sebas si tu si Marian amandoi la 14:40 si amandoi pe subiect ! Va multumesc, bun ca indulcitor dar si pretul de 1440 de roni litrul este cred justificat fata de ce ,,stie" sa faca
Revenind la pescuit : englezii cunosc destul de bine acest produs pe care il iau si ei din Africa si il proceseaza destul de bine. Stii cum e la pescuit : locul si norocul. Africa de Sud a aratat insa in ultimii doi ani ca pescuitul la crap este foarte multa stiinta,seriozitate si munca!
Ceea ce si echipele noastre de competitie cunosc si practica enorm de bine!
Si tin pumnii in continuare echipei noastre !
Ultima oară modificat 09 Oct 2010, 23:57 de către cristian505ro, modificat 1 dată în total.
Cristian Bebesel
- cristian505ro
- Veteran
Da, Georgele, vazusem clasamentul tau, you were the first !gor965 scrie:Repet , clasamentul era postat de 1 ora inainte iar acel copy&paste nu-si mai avea rostul !cristian505ro scrie:............................
Normal ca le vad Georgele, doar de la o juma' de Talin nu sunt afectat, ma intrebam si eu de ce au disparut asa de repede cele postate de catre Cristea Radu, ca inca nici nu avusesem timp sa le compar,analizez, etc.
Cristian Bebesel
- cristian505ro
- Veteran
Asa e Victore! Cum am zis si de cand am intervenit pe acest topic si .....am mirosit ca s-ar putea sa fie vorba de Talin.Victor Hodorog scrie:se vede .. se vede.. Talinul in exces e de vina
Mai ales ca originea acestui fruct enorm de dulce e...africana.
Cristian Bebesel
- Victor Hodorog
- senior
eu incercasem o gluma , dar in loc de tanin am scris tot talin.
Acum cu ce dau cu ce nu dau africanii nu stiu daca e atat de important, mai important e ca au gasit ceva ce a adus rezultat acolo.. doar au de 4-5 ori mai mult la cantitate decat orice alta echipa.
Acum cu ce dau cu ce nu dau africanii nu stiu daca e atat de important, mai important e ca au gasit ceva ce a adus rezultat acolo.. doar au de 4-5 ori mai mult la cantitate decat orice alta echipa.
- cristian505ro
- Veteran
Da, nici o problema , taninul daca e sa-l iei la bani marunti e mult mai complex din punct de vedere chimic decat talinul care este un extract foarte, foarte concentrat. Si depinde si de cine-l face.....Victor Hodorog scrie:eu incercasem o gluma , dar in loc de tanin am scris tot talin.
E important cu ce si cum dau africanii, d-aia sunt unde sunt si se mentin!
Cristian Bebesel
Ceva stiri?
- mario_kempes10
- senior