INCA UN CONCURS NU AR STRICA
Re: INCA UN CONCURS NU AR STRICA
da mai frumos ar fi daca sar face un concurs si de novac la vara. ce spui
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- iulian petre
- Veteran
problema este ca nu prea mai are GEORGICA "concurenta" in club si o sa-i arda rau de tot ......
- Madalin Dirla
- Veteran
Iulica ........nu se stie de unde sare iepureleiulian petre scrie:problema este ca nu prea mai are GEORGICA "concurenta" in club si o sa-i arda rau de tot ......
- iulian petre
- Veteran
pai .....asa e poate -i acord revansa......tinand cont ca am platit cotizatia pe anul 2008 poate invita si "tradatorul" la un" individual"..dar timpul se scurge anul 2008 se duce....... ......eu UNUL RASPUND LA ORICE PROVOCARE ... .dar numai la individual....echipa nu mai fac cu nimeni ..cu exceptia lui GEORGICA cand o sa aibe nevoie de mine!..
--------------------------------------
--------------------------------------
- ionescu iulian
- senior
Usor ..... usor revi la sentimente mai bune Iulica , sau mi se pare mie ? Sti la ce ma refer. -CS CARP ZONE -
„Lumina Faptelor Bune”
- iulian petre
- Veteran
-------------------------------ionescu iulian scrie:Usor ..... usor revi la sentimente mai bune Iulica , sau mi se pare mie ? Sti la ce ma refer. -CS CARP ZONE -
ti se pare..........si cu GEORGICA am lamurit problema ..... .ORICUM LA anul vreau sa merg la calificari si-mi trebuie un partener bun .....din pacate acest club inca nu are 3 echipe complete care poate tine piept "concurentei" si numai prin o alianta se poate participa....
ps.daca nu se schimba "politica" niciodata nu o sa fie 3 echipe ....in primul rand trebuie sa fie o familie care nu-si ascund unele secrete "profesionale", se ajut,...se respecta, etc...etc,etc
- ionescu iulian
- senior
Am inteles punctul tau de vedere ...... dar cine stie ce va fi..... timpul o sa ne raspunda cu siguranta la cele spuse de tine mai jos . CS CARP ZONE
„Lumina Faptelor Bune”