Unde sa merg la pescuit ?
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Unde sa merg la pescuit ?
Salut,
multumesc pt. raspuns dar nu stiu unde este Chiroiu si te rog spune-mi daca ai prins la plantat.
In privinta corectitudinii nu se pune problema, la mine este dorinta de a prinde si eu un peste adevarat adica peste 5 kg.
Multumesc,
multumesc pt. raspuns dar nu stiu unde este Chiroiu si te rog spune-mi daca ai prins la plantat.
In privinta corectitudinii nu se pune problema, la mine este dorinta de a prinde si eu un peste adevarat adica peste 5 kg.
Multumesc,
Am incercat sa intru in arhiva si imi spune ca nu sunt autorizat, ce trebuie sa fac pt a putea accesa arhiva?
Multumesc,
Multumesc,
momentan arhiva nu mai este disponibila.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Incearca Moara Vlasiei 2 , sigur nu ai sa regreti!
Ce pare aveti de Darvari?
- stan nicolae
- senior
am auzit de o balta buna...Cacacioasa...incearca pe ea.
Salut,
a fost cineva pe Afumati 5?
Multumesc,
a fost cineva pe Afumati 5?
Multumesc,
- florinpopescu2003
- senior
SINCER DC STAI SI ENUMERI BALTILE SAR PUTEA SA TREACA SEZONU.INCEARCA LA BITINA NU PRINZI OMU ITI DA 10 KILE
- carapavel florin
- senior
. Salut pot sa dau cu fratemiu pe un bon atata timp cat nu depasesc nr de scule permis , sau trebuie sa platim fiecare cate un bon ?florinpopescu2003 scrie:SINCER DC STAI SI ENUMERI BALTILE SAR PUTEA SA TREACA SEZONU.INCEARCA LA BITINA NU PRINZI OMU ITI DA 10 KILE
- florinpopescu2003
- senior
POTI DA PE UN BON SUNT CARE DAU SI 3 PE BON .
Floarea Popestiului (9 km de Bucuresti - in Popesti Leordeni faci stanga la statuie, mai mergi 1km si vezi indicator catre balta - balta se afla pe partea stanga). Capturi peste 6kg garantat (de preferat boiles S&O, cate 2 de 18). Sa ne anunti cum a mers daca ajungi.
- florinpopescu2003
- senior
culmea ca io din 20 de partide pe popesti am prins decat 2 pesti la bile restu la porumb si alune.dar pe popesti e de mers cand se va mai potoli canicula asta.cu toate pompele care le a bagat nea florin in apa tot ciorba zici ca ,si rezultate notabile poti avea numai noaptea
vreau sa merg de noaptea pe hagiesti se mai merita ?.. ceva noutati de acolo sau unde ma indrumati...
Dar de ce nu incerci niste balti de crap "consacrate"? Moara Vlasiei, Tancabesti, Oltenitei etc. Eu unul am inceput sa merg pe Popesti si e o ok.ciobe scrie:vreau sa merg de noaptea pe hagiesti se mai merita ?.. ceva noutati de acolo sau unde ma indrumati...
M-am cam saturat sa incerc tot felul de balti si dupa sa fiu dezamagit.
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.
am fost de vineri pana sambata pe Hagiesti si nimic fratilor, 5 carasi obositi, dintre care unul la bila de 18 raaau de tot ce sa mai vorbesc.