salutari din spania
- raressorin
- utilizator
Re: salutari din spania
va mai pun un video de data asta din italia,tot record de somn din raul po,italia.
Printesa din avatar este fetita ta? este cu tine acolo?
Ocroteste natura, merita!
- raressorin
- utilizator
salut baieti.va mai pun niste poze cu ultimele mele capturi.
- raressorin
- utilizator
- raressorin
- utilizator
- raressorin
- utilizator
o mreana de 6,5 kg
- raressorin
- utilizator
- stefan_kwr
- Veteran
Bravo sorine, frumoase capturi, presupun ca pe fluviu ai dat nu???
Tin sa precizez ca somnul de este pe ebro nu a existat pana prin anii 70 cand au fost adusi vreo 30-40 de somotei din germania de catre un neamt (sursa discovery chanel, nu mai stiu precis cum se numeste emisiunea)
Tin sa precizez ca somnul de este pe ebro nu a existat pana prin anii 70 cand au fost adusi vreo 30-40 de somotei din germania de catre un neamt (sursa discovery chanel, nu mai stiu precis cum se numeste emisiunea)
- stefan_kwr
- Veteran
Nu mai stiu precis pe ce era, dar sigur o sa mai repete acea emisiune...pharaoh scrie:Cred ca era pe National Geographic cu Zeb Hogan.
Buna.....toturor pescarilor din spania......si eu sunt tot in spania....si m-am gandit sa facem o echipa de pescuit la crap si sa le dam filmarile celor de info pescar..êntru ca ,cum bine stim aici avem un loc extraordinar de pescuit la crap....si anume pe mare nostru Ebru.Nu uitati ca pe Ebru vin cei care sunt considerati locul unu in lume la pescuit la crap si anume englezii.Astept raspunsurile voastre si un raspuns de la info pescari daca sunt de acord sa trazmita aventuri la pescuit din spania.
- raressorin
- utilizator
somnul a fost introdus in ebru in primavara 1974, de catre pescarul si doctorul in stiintele naturii Roland Lorkowsky .au fost eliberati 32 de SOMNI(Silurus glanis) din Dunare si Eliberati in lacul de acumulare Ribarroja. In 1995 alti 200 de somni mici din raul Po,Italia au ajuns in raul ebru adusi de Oliver Portrat.aici aveti o poza cu marimea la care au ajuns somnii pe ebru.salutari.