Boiliesuri solubile -porumb
Moderator: florentiniuga
Boiliesuri solubile -porumb
Am aprox 1 kg boiliesuri solubile - porumb - sbs si sant foarte tari sant si vechi , solubilitatea este foarte lenta au devenit mai inchise la culoare cand le rup in bucti is 90 % uscate si pe interior , ce e de facut in cazul acesta cu ele , se pot hidrata ? le mai pot folosi pe firul de par ?
- Qnyx
- Master Admin
Re: Boiliesuri solubile -porumb
Daca le tii suficient de mult in dip ar trebui sa se re-hidrateze la loc, in acelasi timp bilele avand un spor de aroma.
poti sa presupui ca nu le mai ai , cauta altele mai proaspete.
le poti sfarima si le poti folosi ca nada
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- iulian petre
- Veteran
[quote="Qnyx"]Daca le tii suficient de mult in dip ar trebui sa se re-hidrateze la loc, in acelasi timp bilele avand un spor de aroma.[/quote
--------------------------------------
da curios....solubile in dip.... ...
--------------------------------------
da curios....solubile in dip.... ...
fiind atat de vechi chiar nu mai conteaza
Laviniu, nu le-am incercat pesonal dar, am citit o discutie pe un alt forum unde se plangeau oamenii ca solubilele de porumb de la SBS ... n-ar fi chiar solubile!! :evil: Proaspat cumparate, au pus o bila in apa si nu era dizolvata nici dupa 24 h! Am inteles ca Vladut urma sa verifice acest aspect si sa-i comunice acest lucru patronului de la SBS, nu stiu ce s-a mai intamplat dupa aceea. Cu alte cuvinte, ia o bila si pune-o in apa si vezi in cat timp se dizolva, daca dupa 24 h nu s-a dizolvat ci doar s-a muiat putin la suprafata, atunci cred ca poti sa le si dipuiesti!
- Madalin Dirla
- Veteran
Cel mai bine sa le folosesti ca nada
Nelutu asta am observat ( dar nu am mai spus >>poate ziceau unii ca sant taca la cap ) si eu atunci cand le am cumparat , chiar atunci am testat bilele si nici vorba de bile solubile :? si pana la urma tot am avut parte de capturi cu ele , cand le puneam pe firul de par trageam cu cutitul pe ele sa le indepartez startul de la suprafata , asa mi sa parut ca a dat mai bune rezultate >se dispersau in apa mai bine substantele >parerea mea , dar acum la stadiul in care sant ...nimikNelutu scrie:Laviniu, nu le-am incercat pesonal dar, am citit o discutie pe un alt forum unde se plangeau oamenii ca solubilele de porumb de la SBS ... n-ar fi chiar solubile!! :evil: Proaspat cumparate, au pus o bila in apa si nu era dizolvata nici dupa 24 h! Am inteles ca Vladut urma sa verifice acest aspect si sa-i comunice acest lucru patronului de la SBS, nu stiu ce s-a mai intamplat dupa aceea. Cu alte cuvinte, ia o bila si pune-o in apa si vezi in cat timp se dizolva, daca dupa 24 h nu s-a dizolvat ci doar s-a muiat putin la suprafata, atunci cred ca poti sa le si dipuiesti!
- iulian petre
- Veteran
sti eu am mai spus odata ca cele de la SBS zise solubile ......nu sunt solubile...le pui in apa si degaja putina culoare si...atat ..nu se desfac...dar ma contrazis atunci cineva ca nu e asa...... ...am inteles ca sunt unele care se numesc senzor special si care ar fi solubile dar eu unul nu le-am testat sa vad cum lucreaza....MERG dupa principiul "SUNT PREA SARAC SA-MI CUMPAR LUCRURI IEFTINE"....
- iulian petre
- Veteran
am uitat sa scriu SBS SENZOR SPECIAL...denumirea completa a celor zise solubile...
dap..din pacate si eu m-am pacalit ...........
- iulian petre
- Veteran
vedeti ca FLORENTIN a facut niste bile solubile de porumb foarte bune ....la un cost foarte mic...poate el sa va indrume cum anume le-a facut....eu unul am ramas placut impresionat de acele bile dar nu am mai apucat sa-i "fur" reteta....! poate sa spuna si costul lor pe kg....un cost foarte redus....!....
- Madalin Dirla
- Veteran
Iulica ,dar tu cu George nu ati folosit solubile de porumb la nici un concurs la care ati participat????iulian petre scrie:vedeti ca FLORENTIN a facut niste bile solubile de porumb foarte bune ....la un cost foarte mic...poate el sa va indrume cum anume le-a facut....eu unul am ramas placut impresionat de acele bile dar nu am mai apucat sa-i "fur" reteta....! poate sa spuna si costul lor pe kg....un cost foarte redus....!....