old_radu scrie:@ coool_marius
...salutam prezenta ta aici
Pentru spinn`erii din zona Severin - vineri , sambata ... s-a prins salau intr-un mod impresionant pe Dunare , in zona Dubova , din barca , la twistere . A tras ca turbatu , la aproape orice culori . Au fost persoane care au luat si 40 kg .
Acelasi salau a inceput sa manance seara , intre orele 20.....21.30 , in zona anvelope-laminor. Cautat la 2..3 m de mal, cu twistere de culori f stridente , sau voblere se prind si 10 bucati pe ora ( 1,5 kg cel mai mare ) .
In aceeasi zona, peste zi ,sare avatul intr-una . Duminica am luat 2 buc la vreo 2 kg bucata , pe oscilanta , la cativa m de mal . Animalele de 7..8 kg sar si alea , dar la dist de peste 50 m de mal. Am incercat pe pilker de 45g cu textil de 0,12 dar nu a intrat niciunul . Se mai da sila crap in zona, cand e apa scazuta , insa rezultatelenu sunt f satisfacatoare .
Undeva langa un vapor pe langa iarba am reusit si am scapat si vreo 2 stiuci destul de frumusele .
La Gura Vaii , inspatele motelului , se prind bucati frumoase de biban - fie pe echipament UL cu voblere sil iguri mici , fie la fund la pestisor viu - moioaga ( un fel de pui de mreana ) .
Asa ca ... doritorii .. go 4 spin .
Astept noutati si de pe la alti pescari de Dunare ,din zona .