Buna ziua.
In perioada de iarna imi voi cumpara 3 lansete si 3 mulinete.M-am tot gandit la ce ansamblu imi voi lua.Pana la urma ca si mulinete am ales dintre Shimano Ultegra 5500 xtb si Shimano BBRLC,si am optat pentru cea din urma.Aici,am o rugaminte la voi,e un sfat,ce poate mi-l puteti da:sh sau noi (eu as vrea noi,poate reusesc sa le iau,dar daca nu imi ajung banii...)?
Cat despre lansete ,sunt cam in dilema.As vrea de 3.9m lungime si 3.5lb forta.Vreau sa aleg dintre:
-Maver Carp Genesis Extreme;
-Senzor Club(ca de Magic nu am eu bani);
-Chub Outkast... si poate mai sunt.
Daca se poate,am o rugaminte: sa veniti cu sfaturi competente.Aici ma refer ,de la cei ce le-au folosit,si daca se poate,in combinatie cu mulinetele mai sus amintite.
Cum pana la primavara mai este mult,sper ca sfaturile venite din partea voastra sa ma indrume spre ceva satisfacator.Astept si sfaturile marilor crapisti,care poate mi le vor da ,cand vor avea timp,mai ales dupa sfarsitul tuturor concursurilor.Spun asta in ideea ca ei au folosit cam tot ce am amintit eu.
Multumesc anticipat.Astept opinii si pareri din partea tuturor.
Numai bine.
...vs...vs...vs...
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Costel Jambu
- senior
...vs...vs...vs...
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
Re: ...vs...vs...vs...
Nu vreau sa te influenetez cu nimic , dar sunt curios de ce ai prefera sa dai aproape 800 de ron pe o mulineta si doar 400 pe lanseta ?
- Costel Jambu
- senior
Salut.
As vrea sa pot da mai mult pe o lanseta,dar nu am bani.Si pentru sufletul meu,vreau sa iau mulinetele.Chiar nu exista o explicatie logica.Poate sunt eu mai tampit,cine stie.Am o pasarica la cap ,si vreau bbrlc.
Ceva sugestii,gor.Eu stiu?...,invata-ma,te rog.
Numai bine.
Ps.:Mulinetele s-au scumpit in asa hal in ultima perioda,pe cand pretul lansetelor a cam stagnat.Nu era asa mare diferenta intre cele 2.
Doamne,cum se pot scumpi atat produsele ,pe cand salariul sta pe loc de vreo 2 ani!!!Doamne in ce tara traim!!!
As vrea sa pot da mai mult pe o lanseta,dar nu am bani.Si pentru sufletul meu,vreau sa iau mulinetele.Chiar nu exista o explicatie logica.Poate sunt eu mai tampit,cine stie.Am o pasarica la cap ,si vreau bbrlc.
Ceva sugestii,gor.Eu stiu?...,invata-ma,te rog.
Numai bine.
Ps.:Mulinetele s-au scumpit in asa hal in ultima perioda,pe cand pretul lansetelor a cam stagnat.Nu era asa mare diferenta intre cele 2.
Doamne,cum se pot scumpi atat produsele ,pe cand salariul sta pe loc de vreo 2 ani!!!Doamne in ce tara traim!!!
- Driscu Radu
- senior
Referitor la lansete inceraca prologicu si chub vantage, poate chiar si un sonik sk3-sk4.Parerea mea la un ansamblu complet lanseta mulineta de 1200-1500 lei, suma data pe lanseta si mulineta ar fii bine sa fie cam la fel.
- Costel Jambu
- senior
Salut.Multumesc pentru sfat.
Sfaturile pot continua.
Numai bine.
Sfaturile pot continua.
Numai bine.