Lansete feeder Lac - Rau

Moderatori: gor965, florentiniuga

MARIO13
utilizator
utilizator

Lansete feeder Lac - Rau

Mesaj de MARIO13 » 26 Sep 2010, 20:03

Sunt incepator in acest stil de pescuit .Va cer sfatul in achizitionarea a doua lansete feeder (testate)echipate cu mulinete , pe care sa le folosesc pe lac la crap( peste mare) si pe rau in curent mare pt. pescuitul la mreana . **==

mariusbulanel
Veteran
Veteran

Re: Lansete feeder Lac - Rau

Mesaj de mariusbulanel » 27 Sep 2010, 11:05

poi uite poti incerca cele din gama spro de la dome gabor cele hevy sunt f..bune dar asta depinde cat vrei sa investesti uite si un link http://www.fishline.ro/joomla/index.php ... -140G.html si mulinete dar nu ff scumpe ptr ca presupun ca lansetele is ff scumpe si poate nu vrei sa investesti atat de mult sa zicem ceva carp expert fedeer 5000 http://www.fishline.ro/joomla/index.php ... -5000.html (la care sa adaugi un fir de 22-25 de la carp expert special fedeer)
cam asa ceva detin eu si sunt ff. multumit
numai bine

MARIO13
utilizator
utilizator

Mesaj de MARIO13 » 27 Sep 2010, 20:53

Multumesc mult pt. sfat. Despre lansetele de la Energotim aveti ceva de comentat ??? **==

mariusbulanel
Veteran
Veteran

Mesaj de mariusbulanel » 27 Sep 2010, 22:45

nu sunt lansete rele ,am avut ocazia sa folosesc asa ceva ,dar e mare diferentza intre ele si spro,cel putin la aruncarile lungi,mai bine merg spro-urile credema si blank-ul e misto facut,parerea mea ca merita sa faci un efort si daca le ingrijesti te tin o viata...
ps.tine cont ca le folosestipe somes daca nu ma insel si la curent destul de mare cu greutati mari deci nu o sa te lase
numai bine

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 27 Sep 2010, 23:12

Este prea mare diferenta de pret in spro si energo, parerea mea e ca nu merita spro la banii aia. Practic iti iei doua feedere de la energo. Plus ca cele de la energo sunt foarte usoare si versatile.
Lansetele de crap de la energo mie nu-mi plac, dar cele de feeder fac toti banii.
Sa nu-ti iei mai lungi de 3.60m, nu merita...

mariusbulanel
Veteran
Veteran

Mesaj de mariusbulanel » 27 Sep 2010, 23:41

da domule laurentiu ai folosit vreo data spro-urile sa vezi ce pot sau nu ? si dece nu mai lungi de 3.60?
ps:cum am mai spus si ma repet dai un ban dar merita..!!
numai bine

zolimiklos
junior
junior

Mesaj de zolimiklos » 28 Sep 2010, 08:49

Eu am doua lansete feeder de la Energo Team de 4,20m ( "ET POWER FEEDER" ) dar nu le-as da pentru nimica-n lume. Cu Actiune de 150 grame, poti arunca cu ele la 80-100 metri linistit cu momitor de 50 de grame.Am pescuit cu ele la beltile de la noi (Oradea), in Ungaria la Tisza to, pe Crisuri si pot sa-ti spun ca sunt foarte bune si nu mai vorbesc calitate-pret!Culoarea e cam ciudata dar nu ma deranjeaza!

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 28 Sep 2010, 10:00

mariusbulanel scrie:da domule laurentiu ai folosit vreo data spro-urile sa vezi ce pot sau nu ? si dece nu mai lungi de 3.60?
ps:cum am mai spus si ma repet dai un ban dar merita..!!
numai bine
Mai lungi de 3.60 nu merita la raurile noastre inguste, deja cele de 4.20 te incurca rau la un mal cu ceva pomi sau tufe. Eu in locul lui mi-as lua un piker de 3 metri...
Ca sa vorbim de feedere adevarate incepem de la 200 de euro in sus, altfel ce face si cum se comporta spro la 350 lei face exact si energo la 180 lei. Daca ne ridicam cu pretentii, repet, de la 200 de euro in sus.
Si ca sa inchei eu as recomnada pt un incepator (si nu numai) care nu vrea sa investeasca mult Carp Expert Feeder de la energo. Este o lanseta usoara si foarte versatila, poti pescui si pe rauri, lacuri sau Dunare, poti arunca cu un cosulet de 70 grame linistit si in acelasi timp este foarte rezistenta. Chiar daca se numeste crap expert, poti pescui foarte bine si platicuta sau scobarel, schimbandu-i varful cu cel de un oz. Pt crap il montezi pe cel de doi oz.
Parerea mea...
Stima.

MARIO13
utilizator
utilizator

Mesaj de MARIO13 » 29 Sep 2010, 21:16

Va multumesc tuturor pt. sfaturi. Trebuie sa recunosc ca nu sunt dispus sa investesc foarte mult acum,doar este criza :-q , si mai recunosc ca am pus ochii de ceva timp in urma pe acest bat , dar nu aveam nici o informatie despre el .
Ce parere aveti ??? Doar urmeaza perioada reducerilor :)) :)) :))
http://fishme.ro/energofish-lanseta-kev ... =59_60_107

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 29 Sep 2010, 21:33

Nu o sa-ti placa. E prea putenica si nu o sa dai numai dupa pesti capitali. Majoritatea pestilor pe rau nu o sa depaseasca palma si cu ea nu o sa simti nimic, nici macar trasatura. Daca nu ma insel cel mai mic varf e de 2 oz.

MARIO13
utilizator
utilizator

Mesaj de MARIO13 » 29 Sep 2010, 22:14

Ai dreptate Laurentiu, cu toate ca " practic " sunt novice la feeder ,teoretic am vazut vreo 4-500 filme de pescuit majoritatea la crap,mreana , toate stilurile, din care am mai invatat cate ceva ,iar in ale pescuitului ador match-ul , la care am cateva capturi frumusele ( in attach ). Pescuitul de finete este totul pt. mine. Recent in urma unor probleme de sanatate am fost " obligat " sa" renunt " la betele mele de crap ca doar platim asigurare de sanatate la stat pt.medicii privati :D si acum intentionez sa le inlocuiesc cu feeder.
Multumesc pt. rspuns **==
Fişiere ataşate
P1020274.JPG

mariusbulanel
Veteran
Veteran

Mesaj de mariusbulanel » 01 Oct 2010, 23:36

felicitari domnule Mario pt captura :D si imi pare rau ca nu am putut sa fiu mai mult de folos cu informatii in legatura cu lansetele..dar credetima ca am avut cele mai bune intentii stiind cam in ce zona pescuiti ptr ca si eu am batut locurile de pe somes pe langa dej....
numai bine **==

MARIO13
utilizator
utilizator

Mesaj de MARIO13 » 02 Oct 2010, 17:49

Multumesc de raspunsuri :-?? , am deschis acest topic nu pt. a impresiona prin cunostinte teoretice [-x , ci pt. primi sfaturi practice despre acest pescuit in apele din zona mea( somes-mreana,lacuri private-crap ).Sincer nu stapanesc acest stil de pescuit pe care il consider mai indeaproape de sufletul meu , si orice informatii legate de el ( bete, mulinete , fire, monturi ,articole , filme etc...testate la noi ) le consider valoroase.Si avand in vedere ca ,banii nu ma dau afara din casa ~x( vreau ca echipamentele pe care le cumpar sa fie validate de catre voi cei care le-ati testat. **==

poparu
utilizator
utilizator

Mesaj de poparu » 19 Oct 2010, 14:42

salutare sunt un incepator al acestei tehnici de pescuit
ce parere aveti descpre lanseta carp expert feeder?
pana la cate grame poate duce sa lanseze?
cu primul varf se poate pescui la scobar, mreana ,in general la pestii de talie medie? cu ce greutate se poate pescui?
va multumesc

poparu
utilizator
utilizator

Mesaj de poparu » 19 Oct 2010, 15:13

salutare sunt un incepator al acestei tehnici de pescuit
ce parere aveti descpre lanseta carp expert feeder?
ce putere de actiune are ? cate grame ?
cu primul varf se poate pescui la scobar, mreana ,in general la pestii de talie medie? cu ce greutate se poate pescui?
va multumesc.

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”