Vand eventual schimb cu ce am exemplificat mai jos, 4 mulinete Jaguar bv50
sunt cumparate anul trecut de la Gipo au maxim 48 de ore pe balta.
mulinetele contin:
- tambur de rezerva, fir, sunt ireprosabile( cum spuneam, au maxim 48 de ore pe balta deci nici macar praful nu si l-au luat)
- sunt dispus eventual la un eventual schimb cu diverse modele: 2 Tornado 7500 , Banax 6500 Coreea, shimano navi, eventual altceva cu tambur mare in stare similara.
- pret pachet 4 mulinete- 500-550ron, dupa cum bate vantul (prin portofelul meu..evident, o negociem in limita bunului simt);
- pret pachet 2 mulinete - 280 ron - fix;
- dupa caz, + sau - , diferente de bani;
- elegant ar fi, ca ofertele sa fie trimise MP;
- in principiu, anuntul este valabil pt Bucuresti sau cine le poate aduce pt vizionare si proba; inainte de a face schimbul, desigur ca vreau sa le probez.
pret vanzare 135ron/bucata
JAGUAR BV 50
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
JAGUAR BV 50
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Re: JAGUAR BV 50
multumesc,
se poate inchide
se poate inchide
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!