JAGUAR BV 50

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Închis
mihi78
senior
senior

JAGUAR BV 50

Mesaj de mihi78 » 11 Sep 2010, 16:28

Vand eventual schimb cu ce am exemplificat mai jos, 4 mulinete Jaguar bv50

sunt cumparate anul trecut de la Gipo au maxim 48 de ore pe balta.

mulinetele contin:

- tambur de rezerva, fir, sunt ireprosabile( cum spuneam, au maxim 48 de ore pe balta deci nici macar praful nu si l-au luat)
- sunt dispus eventual la un eventual schimb cu diverse modele: 2 Tornado 7500 , Banax 6500 Coreea, shimano navi, eventual altceva cu tambur mare in stare similara.
- pret pachet 4 mulinete- 500-550ron, dupa cum bate vantul (prin portofelul meu..evident, o negociem in limita bunului simt);
- pret pachet 2 mulinete - 280 ron - fix;
- dupa caz, + sau - , diferente de bani;
- elegant ar fi, ca ofertele sa fie trimise MP;
- in principiu, anuntul este valabil pt Bucuresti sau cine le poate aduce pt vizionare si proba; inainte de a face schimbul, desigur ca vreau sa le probez.

pret vanzare 135ron/bucata
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!

mihi78
senior
senior

Re: JAGUAR BV 50

Mesaj de mihi78 » 26 Sep 2010, 19:33

multumesc,
se poate inchide
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!

Închis

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”