In data de 17-07-2008 Administratia nationala Apele Romine Directia Apelor Mures a scos la licitatie publica practicarea pescuitului sportiv pe Barajul Cincis din Hunedoara.
La licitatie au participat mai multe Asociatii de pescari.
In urma licitatiei la care am participat A.P.S. -HD , a cistigat dreptul de practicare a pescuitului sportiv pe Barajul Cincis din Hunedoara.
Miine dimineata voi instiinta ANPA de semnarea acestui contract
BARAJUL CINCIS HUNEDOARA
Moderatori: Sebastian, pharaoh
- ADRYAN1981
- utilizator
Re: BARAJUL CINCIS HUNEDOARA
-buna , am permis vizat de cs si am de gand sa fac o patida de pescuit pe cincis in toamna asta.
-stie cineva daca am voie sa pescuiesc cu permisul vizat in cs sau daca trebuie sa mai platesc ceva in plus .
-am sunat la deva la ajvps si mi s-a spus ca ar tebui sa platesc o taxa in plus de 20 lei pentru ape stationare dar pe topicuri am citit ca pe cincis se poate pescui cu permisul vizat oriunde.ideaa e nu ca ar fi o suma f mare ci ca ar trebui sa pierd o zi sa merg la deva pt taxa si viza.
-cum ajung din hateg la cincis?
-multumesc pentru informatii!
-stie cineva daca am voie sa pescuiesc cu permisul vizat in cs sau daca trebuie sa mai platesc ceva in plus .
-am sunat la deva la ajvps si mi s-a spus ca ar tebui sa platesc o taxa in plus de 20 lei pentru ape stationare dar pe topicuri am citit ca pe cincis se poate pescui cu permisul vizat oriunde.ideaa e nu ca ar fi o suma f mare ci ca ar trebui sa pierd o zi sa merg la deva pt taxa si viza.
-cum ajung din hateg la cincis?
-multumesc pentru informatii!
Barajul este concesionat de APS-HD .
Pe el pot pescui numai membrii APS-HD.
Daca vrei sa pescuiesti fara probleme poti sa ma suni la telefon 0721686808
Pe el pot pescui numai membrii APS-HD.
Daca vrei sa pescuiesti fara probleme poti sa ma suni la telefon 0721686808
pentru d-nul Benko (APSHD)daca tot spuneti ca ati concesionat Lacul Cincis de ce nu puneti taxa pe zi cum se practica in toatatara sa pescuiasca totii,sa faceti bani la buget cu care sa populati lacul.S-au nu aveti licenta si actele in regula si fortati pescari sa se inscrie la asociatie.Va laudeti ca populati Lacul cincis din bani membrilor,dar ati uitat sa le spuneti din ce bani ati populat balta d-stra tot d-stra ati spus ca ati facut plangere penala la parchet inpotriva asociatilor din judet ca le dau dreptu sa pescuiasca in Lacul Cincis,deci pana va judecati nu aveti dreptul sa opriti pescari sa pascuiasca,pana ce nu aveti hotarirea definitiva sunt curios cu ce lege amedati pescari Membri d-stra sunt obligati sa pescuiasca doar pe Lacul cincis
Si tacerea este un raspuns
deci pina la urma avem sau nu voie sa pescuim noi ceilalti care suntem din alte orase dar tot din judet
http://pescar-hd.blogspot.com
pentru toti pescarii din judetul hunedoara si nu numai !
pentru toti pescarii din judetul hunedoara si nu numai !