Bine v-am gasit!
- micu_ionut
- utilizator
Bine v-am gasit!
Buna ma numesc micu ionut andrei sunt din comuna peciu-nou din aproapierea timisoarei (17km) si sunt un pescar incepator , o inceput sa-mi placa mai mult de cand am mers cu un amic deal meu pe timis cu cortul 3 zile si am scapat pe la ora 4 dimineata un crap frumos avea cu aproximatie 5 kg de atuncia am simtit cu adevarat placerea pescuitului (o adrenalina de nedescris )ceea ce va mai pot spune este ca maine 04.9.08 voi merge la o pescarie inafara timisoarei (sacosul-turcesc)vor promite ca voi revenii cu niste imagini cu capturiile mele ,maine voi folosii :Porumb ( conserva , [borcan =>aroma de capsuni<=] ) ,Rame (rosii) , Mamaliga (reteta mea preferata 2 cu una este renumita am furato de la un moshulet ,arpacas (fiert cu putina miere de albine sau zahar vanilat ) , si preferatele mele Boiles . Fir intins tutoror pescariilor
- micu_ionut
- utilizator
Re: Bine v-am gasit!
din pacate nam avut timp sa fac poze chiar la pescarie dar am facut poze cand am ajuns acasa 2 poze voi reveni cu niste poze chiar de pe pescarie voi arata si privelistea pescariiei sa va faceti o parere se pare ca cei 2 crapi oglinda prinsi or fost prinsi la porumb tinut intr`un borcan cu tuica (un batran mi-o vandut secretul acesta,pentru ca crapul vine la miros intepator...) si uitati dovada :o scuze inca o data pentru ca nam facut poze pe balta dar o sa fac rabdare , multi o sa creada ca e cumparat si fotografiat acasa dar nu este asa :o
Re: Bine v-am gasit!
Daca iti place pescuitul crapului, "invata" sa pescuiesti C&R (catch & release), adica tot ce pinzi sa eliberezi.
Locul pestelui este in apa, sa il poti prinde si peste catva ani, la o greutate mai mare.
E un sfat...
Respectele mele.
Locul pestelui este in apa, sa il poti prinde si peste catva ani, la o greutate mai mare.
E un sfat...
Respectele mele.