Deocamdata da. Dar face expeditii oriunde in tara. In special daca vrei mai mult.costel pisoiu scrie:singurul magazin este cel din Bucuresti ?
Cinepa
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- florentiniuga
- Master Admin
- costel pisoiu
- membru activ
- florentiniuga
- Master Admin
- vladut mateianu
- utilizator
Salutare!
.......Pacat, ma gindeam ca secretomania nu se practica pe forumul acesta si de era pentru ceva mai elaborat(o reteta secreta ceva),intelegeam,se pare ca ajutorul nu-i vice-versa!M-am lamurit !
Mersi
[quote]kamasan
Data ?nscrierii: 20/Noi/2007
Loca?ie: Arad
Trimis: Lun Noi 26, 2007 10:11 pm Titlul subiectului: Cinepa
--------------------------------------------------------------------------------
Unde se mai gaseste de cumparat cinepa? As dori sa iau dar in cantitati mai mari decit cele din magazinele de specialitate(pescuit, animale de companie-pasari...).
Data ?nscrierii: 20/Noi/2007
Loca?ie: Arad
Trimis: Lun Noi 26, 2007 10:11 pm Titlul subiectului: Cinepa
--------------------------------------------------------------------------------
Unde se mai gaseste de cumparat cinepa? As dori sa iau dar in cantitati mai mari decit cele din magazinele de specialitate(pescuit, animale de companie-pasari...).
am reusit sa iau si eu ..cam bataie mare canepa omuluicornel G scrie:Pentru cei interesati si in pta Obor din Bucuresti vine o persoana, in special Duminica,cand este "Targul Pescarilor" si vinde canepa la 8lei/kg.Il puteti gasi pe aleea din spatele halei,cea dinspre Aversa.
Respecte.
- gabi neamtu
- senior
Re:
[quote="costel pisoiu"]singurul magazin este cel din Bucuresti
momentan da
momentan da