Doripesco....
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Madalin Dirla
- Veteran
Doripesco....
Sal. stie cineva care este taxa pe aceasta balta,nr. betze,etc......as vrea sa fac o iesire acolo,am ramas placut surprins de densitatea de peste de acolo.......Multumesc anticipat!! FIR IN DRILL VA DORESC!
- gabi neamtu
- senior
Re: Doripesco....
130 ron 24 ore / 4 bete
- iulian petre
- Veteran
MDI scrie:Sal. stie cineva care este taxa pe aceasta balta,nr. betze,etc......as vrea sa fac o iesire acolo,am ramas placut surprins de densitatea de peste de acolo.......Multumesc anticipat!! FIR IN DRILL VA DORESC!
-------------------------------
MADALINE stai linistit........ca stiu ce zic...
- Madalin Dirla
- Veteran
As avea si eu o intrebare. Se poate pescui si noaptea? Fir intins!
- Madalin Dirla
- Veteran
24 de ore inseamna o zi si o noapte !! fir in drill!!gabi neamtu scrie:130 ron 24 ore / 4 bete
A fost careva recent pe balta asta si unde este mai exact va rog daca se poate.
TOTUL PENTRU CRAP
- iulian petre
- Veteran
GOOGLE-DORIPESCO.......gasesti tot ce te intereseaza.....
- carapavel florin
- senior
cam mare taxa mai ales ca parca se pescuieste c&r,nu credeti ca mai cheltuiesti si benzina ,momeala,este vorba de bazinul nr.6 nu?
nu mi se pare deloc mare pentru preturile care sint la noi
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- alex_mures
- membru activ
totusi mi se pare mult taxa,fata de Livada unde 100Ron/3 zile si sant exemplare mult mai mari decat la Doripescogabi neamtu scrie:130 ron 24 ore / 4 bete
- florentiniuga
- Master Admin
Asa este. Taxa este exagerata pentru ce se prinde acolo si mai mult de atat, atitudinea patroanei Ruxandra Laura Coc fata de pescarii de competitie este de-a dreptul umilitoare. Eu m-am simtit jignit si asta in plina desfasurare a unei competitii. Daca va puteti imagina ca a facut tambalau pentru faptul ca a iesit cineva (Iorgos) cu masina doar pana la ferma sa vorbeasca cu sotia care era in trecere. Motivul : "se fura peste" !!! :oops: :evil: :oops:
Pe mine nu ma mai vede curand pe la Vadul Rosu.
Pe mine nu ma mai vede curand pe la Vadul Rosu.
Nu am fost niciodatra si nici nu am sa merg, asta datorita motivului expus de Florentin. Asta desi sunt aproape de baltile astea. De la sefi la angajati, toti te trateaza de parca ei iti fac un serviciu imens lasandu-te sa pescuiesti. Au patit-o si alti prieteni de-ai mei si nu vreau sa ma supar inca de la momentul cand ajung pe balta, as pierde din start placerea si relaxarea pe care le caut la pescuit. Sa pescuiasca ei...
- Roman Marian
- utilizator
Am si eu o intrebare stie cineva cand se poate merge la DORIPESCO la pescuit anul acesta in calitate de pescar amator ..................MULTUMESC
- MIHAIU DARIUS
- junior
suna la unul din numerele astea si vei afla sigur 0726709793 ,0728288702 este si un concurs la copca luna asta