intrebare pt moderatori
Re: intrebare pt moderatori
Cosmin, si pe Chrome apare la fel ca si cu Mozilla.
Intrati la tools -> option->security si debifati acolo unde scrie ca blocheaza siturile ca fiind de atac.
E valabil si pt firefox si pt chrome.
E valabil si pt firefox si pt chrome.
- Qnyx
- Master Admin
Pai apare si pe Chrome fiindca este browserul de la Google.Nelutu - - Cosmin, si pe Chrome apare la fel ca si cu Mozilla.
Sper sa imi raspunda curand cei de la Google si sa scoata porcaria asta de pe site si cand mai fac rahaturi din astea sa verifice o persoana ce si cum, nicidecum un software.
Qnyx scrie:Pai apare si pe Chrome fiindca este browserul de la Google.Nelutu - - Cosmin, si pe Chrome apare la fel ca si cu Mozilla.
Sper sa imi raspunda curand cei de la Google si sa scoata porcaria asta de pe site si cand mai fac rahaturi din astea sa verifice o persoana ce si cum, nicidecum un software.
@Qnyx, am avut aceeasi problema cu luarea ,,masurii de protectie" de catre Google. De azi dimineta s-a revenit la normal si am intrat pe forum fara nici o problema. Sunt sigur ca acest lucru se datoreaza si intrventiei tale la ,,EI''.
Nota bene! Era foarte stresanta acea interdictie pentru cei dependenti de acest site InfoPescar.Tv
Ocroteste natura, merita!
- Qnyx
- Master Admin
Ma bucur ca problema a fost rezolvata si sper sa nu mai existe incidente de acest fel. La fel ca si acum, pentru orice neclaritati, probleme, etc... nu ezitati sa ma contactati; ori pe forum, ori la adresa
cosmin @ infopescar . tv (legat).
Cheers !
cosmin @ infopescar . tv (legat).
Cheers !