Lansete Shimano
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Lansete Shimano
Da ...eu stiu ce sa zic ... chiar nush am auzit ft multe pareri si pn la urma am costatat k nu mai stiu nik ..da orc la alegerea echipamentului e normal sa tin cont de parerea mea ..numai k vroiam sa mai aflu si alte pareri ...din care chia am avut de invatat cate cv ....akum nush intr-un final sper sa ma hotarasc ce lasete sa imi iau care sa meraga bine cu helicoanele... k alea sunt hot sa le iau ... o sa ma mai interesez ... o sa compar ...si sper sa fac o alegere buna ...multumesc pt pareri si fiere intinse in noul sezon!!!!!
Carp Force ES are mufare inversa.Le-am vazut si studiat mai atent zilele trecute.Tavi2 scrie:Cormoran Eliminator ES 3.9m 3.5lb au inel de 40mm, pus cam prea aproape de mandrina, mufare spigot, sunt cam moi si balangane cam mult dupa aruncare (cam 200 Ron la Arrow)Neamtul scrie:Poate reusesti sa-ti cumperi Cormoran Eliminator ES.Au si varianta de 3,90m si parca au si inel de plecare de 50mm.
Comoran Carp Force ES 3.9m 3.5 lb au inel de 50mm, mufare spigot, sunt mult mai ok din toate punctele de vedere (cam 400 Ron la Arrow).
Sigur ca la magazine online s-ar gasi si la alte preturi...
Octavian
Bete foarte faine dar pentru moment am alte prioritati.
Corect, Carp Force ES are mufare inversa! Mana si tastatura au luat-o raznaNeamtul scrie:Carp Force ES are mufare inversa.Le-am vazut si studiat mai atent zilele trecute.Tavi2 scrie:Cormoran Eliminator ES 3.9m 3.5lb au inel de 40mm, pus cam prea aproape de mandrina, mufare spigot, sunt cam moi si balangane cam mult dupa aruncare (cam 200 Ron la Arrow)Neamtul scrie:Poate reusesti sa-ti cumperi Cormoran Eliminator ES.Au si varianta de 3,90m si parca au si inel de plecare de 50mm.
Comoran Carp Force ES 3.9m 3.5 lb au inel de 50mm, mufare spigot, sunt mult mai ok din toate punctele de vedere (cam 400 Ron la Arrow).
Sigur ca la magazine online s-ar gasi si la alte preturi...
Octavian
Bete foarte faine dar pentru moment am alte prioritati.
Oricum sunt bete bunisoare, cel putin la prima vedere.
- Mircea Cojocaru
- utilizator
Daca esti interesat eu vand 4 Lansete cormoran carp force - es am pescuit cu ele de 3 ori primavara asta, Plec in Australia, asa ca iti dau un pret inbatabil 0723 187 857
mai este valabil anuntul ???Mircea Cojocaru scrie:Daca esti interesat eu vand 4 Lansete cormoran carp force - es am pescuit cu ele de 3 ori primavara asta, Plec in Australia, asa ca iti dau un pret inbatabil 0723 187 857
are careva modelu de lanseta tribal,cel care se aseaza mandrina in pozitia care iti convine.daca da va rog spunetimi si mie ,daca nu ma incurca cumva aliniamentul dintre mulineta si inel,va rog astept raspuns urgent.va doresc fir intins si la mai mare
- Driscu Radu
- senior
Personal am un amic, care are tribal A LDL modelu de 3,90 actiune 3lbs, care mi se pare ca au actiune parabolica sunt realtiv moi(am facut cateva aruncari cu ele), se incarca aproape optim cu plumbi de 85-92gr.Referitor la mandrina nu afecteaza cu nimic aliniamentul fata de primul inel cel mult reduci sau lungesti distanta fata de primul inel.
iti multumesc foarte mult RADU.