DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- cosmin mihut
- Veteran
Re: DUNAREA
multumesc MAESTRE mai ia colea una de pe DUNARE , de azi bre proaspata, PS ne-a vazut ca suntem la masa si a venit si ea,cosmin mihut scrie:Bravo Prodane fain film, super, felicitari.
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- stefanflorin
- Veteran
Sorine, investitia in barca, cunoasterea locurilor si nu in ultimul rand indemanarea ta de pescar, au inceput sa-si arate roadele. In ultimul timp l-ai nimerit bine fratioare . Sunt sigur ca drillul cu mreana au fost de nota 10. Dupa mine este cel mai tare luptator ca peste de la noi din tara, mai ales un exemplar de exceptie cum este cea prinsa de tine. Am remarcat din postarile tale si ale catorva pescari din zona mijlocie a fluviului ca satisfactiile in privinta cantitatii si a marimii pestilor prinsi de voi in aceste locuri, sunt mai mari fata de zona finala a Dunarii, respectiv Delta Dunarii. Si inca ceva care este un mare avantaj pentru voi: se pare ca in zonele voastre sunteti scutiti de asa zisele ,,N'' taxe si de aportul distructiv al ,,electricienilor", care isi fac prezenta zilnic , in mai toate zonele din Delta Dunarii. Personal daca vreau sa pescuiesc pe Dunare, recomand si celorlalti pescari, cred ca as merge pe zonele voastre.Ca de obicei la final nu pot decat sa te felicit si te mai asteptam
Ocroteste natura, merita!
- cosmin mihut
- Veteran
- ADRYAN1981
- utilizator
eu sunt curios in schimb la ce a intrat ???
Cred, sau mai corect sunt sigur, la lanseta.ADRYAN1981 scrie:eu sunt curios in schimb la ce a intrat ???
Ocroteste natura, merita!
- Allen Besnovich
- Veteran
nu fratioare ce ai , apropo de peste e mult de discutat mai ales despre crap, de ce nu mananca alea alea ,,,,,,,. mreana am luat-o la 5 boabe de porumb pe carligalinuu scrie:Sorineeee, vrei sa-mi creasca tensiunea?
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
A avut 5 kg?
3,75 kg...fix !Laurentiu scrie:A avut 5 kg?
sincer nu am cantarit-o , eu ai
dau 3 kg. cu felicitari
dau 3 kg. cu felicitari
asta cat o avea?
- coool_marius
- senior
Salutare ,
Am fost saptamana trecuta la o partida mica pe Dunare ... de joi dupa masa pana vineri seara .
Locatia - Pristol , cam la jumatatea distantei dintre Iril si Chesoane .
4 oameni - vreo 20 bete in total .
Seara am luat o stiuca la 1 kg in canal la chesoane , pe blincher .
Peste noapte , am prins ( per total ) vreo 7..8 pui de somn sub 1 kg , la buchet de rame si ficat , vreo 6 ciortanei la 0,5 kg pe arici , la viermusi , vreo 2 platicute , 1 raspar .
De dimineata , la prma ora am dat cu acelasi blincher in Dunare , pe langa mal , si am mai pacalit vreo 2 stiuculite tot la 1 kg .
Mai tarziu a inceput sa sara stiuca in draci la 5..10 m de mal , insa nu a mancat la nimic ... am incercat cu 100 mii de voblere si linguri , dar in zadar .
Am avut si placa de scobar , am bagat-o insa toata ziua s-au prins decat vreo 5 scobari .
Seara am mai dat o tura dupa stiuca in canal - unul din colegi a luat o bucata spre 2 kg , la twister si a avut atac / fir de 0,30 taiat - pe semne bucata ceva mai serioasa .
PROBLEMA : apa - joi seara destul de crescuta ... peste noapte a scazut cativa metri buni , pentru ca dimineata sa revina la un nivel mult mai mare decat fusese in ziua anterioara .
Per total , partida foarte slaba , din cauza variatiei f mari de temperatura ( 14 gr noaptea si 29 gr ziua ) , dar si a apei care nu a stat deloc constanta .
Au mai fost vreo 4 grupuri , pe la crap , care insa s-au ales decat cu catziva somotei mici peste noapte ( intre orele 21 - 23 ) .
Astept alte vesti si de la alti pescari care au mai mers prin zona - in special Mirel .
Am fost saptamana trecuta la o partida mica pe Dunare ... de joi dupa masa pana vineri seara .
Locatia - Pristol , cam la jumatatea distantei dintre Iril si Chesoane .
4 oameni - vreo 20 bete in total .
Seara am luat o stiuca la 1 kg in canal la chesoane , pe blincher .
Peste noapte , am prins ( per total ) vreo 7..8 pui de somn sub 1 kg , la buchet de rame si ficat , vreo 6 ciortanei la 0,5 kg pe arici , la viermusi , vreo 2 platicute , 1 raspar .
De dimineata , la prma ora am dat cu acelasi blincher in Dunare , pe langa mal , si am mai pacalit vreo 2 stiuculite tot la 1 kg .
Mai tarziu a inceput sa sara stiuca in draci la 5..10 m de mal , insa nu a mancat la nimic ... am incercat cu 100 mii de voblere si linguri , dar in zadar .
Am avut si placa de scobar , am bagat-o insa toata ziua s-au prins decat vreo 5 scobari .
Seara am mai dat o tura dupa stiuca in canal - unul din colegi a luat o bucata spre 2 kg , la twister si a avut atac / fir de 0,30 taiat - pe semne bucata ceva mai serioasa .
PROBLEMA : apa - joi seara destul de crescuta ... peste noapte a scazut cativa metri buni , pentru ca dimineata sa revina la un nivel mult mai mare decat fusese in ziua anterioara .
Per total , partida foarte slaba , din cauza variatiei f mari de temperatura ( 14 gr noaptea si 29 gr ziua ) , dar si a apei care nu a stat deloc constanta .
Au mai fost vreo 4 grupuri , pe la crap , care insa s-au ales decat cu catziva somotei mici peste noapte ( intre orele 21 - 23 ) .
Astept alte vesti si de la alti pescari care au mai mers prin zona - in special Mirel .
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin