MONTURI CRAP PROFESIONALE
Moderator: florentiniuga
Re: MONTURI CRAP PROFESIONALE
Gogule , montura asta am folosit-o cu un kurv shank nr 4 si fir camasuit ... a lucrat ireprosabil .
Dan Serban
-
- VIP+++
care ie aia kurva lui Shank ?sdaniel scrie:Gogule , montura asta am folosit-o cu un kurv shank nr 4 si fir camasuit ... a lucrat ireprosabil .
mai am gasit una . asta ie buna ? :
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- victoricarpteam
- membru activ
nu stiu daca va este de folos sau intereseaza pe cineva, nu l-am gasit decat in italiana asa ca daca aveti nelamuriri va traduc pe cat posibil
- Fişiere ataşate
-
- leonterminal.pdf
- (1.4 MiB) Descărcat de 406 ori
no kill&catch&release
- gimi_mures
- senior
Esti tare Gogulegogu steriade scrie:care ie aia kurva lui Shank ?sdaniel scrie:Gogule , montura asta am folosit-o cu un kurv shank nr 4 si fir camasuit ... a lucrat ireprosabil .
mai am gasit una . asta ie buna ? :
Prinde si Elibereaza
-
- VIP+++
la rugamintea publicului o sa scriu si o sa desenez cum sa face ala Stiff Rig de la pagina 2 ! cineva sami raceasca o cateva beri !
- victoricarpteam
- membru activ
ce rol au inelutele alea albe intre boabele de porumb?si din ce sunt?plastic?
no kill&catch&release
-
- VIP+++
are rolu sa arate mai deosebit si mai natural dact daca nar fi ! si e de spuma poliurentantica , sau cam asa ceva ! si e moi si mai si miroase a tuica !victoricarpteam scrie:ce rol au inelutele alea albe intre boabele de porumb?si din ce sunt?plastic?
Ce suflet mare,domle.Sa faci parte, din putinul tau de tuica, cu victima.
Gogule,nu te doare cand trebuie sa schimbi momeala? Alta momeala...mai putina tuica in damigeana.
Daca ramai out of stock?
Gogule,nu te doare cand trebuie sa schimbi momeala? Alta momeala...mai putina tuica in damigeana.
Daca ramai out of stock?
-
- VIP+++
[quote="costelino"
Daca ramai out of stock?[/quote]
Jame si nicodata nu raman fara combustibil ! daca simt ca ma lasa rezervele fac apel la bunatatea lu grecu Kirianis care imi da alcol for free & no fucking limit ! ....contracost !
pss
care stie cum ai zice la carligu asta :
Daca ramai out of stock?[/quote]
Jame si nicodata nu raman fara combustibil ! daca simt ca ma lasa rezervele fac apel la bunatatea lu grecu Kirianis care imi da alcol for free & no fucking limit ! ....contracost !
pss
care stie cum ai zice la carligu asta :
Gogule ala este un Owner carp C-3 , cu greu am indraznit sa le folosesc , arata cam mici , dar merg super , pacat , nu am de unde sa le cumpar ,aici la noi nu se gasesc .
-
- VIP+++
owner parca nui ! seamana cu altceva. kamakatzu ?vali003 scrie:Gogule ala este un Owner carp C-3 , cu greu am indraznit sa le folosesc , arata cam mici , dar merg super , pacat , nu am de unde sa le cumpar ,aici la noi nu se gasesc .
- cristian505ro
- Veteran
Asta e Owner clar Gogule!gogu steriade scrie:owner parca nui ! seamana cu altceva. kamakatzu ?vali003 scrie:Gogule ala este un Owner carp C-3 , cu greu am indraznit sa le folosesc , arata cam mici , dar merg super , pacat , nu am de unde sa le cumpar ,aici la noi nu se gasesc .
Cristian Bebesel
- cristian505ro
- Veteran
Si eu am fost initial destul de reticent in folosirea lor desi inteapa perfect. Dupa ce le-am incercat,mi-am schimbat radical parerea! Lucreaza foarte bine.Folosesc si C3 si C4. Pe aici se mai gaseau pe la unele magazine (fizice sau online). Drept e ca eu le am cam de 2 ani.vali003 scrie:Gogule ala este un Owner carp C-3 , cu greu am indraznit sa le folosesc , arata cam mici , dar merg super , pacat , nu am de unde sa le cumpar ,aici la noi nu se gasesc .
Cristian Bebesel
-
- VIP+++
clar clar da tot nu seamana ! Owner nare tija curbata ! Stai sal prin pa Mos Niculae si aflu eu da care ie ca el ia adus unu dasta lu Bubulina ! Cado . pa la 2 noaptea . cand io eram da paza la depozit ! sa vezi cei fac ficatii praf ,mama lui da zgarcit !cristian505ro scrie:Asta e Owner clar Gogule!gogu steriade scrie:owner parca nui ! seamana cu altceva. kamakatzu ?vali003 scrie:Gogule ala este un Owner carp C-3 , cu greu am indraznit sa le folosesc , arata cam mici , dar merg super , pacat , nu am de unde sa le cumpar ,aici la noi nu se gasesc .
Inclin sa-i dau dreptate lu` gogu
Gamakatsu G-Carp Super Rig Hook
Gamakatsu G-Carp Super Rig Hook
I Fish. Therefore I am.