nada carping club
Moderator: florentiniuga
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: nada carping club
si eu am folosit bilele voastre si calitate/pret sunt cele mai bune la ora actuala de pe piata(este o parere personala),si ce mai mi-a placut de la voi este csl-ul...........tineti-o tot asa!
- Victor Hodorog
- senior
in curand se vor lansa pe piata : groundbait si verzeala ( marker shot )...mai multe detalii de site-ul carping...preturi rezonabile bineinteles..
victorash scrie:Clabuc scrie:victorash scrie:acum 3 saptamani s-a scos din Moara Vlasiei recordul national si poate si european pe boiliesurile Carping Club Meat ...respectiv 1,2 tone si dvs la prima postare spune-ti ca n-au prins nici un peste
alt exemplu...azi duminica s-a castigat cupa ligii de crap la Darvari , protagonist Cornel Serbu, boilies Carping Meat.
altul: ...sambata s-a terminat primul CN de juniori ...s-a castigat locul 2 la diferenta mica de primul loc cu Carping Meat ....in toate cazurile bilele sunt aceleasi ca cele din magazin...
mie mi se pare suspecta postarea dvs. dar daca este adevarata va rog sa-mi comunicati balta din Ungaria pentru a efectua niste teste
In exemplele de mai sus este vorba de bilele Meat -ready made care sunt si la vanzare ? nu prea cred.
exact bilele ready-made care se gasesc si in magazine..probabil e greu de crezut in Romania, dar asta este...ramane sa testati si sa va convingeti...( diferenta fata de magazin unde stau cateodata mai multe zile pe raft, este ca au fost din cea mai recenta transa..aproape de concurs.)
cu stima,
victor
Dan Mitranescu scrie:Victor,
Bilele Carping pe care le-am luat de la tine pentru concursul Trophy de pe Tancabesti nu le-am consumat in totalitate atunci . (Cred ca este vorba de o luna si ceva).
Am congelat tot ce mi-a ramas si le-am folosit in ultimul concurs de pe acelasi lac si anume Cupa Acvila. Le foloseam de fiecare data cand ma invadau platicile si nu mai puteam sa folosesc nada mea care o granulatie mai mica ( nefiind indicata in astfel de situatii ).
Au prins la fel de bine chiar daca erau mai vechi.
Daca erau bilele ready made din magazine nu cred ca era nevoie de congelator !! DEci ..... ???
- Victor Hodorog
- senior
in functie de faptul ca au fost sau nu desfacute...dan ne poate spune mai bine.
in alta ordine de idei..nu vreau sa starnesc o polemica, spun inca o data ca sunt aceleasi bile de la raft...aceleasi cu care Cornel Serbu & Tica au castigat cupa ligii saptamana trecuta, sau cu care s-a castigat locul 2 la CN tineret...ii invit pe cei mentionati sa confirme, daca mai este cazul.
in alta ordine de idei..nu vreau sa starnesc o polemica, spun inca o data ca sunt aceleasi bile de la raft...aceleasi cu care Cornel Serbu & Tica au castigat cupa ligii saptamana trecuta, sau cu care s-a castigat locul 2 la CN tineret...ii invit pe cei mentionati sa confirme, daca mai este cazul.
- Jula Traian
- junior
Balta se numeste Verba Tanya http://www.verbatanya.hu/ si este in Nyregyhaza , eu chiar am avut incredere in aceste boiliesuri Carping Club am crezut ca am sa dau lovitura cu ele (bilele arata si se dizolva super chiar imi plac ), balta are exemplare si de 21 kg se prinde foarte bine , umblu frecvent acolo cam tot la a doua saptamana dar nu am avut nicio trasatura la ele , iti doresc sa testezi si tu aceasta balta cu bile Carping Club dar vei dezamagit , poate ne intalnim acolo sa ma contactezi daca te duci pe messanger jula_traian@yahoo.com , anul trecut au mers foarte bine Planet 1016 , Turbojet si Planet Impact a facut ravagii in primavara , X- ploziv a dat ZERO trasaturi . Acum o sa zici ca am ceva cu cei de la Senzor dar nu e asa , sunt din Baia Mare si nu ii cunosc nici pe cei de la Senzor nici pe cei de la Carping Club , ii stimezi pe toti pentru cea ce fac , am fost o singura data la un concurs la Darvari , dar cele mai multe rezultate pentru mine le-am avut cu boiliesurile Senzor.
- Victor Hodorog
- senior
salut Traian,
planuiesc o iesire in Ungaria mai spre toamna..cu ocazia asta vedem si lacul acesta.. sincer sa fiu imi este greu sa cred ca boiliesurile de la carping nu au putut scoate un peste, avand in vedere ca in ultima perioada le-am testat numai pe balti salbatice si nu a fost chip sa nu prind peste, dar cum nu exista nada minune in lume este posibil sa ai dreptate..pana la proba contrarie ..
fire intinse in continuare cu sau fara nada carping...
planuiesc o iesire in Ungaria mai spre toamna..cu ocazia asta vedem si lacul acesta.. sincer sa fiu imi este greu sa cred ca boiliesurile de la carping nu au putut scoate un peste, avand in vedere ca in ultima perioada le-am testat numai pe balti salbatice si nu a fost chip sa nu prind peste, dar cum nu exista nada minune in lume este posibil sa ai dreptate..pana la proba contrarie ..
fire intinse in continuare cu sau fara nada carping...
- Victor Hodorog
- senior
o aveti maine la expo? si la ce stand?
- Victor Hodorog
- senior
este ..la standul FISELA>>>
Ce Expo?Ce stand?Unde?Cand?
E vreun Expo azi in Bucuresti?
http://www.superpescar.ro/targ/costelino scrie:Ce Expo?Ce stand?Unde?Cand?
probabil a fost o zi in care nu a mers cu aceste bile,ceea ce nu inseamna ca bilele nu sunt bune ! eu zic sa le mai testezi cu incredere si vei vedea ca o sa ai rezultateJula Traian scrie:Balta se numeste Verba Tanya http://www.verbatanya.hu/ si este in Nyregyhaza , eu chiar am avut incredere in aceste boiliesuri Carping Club am crezut ca am sa dau lovitura cu ele (bilele arata si se dizolva super chiar imi plac ), balta are exemplare si de 21 kg se prinde foarte bine , umblu frecvent acolo cam tot la a doua saptamana dar nu am avut nicio trasatura la ele , iti doresc sa testezi si tu aceasta balta cu bile Carping Club dar vei dezamagit , poate ne intalnim acolo sa ma contactezi daca te duci pe messanger jula_traian@yahoo.com , anul trecut au mers foarte bine Planet 1016 , Turbojet si Planet Impact a facut ravagii in primavara , X- ploziv a dat ZERO trasaturi . Acum o sa zici ca am ceva cu cei de la Senzor dar nu e asa , sunt din Baia Mare si nu ii cunosc nici pe cei de la Senzor nici pe cei de la Carping Club , ii stimezi pe toti pentru cea ce fac , am fost o singura data la un concurs la Darvari , dar cele mai multe rezultate pentru mine le-am avut cu boiliesurile Senzor.
Catch & Release
Multam Georgegor965 scrie:http://www.superpescar.ro/targ/costelino scrie:Ce Expo?Ce stand?Unde?Cand?
Cu criza asta uitam de tot si toate(inclusiv nevasta)
SUPER!!!!!!!!
Pt bile nota 10 +
daca si groundu e la fel de bun atunci va felicit din toata inima.
Pt bile nota 10 +
daca si groundu e la fel de bun atunci va felicit din toata inima.
Clubul Sportiv "Planet Carp"
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
- Victor Hodorog
- senior
multumim ..speram sa fie pe placul pestilor cat si al pescarilor