Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
vezeteum
utilizator
utilizator

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de vezeteum » 05 Sep 2010, 19:01

Si daca nu ai permis ce se poate intampla?
Ca s-a cam scumpit e 90lei pe un an fata de anu trecut cand era 30lei. Si ca sa te duci 1 data pe an, e cam mult, parerea mea.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 05 Sep 2010, 20:11

vezeteum scrie:Si daca nu ai permis ce se poate intampla?
Ca s-a cam scumpit e 90lei pe un an fata de anu trecut cand era 30lei. Si ca sa te duci 1 data pe an, e cam mult, parerea mea.
..........................................................................................................
La tinerete ,ma m-ai riscam si eu,ii m-ai cinsteam cu ce aveam si eu ,au fost ani buni cind am avut multe iesiri fara sa am permis, acu am renuntat la stilul asta , am mai imbatrinit si vreau sa am liniste, am luat permis ,,,
sa iti zic o faza anul trecut cred
Vin uni cu o salupa la grupul nostru,se legitimeaza si cer permisul .noi eram vreo 7 insi doar vreo 2 aveau permis,unuia din grupul nostru ii suna telefonul ,eram toti adunati in cerc si noi si cei care ne controlau,pune asta telefonul la ureche si raspunde ,incerc sa reproduc cit mai exact,
Sa traiti dl. general
Da am ajuns de vreo 2 ore
Da sa traiti ,am vorbit
Da sa traiti
Da ,da,da sa traiti
Au spus ca va pus deoparte
Da si crap si somn
Da sa traiti dl. general
Am inteles sa traiti dl.general

Astia cu controlul neau salutat si au plecat imediat
Asta de a vorbit la telefon e unu trecut prin multe (ma exprim asa ,ca nu e loc de m-ai mult) tupeu mare
Cind astia cu controlul s-au apropiat el sa intors cu spatele si a setat telefonul sa sune (discutia a fost o simulare)
Bine ,daca faci cu asta o iesire pe girla si m-ai sint si sprituri ,nu o vei uita multi ani (e ceva gen Gogu Steriade dar m-ai bengos)

Am facut si eu o data una dinasta , cu multi ani in urma,poate o povestesc la iarna

......................................................................................................................

Alta data ne intorceam de pe Sf. Ghe. pe LA Sarichioi ,la intersectie la Sabangia control cu mascati ,ecologisti,politie de frontiera,politia rurala ,AJVPS si un car de televiziune filma actiunea, numai ca nu au scos fetele la usi ,in rest control ca la antidrog,era prima zi de prohibitie din aprilie,,permise ioc,m-au intrebat unde am pescuit ,eu am zis ca la o balta privata ,zice aratatimi bonul,,la care raspund pai de ce sa til arat ,daca nu am prins niciun peste ,l-am aruncat ce sa m-ai fac cu el,adevarul e ca pescuisem pe dunare ,iar unul dintre noi chiar vroia sa ia citiva baboi acasa,ei i-am zis ,ba, miine cind vom pleca ,e deja prima zi din prohibitie ,daca ne opreste careva (aveam si o barca pe portbagaj) am litobe ,ca nu avem nici permise ,si chiar de am avea ,este deja prohibitie,,la rugamintea mea asta a aruncat pestele(era ceva maruntis max.1 kg)

Asa ca, faci cum crezi

vezeteum
utilizator
utilizator

Mesaj de vezeteum » 05 Sep 2010, 21:21

Eu ma duc decat 4 zile cu inca 2-3 persoane (nici unu nu are permis), o sa luam la noi niste tuica.
Pentru mine e prima data in delta. Nu stiu unde o sa mergem exact, am inteles ca pe laga lacu Fortuna (vine un nene si ne ia cu barca din Tulcea si ne duce el unde stie ca cica se prinde).
Dar toate astea cam dupa 2 saptamani ca inca nu s-au uscat locurile calumea si cica nu prea se da crapu, numai bibanel si carasel, trebuie sa mai asteptam asa i-a zis la telefon.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 05 Sep 2010, 21:32

vezeteum scrie:Eu ma duc decat 4 zile cu inca 2-3 persoane (nici unu nu are permis), o sa luam la noi niste tuica.
Pentru mine e prima data in delta. Nu stiu unde o sa mergem exact, am inteles ca pe laga lacu Fortuna (vine un nene si ne ia cu barca din Tulcea si ne duce el unde stie ca cica se prinde).
Dar toate astea cam dupa 2 saptamani ca inca nu s-au uscat locurile calumea si cica nu prea se da crapu, numai bibanel si carasel, trebuie sa mai asteptam asa i-a zis la telefon.
.............................................................
Era bun si un permis,,,nu sti cine poate veni in control ,daca va veni? ,cum aveti noroc,eu am luat de la Ploiesti cu 60 ron ,,vezi o oferta pe net,,daca aveti un permis si sinteti 2,3 insi ,,ala cu permis poate zice ca sculele toate sint ale lui,ceilanti asista ,nu pescuiesc

vezeteum
utilizator
utilizator

Mesaj de vezeteum » 05 Sep 2010, 22:09

Ar fi o idee si asta sa punem toti bani sa luam unu.
De unde anume ai luat din Ploiesti? Eu am fost la Campina si am intrebat la Asociatia de Vanatoare si Pescuit si mi-a zis in felul urmator: 90 lei intreg, pensionarii si elevii/studentii la zi 50% reducere.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 05 Sep 2010, 22:49

vezeteum scrie:Ar fi o idee si asta sa punem toti bani sa luam unu.
De unde anume ai luat din Ploiesti? Eu am fost la Campina si am intrebat la Asociatia de Vanatoare si Pescuit si mi-a zis in felul urmator: 90 lei intreg, pensionarii si elevii/studentii la zi 50% reducere.
.........................................................................................
La hale ,la piata, pe linia de tranvai,catre gara de sud ca directie ,la primul semafor,au o plancarda pe trotuar (asociatia de pescuit,,nu stiu cum ),iar magazinul este pe un gang (deci de la piata pe linia de tranvai cam 150m catre gara de sud)

cinciA
junior
junior

Mesaj de cinciA » 06 Sep 2010, 08:44

Salut!
Va deranjez si eu cu o intrebare. Am vrea sa mergem pe Sf. Gheorghe, in zona Dunavatului de Jos cu masinile. Suntem vro 3 masini. Stie cineva daca se poate ajunge acolo cu masina si sa mai prindem si ceva peste? As dori mai multe informatii. Va multumesc!

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 06 Sep 2010, 08:58

Dunarea 6 septembrie

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 06 Sep 2010, 09:08

cinciA scrie:Salut!
Va deranjez si eu cu o intrebare. Am vrea sa mergem pe Sf. Gheorghe, in zona Dunavatului de Jos cu masinile. Suntem vro 3 masini. Stie cineva daca se poate ajunge acolo cu masina si sa mai prindem si ceva peste? As dori mai multe informatii. Va multumesc!
..........................................................................................
Veti merge pe dig ,atentie la ploaie ,pe citeva portiuni drumul e inclinat pe dig ,dar sint si locuri frumoase,care promit .
LINK : http://www.youtube.com/watch?v=8OVagWSN6YA

pe clip e trecuta zona ,,ultima din clip,se duc multe masini in zona

pescarugigel
membru activ
membru activ

Mesaj de pescarugigel » 06 Sep 2010, 10:03

harkonenn scrie:Acum 10 min am ajuns casa de la km 48 de pe sf.gheorghe,apa in scadere in fiecare zi dupa 6 zile rezultate slabe 3 ciortani 2-5kg moaca multa cat palma(semn bun pt viitor) si o mreana la 2kg platica cat palmate sufoca,in rest caldura mare barci multe si multi nervi(atentie se curenteaza) Revin maine cu mai multe detalii!

P.s Pt cei care intentionau sa mearga pe aceasta locatie va sfatuiesc sa cautati alceva (locul nu mai e ce a fost anii trecuti)
Salut! harkonnen a rezumat cit se poate de bine situatia de pe Sf.Ghe. Se pare ca si acum,dupa o saptamina lucrurile stau la fel,peste mult dar mic "semn bun pt viitor".Ca o parere personala,ori mai aminati iesirea ori incercati alte locuri.
Fişiere ataşate
php0YO5QQAM.jpg

pescarugigel
membru activ
membru activ

Mesaj de pescarugigel » 06 Sep 2010, 10:09

si putin mai maricei
1.jpg
Fişiere ataşate
4.jpg
3.jpg
2.jpg

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 06 Sep 2010, 16:54

Informati de ultima ora ,,cu toata ca avem apa buna de crap ,fara variati mari ale cotei ,crapul inca nu vrea pe brat(Sf.Ghe.)

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 07 Sep 2010, 09:01

Dunarea 7 septembrie
Cine stie ? mica viitura ce vine ,e limpede ? s-au nu ?

harkonenn
utilizator
utilizator

Mesaj de harkonenn » 07 Sep 2010, 15:18

Dupa cum am promis am sa relatez despre iesirea de anu asta in delta! Am ales km48 datorita frumusetii dar si a potentialului zonei,si ceea ce am vazut in filmele lui sebastian ,parea feeric pentru o iesire reusita! Cum socoteal a de acasa nu se potriveste cu cea de pe balta iata ce s-a intimplat:imbarcati cu tot ce ne trebuia pt o sedere de 10 zile am plecat entuziasti catre locul de pescuit.Ce m-a frapat initial a fost numarul mare de ambarcatiuni cere plecau si veneau pe canalele de linga dunavat dar am zis ca pe brat nu v-a fi asa mare vanzoleala,apa era numai buna putin surie asa cum ai place crapului chiar daca era in scadere.Ajunsi pe loc constat cu stupoare un echipaj de 5 pescari cantonati ce pazeau cu strasnicie unditele,asadar acostez mai la vale cu 600 m si debarcam.Pe cand baietii instalau tabara am zis sa merg in recunoastere si sa stau putin de vb cu oamenii care erau acolo de 7 zile,zis si facut.Ajunsi la ei constat dupa spusele lor ca nu trage pestele,nu maninca si ca nu au prins decat albitura nimic notabil din speciile tinta implicit crap,somnsi ca si pescar romain ce sunt am zis ca nu stiu oamenii unde si cu ce sa dea vorba ceea nada fiecaruia e cea mai buna. In jurul orei 17 oamenii pleaca de pe loc,care nu mai are configuratia malului si adincimea celor pe care a pescuit sebastian o salcie fiind adusa de ape si colmatata chiar in fata locului de campare fapt ce ar fi trebuit sa asigure un habitat propice hranirii crapului in zona[URL=http://img837.imageshack.us/i/dscf ... .jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/url].

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 07 Sep 2010, 15:31

Asteptam continuarea povestiri

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”