DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- coool_marius
- senior
Re: DUNAREA
Cam slaba activitatea pe forum ... nu mai posteaza nimeni nimic ... sa inteleg ca nu mai merge lumea la peste sau ... merge asa bine incat nu mai e timp de forumuri ?
Cei care merg prin zona Dr Tr Severin ... ii astept cu info .. ceva ...
Sanatate .
Cei care merg prin zona Dr Tr Severin ... ii astept cu info .. ceva ...
Sanatate .
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- cosmin mihut
- Veteran
Salut ,lumea este in tatonare ,dar merge ,merge fii linistit ,eu de ex. voi pleca duminica, cu inca cinci prieteni pe Sf. Ghe. ,cu aceasta ocazie va doresc la toti fir intins...
MERCEDES S
salut, vineri-sambata-duminica, bratul Borcea km5, peste 2 salai la 500-700gr si-o marlita la fel
am dat numai la oblete intreg si bucatica (am vizat salaul) fiind o zona cu nisip, in anii precedenti luam destul de mult salau...
nimeni nu a prins ceva mai mare, noaptea la rama prinzi moaca ca palma, ziua am vazut ca se luau ciortanei ca palma si ceva mai mari la mamaliga si rama.
salai si marlita le-am facut pe gratar deci nu i-am eliberat, nu ma judecati am fost cu persoane carora le place pestele;))
in schimb am eliberat moaca si strapazani ca palma luati la o lingurita...de se uitau toti ciudat la mine cand le dadeam drumu:D
c-am atat,cu noutati il asteptam pe shopy ca-i plecat, eu saptamana viitoare
Respect !
am dat numai la oblete intreg si bucatica (am vizat salaul) fiind o zona cu nisip, in anii precedenti luam destul de mult salau...
nimeni nu a prins ceva mai mare, noaptea la rama prinzi moaca ca palma, ziua am vazut ca se luau ciortanei ca palma si ceva mai mari la mamaliga si rama.
salai si marlita le-am facut pe gratar deci nu i-am eliberat, nu ma judecati am fost cu persoane carora le place pestele;))
in schimb am eliberat moaca si strapazani ca palma luati la o lingurita...de se uitau toti ciudat la mine cand le dadeam drumu:D
c-am atat,cu noutati il asteptam pe shopy ca-i plecat, eu saptamana viitoare
Respect !
- coool_marius
- senior
Ptr cei din zona MH ... am trecut ieri pe la Pristol , cu ceva treaba la servici .. am fost la statia electrica de la Chesoane , din marginea Dunarii ... Am apucat si am dat cateva maini la stiuca , in canal .. era ora 14.00 si sarea in prostie stiuca acolo .. in 40 min am reusit si am prins una la vreo 1,5 kg si am ratat inca vreo 2 bucati .
Probabil ca dimineata , cand se hraneste intens , se poate prinde mai bine ... bucati sunt , si mici dar sunt si mari.
Tot dimineata se prinde la pluta si caras , ciortan , bucati la 1 kg ...
Pe Dunare , inca merge binisor si scobarul , la placa . O sa merg peste vreo 2 sapt la scobar , sa prind vreo 10 - 15 kg , sa-i bag la afumat .. am auzit din surse sigure ca e delicatese scobarul afumat .
Fire intinse .
Probabil ca dimineata , cand se hraneste intens , se poate prinde mai bine ... bucati sunt , si mici dar sunt si mari.
Tot dimineata se prinde la pluta si caras , ciortan , bucati la 1 kg ...
Pe Dunare , inca merge binisor si scobarul , la placa . O sa merg peste vreo 2 sapt la scobar , sa prind vreo 10 - 15 kg , sa-i bag la afumat .. am auzit din surse sigure ca e delicatese scobarul afumat .
Fire intinse .
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- AcidAzotic
- membru activ
Am fost la Dunare de vineri seara pana duminica dimineata ,in zona km. 711-713(sper sa nu ma insel) si a fost oiesire bunicica pt. mine ,care eram mai mult excursionist in iesirile la Dunare.
- coool_marius
- senior
AcidAzotic scrie:Am fost la Dunare de vineri seara pana duminica dimineata ,in zona km. 711-713(sper sa nu ma insel) si a fost oiesire bunicica pt. mine ,care eram mai mult excursionist in iesirile la Dunare.
Ce inseamna bunicica ?
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- AcidAzotic
- membru activ
O sa revin in seara asta cu nisye poze .
- Allen Besnovich
- Veteran
Mirele, vezi ca te sun la tel. (de pe alt numar!) de vineri!! Mai da si tu un semn de viata!
- AcidAzotic
- membru activ
Am revenit cu pozele... dar calitatea lor nu este grozava deoarce sunt facute cu telefonu si... de amatori:D
- Allen Besnovich
- Veteran
- stefanflorin
- Veteran
misto crapul, dar pe viitor mai atent cu pozele sa se vada flancul, nu burta. Congrats!
Work is for people who can't fish!
uite -te ALINE aici e papadia http://www.youtube.com/watch?v=YL2dNCnVkegalinuu scrie:Esti la Papadia acolo ?
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
sorprodan scrie:uite -te ALINE aici e papadia http://www.youtube.com/watch?v=YL2dNCnVkegalinuu scrie:Esti la Papadia acolo ?
Sorprodane, este cel mai tare clip de pe forum Nu stiu cati pescari au sansa sa prinda acest moment de traversare in care este implicata o turma de mistreti. Personal te felicit si mai asteptam asemenea inregistrari. Inca o data iti multumim si te felicit sincer
Intrebare: este posibil sa te viziteze in locul de campare o asemenea turma? Daca este noapte cred ca ,, bucuria" nu este prea mare.
Ocroteste natura, merita!