cumpar convertor OKUMA
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
cumpar convertor OKUMA
Cumpar convertor OKUMA ,sau poate sti cineva de unde pot cumpara
- mario_kempes10
- senior
Re: cumpar convertor OKUMA
Cine este interesat poate sa caute cu google "convertori okuma" si afla in cateva secunde.
Sper ca acuma nu mai este reclama si nu mai imi stergeti postarea.
"TAURUS CARP TEAM"
Cand si ce ti-i s-a sters ?mario_kempes10 scrie:.........................................................
P.S
La magazinpescuit.ro e Stoc-O !
- mario_kempes10
- senior
Acum cateva minute , sau poate nu s-a inregistrat bine postul meu.Acum am vazut ca mai era un topic despre aceste convertoare si la vanzari si cred ca acolo am postat.
Acelasi magazin l-am postat si eu.Eu de acolo mi-am cumparat dar din pacate, acum am vazut ca stocul este zero.Daca o sa ia legatura cu ei poate o sa-l lamureasca in legatura cu aprovizionarea acestor convertoare.
Oricum eu sunt multumit de ele.
Acelasi magazin l-am postat si eu.Eu de acolo mi-am cumparat dar din pacate, acum am vazut ca stocul este zero.Daca o sa ia legatura cu ei poate o sa-l lamureasca in legatura cu aprovizionarea acestor convertoare.
"TAURUS CARP TEAM"
Intr-adevar , topicul de fata a fost postat initial la Vanzari ...apoi eu l-am mutat la Cumparari...apoi autorul a mai deschis unul ,tot la Vanzari ....acum eu l-am sters complet de acolo ptr. ca exista asta aici !mario_kempes10 scrie:Acum cateva minute , sau poate nu s-a inregistrat bine postul meu.Acum am vazut ca mai era un topic despre aceste convertoare si la vanzari si cred ca acolo am postat.
La Vanzari nu e voie cu link-uri catre magazinele on-line ,dar si asa nu ti-a modificat sau sters nimeni nimic !...parol !
se poate inchde