Mixuri consacrate

gramada organizata

Moderator: florentiniuga

VulcanescuDragos
membru activ
membru activ

Mixuri consacrate

Mesaj de VulcanescuDragos » 14 Aug 2008, 01:05

As dori si eu pareri despre cele mai bune mixuri gata cumparate

iulian petre
Veteran
Veteran

Re: Mixuri consacrate

Mesaj de iulian petre » 14 Aug 2008, 19:22

cu ce-a mai mare placere ..dar ce fel de mix...???

VulcanescuDragos
membru activ
membru activ

Mesaj de VulcanescuDragos » 14 Aug 2008, 21:47

Mix de boilis.O firma buna ceva.

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 15 Aug 2008, 10:51

noi folosim mix de la solar si sbs--scuid solar ,scuid sbs,red hering solar,...toate amestecate d-au un mix bun....acum fiecare combina in alte proportii aceste mixuri...si depinde si perioada (cald-frig)..eu unul mai adaug acum in perioada asta si 20% mix capsuna sbs...dar fiecare are alta reteta ...noi am prins pe aceste bile pe toate baltile consacrate....mai putin DARVARI ca nu am fost...acolo e patria nutrabaitului :D :D

ceangau alexandru
membru activ
membru activ

Mesaj de ceangau alexandru » 02 Sep 2008, 20:39

VulcanescuDragos scrie:As dori si eu pareri despre cele mai bune mixuri gata cumparate
depinde unde vrei sa pescuiesti.....daca vrei sa participi la concursuri....tinete de ce-ti spun pescarii de competitie .... unii jura pe un anumit produs...altii pe cu totul altceva...dar nu uita te costa mult...si nu este sigur ca o sa prinzi ...in schimb daca tii neaprat sa pescuiesti la bile ....Domnul Florentin a prezentat intr-o emisiune o reteta de mix , la indemana tuturor ...adauga partea lchida de calitate..arome...atractanti..stimulatori de apetit...si nelipsitul lapte de porumb...te costa mult mai putin....rezultatul...odata bine.... altadata slab....mare grija cu bilele solubile...trebuie sa nadesti cu kilogramele..

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 02 Sep 2008, 22:04

[quote="ceangau alexandru"] ......adauga partea lchida de calitate..arome...atractanti..stimulatori de apetit...si nelipsitul lapte de porumb...te costa mult mai putin....

---------------------------------------

sa te intreb si eu ceva: ce-i mai scump partea lichida s-au mixul?..

ceangau alexandru
membru activ
membru activ

Mesaj de ceangau alexandru » 03 Sep 2008, 15:08

nu am afirmat ca pertea lichida este mai ieftitina....dar este de neinlocuit.....mixul ,,,,nu este nevoie sa fie de top.....stii sigur din ce sunt combinate mixurile de pe piata .....reclama ridica preturile pana la cer....mixul de pe piata se poate inlocuii.....nu vorbesc de CONCURS....MIX de top + partea lichida de top = 30...70...100..roni kg de bila....intr-o partida obisnuita si pe o balta oarecare nu merita....

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 04 Sep 2008, 14:46

ceangau alexandru scrie:nu am afirmat ca pertea lichida este mai ieftitina....dar este de neinlocuit.....mixul ,,,,nu este nevoie sa fie de top.....stii sigur din ce sunt combinate mixurile de pe piata .....reclama ridica preturile pana la cer....mixul de pe piata se poate inlocuii.....nu vorbesc de CONCURS....MIX de top + partea lichida de top = 30...70...100..roni kg de bila....intr-o partida obisnuita si pe o balta oarecare nu merita....
----------------------------------------------

i-ti raspundeam de ieri dar am avut blocat contul :lol: :lol: (nu ma mai puteam loga).....pai nu am zis asta .....dar ma gandesc ca daca tot dai 70 ron pe partea lichida mai dai si 30 pe mix....ca oricum tot te costa 10 ron mixul de care zici tu...pt 20 ron mai bine faci bile de competitie....oricum costul real al meu pe kg de bile este de 70 ron-1kg -solubile de 20....de competitie ...de "relaxare " costul e 40 ron kg .

Sti ca pot face mixul si eu din diferite produse care se gasesc in piete si in magazine de pescuit dar am ajuns la 20 ron kg cand am tras linie si nu sunt sigur ca am pus tot.....!
Am ajuns la concluzia ca in primele 24-36 ore pestele e interesat de" partea lichida"-arome ..etc...si dupa acest timp aprecieaza calitatea hranitoare a mixului....E o parere personala . cu ,care nu cred ca sunt multi de acord :lol: .....eu unul as opta la inceput de concurs sa nadesc cu bile "turbojeturi"...adica cu partea lichida dubla (inafara de apa si lapte de porumb)...si treptat sa nadesc cu bile care au in partea lichida doar putina aroma si complex de amono acizi...

ceangau alexandru
membru activ
membru activ

Mesaj de ceangau alexandru » 04 Sep 2008, 21:06

DA...ai dreptate...gandestete la o balta care este populata odata pe an ....primavara dupa dezghet..se curata aproare totul..,,ce ramane ...dupa prohibitie....mai scapa cate una...am partide in care crapul nu apare pe nada decat dupa 2-3 zile ( altii au renuntat de mult )...maruntisul albitura haleste din bilele solubile scumpe...50-70 roni kg...eu incep sa nadesc cu porumb si grau fermentat spartura de bile tari si cand intra crapul pe nada incep cu bile solubile ...pe carlig bila tare ....nu poti sa arunci din 30 in 30 minute deoarece sperii pestii...si asa sunt putini..in asemenea cazuri bilele izolate,pe langa patul de nada au succes....am pescuit pt ENERGY CARP..cateva concursuri si stiu ce inseamna bila de competitie....pe o balta unde pescuiesc eu ....RECI si acumularea PADURENI (JUD COVASNA)...sau partide de o zi balta 2-3 VADULROSU...nu prea se simte diferenta intre bilelele facute dintr-un mix oarecare si mix de top....

ceangau alexandru
membru activ
membru activ

Mesaj de ceangau alexandru » 04 Sep 2008, 21:12

..si inca ceva foarte inportant...nu suntem multi care pescuim C& R ...a mancat la mine ...si este omorat de vecinul...nu are cum sa se reintoarca la cea ce este de calitate....DIN PACATE !!!!!

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 05 Sep 2008, 10:52

ENERGY CARP...?....cand unde?? anul asta am cazut langa ei de 2 ori....daca ai fost anul asta ne cunoastem sigur......referitor la bile...cel mai bine este sa nadesti cu "faramite" la inceput pana se curata locul si apoi pe bile.....eu incep cu bile solubile de 2 ore (dizolvare) la inceput si trec treptat la cele de 4-6 ore....binenteles amestec si cateva tari...pe ac bile tari de 18 invelite in pasta pana la 22 diametru...daca exista ciortan renunt la pasta ca lucreaza bila in pasta ca o "bomba" ,vine aspira din pasta si se trezeste cu acul in gura ..poate sa aibe si 0,5 kg pestele....... si bila de 24 ca daca e in pasta ia acul fara nici o problema.....doar acul bila ramane pe afara... :lol: :lol: ar trebui deschis un topic cu strategii de nadire in concursuri...e mult de scris...cel putin eu sunt dispus sa raspund la orice intrebare......sunt lucruri pe care le inveti numai daca participi la competitii....,care nu se scrie nicaieri de ele din cauza ca fiecare tine pt. el ce-a invatat.... :lol: :lol: .. O SA FIU SPARGATORUL DE MISTERE.... :D :D ...pacat ca nu pot filma si pune pe site cum se fac bilele de concurs de la A la Z... :lol:

Marian Constantin
Veteran
Veteran

Mesaj de Marian Constantin » 05 Sep 2008, 22:18

iulian petre scrie: O SA FIU SPARGATORUL DE MISTERE.... :D :D ...pacat ca nu pot filma si pune pe site cum se fac bilele de concurs de la A la Z... :lol:

vrei sa spui ca o sa dai tot din casa ? :D :D

ceangau alexandru
membru activ
membru activ

Mesaj de ceangau alexandru » 07 Sep 2008, 16:18

da ..ENERGY CARP...campionat de calificare ..hobaia..tancabesti..vadul rosu.. eu TE cunosc din vedre...la cupa transilvaniei am facut o vizita la TATA NITU...la intoarcere m-am oprit la baietii de la sf. gheorghe (vecinii vostrii)..si EI au vorbit frumos de VOI.. de FLORENTIN..GEORGE..IULIAN.. poate vom avea ocazia sa ne cunoastem ???..cat priveste tactica de nadire....si de abordare a concursurilor...ramane o pagina deschisa...!!SANATATE..!!!

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 09 Sep 2008, 11:37

....
mary2005 scrie:
iulian petre scrie: O SA FIU SPARGATORUL DE MISTERE.... :D :D ...pacat ca nu pot filma si pune pe site cum se fac bilele de concurs de la A la Z... :lol:

vrei sa spui ca o sa dai tot din casa ? :D :D
.................

de ce nu... :D :D eu nu sunt "senzorul" ..si va mai dau si voua o sansa.... :lol: :lol: ...ca pana la urma ma plictisesc sa castig numai eu (noi) :D :D ....

stai linistit ca un 20% ..ramane in casa... :lol: :oops:

MIHAIU DARIUS
junior
junior

Mesaj de MIHAIU DARIUS » 27 Noi 2008, 23:16

Ce modest esti domnule iulian petre.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mixurile”