Un concurs care a debutat foarte bine, organizat excelent, majoritatea au prins frumos, unii mai bine, unii mai putin. Balta exceptionala, cinste fratilor Parfene! Personal am fost profund impresionat de catre Irina si Octav ( "dracii mici"), cat si de vecinii nostrii Nicu si Pasha.
Am avut parte de 2 locuri bune : Gorgan si Vaci 1. Mai ales pe Vaci 1 dupa ce la 12.15 aveam deja o buc. de aproape 5 kg. si apoi in 20 de min. inca una de aproape 8 kg., am zis ca ne scoatem pana dimineata, am nadit, am stabilit strategia, am organizat standul si ne-am asezat pe pozitii cu frana stransa si fara baitrunner. Ne-am bucurat si noi ca si Dan de vantul din fata, care insa in scurt timp s-a transformat in furtuna si apoi stie toata lumea ce a urmat.....Au fost mai multe propuneri, noi am zis ori sa se traga la sorti alte locuri pentru cei blocati de plaur si sa continuam, sau sa pastram rezultatele si sa continuam alta data inca 42 de ore. Dar s-a supus la vot si asta e, nu se discuta. Oricum, gestul lui Vlad de a lasa liber la pescuit pe concurenti pana vineri a fost foarte frumos. Colegii mei de echipa au ramas inca 24 de ore, eu am plecat, motivatia mea fiind concursul. Voi reveni mereu cu placere pe aceasta balta deosebita!
Atasez 2 poze una cu o salonta de 9 kg. si un romanesc de 13 kg., ambii de pe Gorgan.
-
Fişiere ataşate
-
![Rom.13 kg..jpg (27.56 KiB) Vizualizat de 2326 ori Rom.13 kg..jpg](./download/file.php?id=9739&t=1)
-
![Salonta 9 kg..jpg (32.47 KiB) Vizualizat de 2326 ori Salonta 9 kg..jpg](./download/file.php?id=9738&t=1)
Cristian Bebesel