info si pareri navomodele

Moderatori: gor965, mini_mic

Scrie răspuns
vioril
Veteran
Veteran

info si pareri navomodele

Mesaj de vioril » 30 Aug 2010, 20:46

Salutare prieteni pescari !!! :-h
Deschid acest topic in speranta ca atat eu cat si ceilalti pescari ne vom putea inspira si decide totodata in alegerea corecta si dorita ,in achizitionarea unui navomodel , in functie de buget , cerinte si calitate .
Eu am degand sa-mi cumpar un navomodel BAIT LINER cu o cuva , la SH ,la pretul de 1000 ron .

Voi reveni cu pareri si concluzii atat despre navo cat si despre partidele reusite sau ne .

Fire intinse tuturor !!!

vioril
Veteran
Veteran

Re: info si pareri navomodele

Mesaj de vioril » 05 Sep 2010, 22:07

miii de multumiri pt toate info . :-w

asa cum am scris , am revenit cu pareri si info despre BAITLINER cu o cuva , iar acestea ar fi :
- barcuta se comporta extraordinar de bine pe valuri de cca. 20 cm /val
- are o viteza buna ( nu forteaza mulineta in timp ce trimiti montura ) , cca . 0,5 m/s
- nu este zgomotoasa
- cu un acumulator incarcat timp de 24 ore am dus 15 lansete
- o parere rea este faptul ca nu este echilibrata , adica merge cu botul in jos ( deci nu poti folosi becurile din fata caci nu vezi mai nimic ) , deci trebuie echilibrata cu ceva ,dar nu stiu cu ce , o sa vad cum rezolv problema asta , apropo becurile din fata bat extraordinar de bine ( zici ca-s xenoane )
- nu duce mai mult de 300 m.
Deci in final pentru un incepator in navomodelism , mi se pare OK la banii investiti .

Tibi30
Veteran
Veteran

Mesaj de Tibi30 » 15 Sep 2010, 17:50

acest topic vroiam sa-l deschid si eu azi..vad ca nu se lnghesuie nimeni sa raspunda..ciudat..chiar nimeni nu folososeste navomodelul?userii acestui site?m-ar interesa si pe mine care ar fi mai bune,ce criterii ar trebui sa lndeplineasca un navomodel de top,ce model de telecomanda, motor,care sant mai bune,link-uri,preturi etc...pe mine m-ar interesa unul mai bun,sa duca monturile si la 300-400m,asta chiar daca lnseamna sa ma uit dupa el cu binoclu,sa vad ca a basculat,etc...si o telecomanda pe masura...astep info...multumesc anticipat..
PS-Am citit ce era de citi pe net,si diferite site-uri,am vazut filmulete etc..dar ma interesau modele,pe care le-au sau le folosesc alte persoane,si care stiu cum se comporta,dupa 1 sezon de folosire,pe vant,valuri etc..

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 15 Sep 2010, 20:27

salut ,

pt. ce vrei tu hai sa-ti dau un pont ( nu fac reclama ) : incearca la baietii de la AFISH .RO . am discutat cu ei la targul ce tocmai a avut loc (superpescar ) si se pare ca sunt cam tatici in navomodelism , alegeti tu un model si-l tuneaza ei de se va duce unde nici cu binoclul nu-l vei mai vedea ( poate cu luneta ) , acum nu stiu si ce pretentii financiare ai tu , stii cum e daca vrei un AMG SLR dai ceva bani ,iar daca vrei un S8 dai mai putin sau te poti multumi cu un GTI .

FIRE INTINSE !!!!!!!!

Tibi30
Veteran
Veteran

Mesaj de Tibi30 » 15 Sep 2010, 21:38

sa fie undeva la maxim 20 poate 25 daca sant ln zile bune...multumesc,si astept si alte pareri..dar vad ca...ce-mi place mie,poti sa le vezi pe vaporase.ro,dar preturile,sant mari si pt piata din Anglia,sau alte tari mai bogate,ce sa mai zic de Romania..cred ca au vanzari mari de tot..1300 E,e cel mai ieftin..

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 16 Sep 2010, 12:49

Hai ca m-m uitat si nu cred ca sunt sau au ceva special . ai sa intalnesti foarte des pe balti , pescari care au barcute de 750 ron bucata ,planteaza la 60 - 70 - maxim 80 m , ca doar atata fir au pe niste pocnitori de mulinete , si sa vezi ce mai ascund pestele prins pe la motor , roata de rezerva , sub bancheta [-x , etc . sincer cred ca ar fi arhisuficient un mavo care sa duca la 200 m , apoi sa vezi ce te mai doare mana la recuperare , eu asa patesc ,fac febra musculara .

acum e decizia ta cat vrei sa investesti intr-o barcuta . sfatul meu ar fi un carponizer cu una sau doua cuve si-l poti gasi pe okazii.ro , sau vorbeste cu baietii care se ocupa cu navomodele si-ti faci cu 2000 ron unul super bun .

Scrie răspuns

Înapoi la “Altele”