yyoo scrie:yyoo scrie:yyoo scrie:450 ron=3 mulinete okuma longbow 650 echipate cu fir sufix nu au fost folosite nici macar o data astept oferte.
Set Crap de vanzare cu tipla pe el!!!!!
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Set Crap de vanzare cu tipla pe el!!!!!
cine doreste 3 mulinete okuma sunt la jumate din pretul de magazin.
430-ultimul pret
pai vezi ca sant 132 lei la total fishing.
pai si ti se pare ca am cerut mai mult decat cost cu tot cu fir si plus de asta sunt noi daca te duci in magazin cu fir te costa 650 cel putin asa ca nu inteleg care est problema???? se pare ca nu prea ai treaba sau ai putea sa-ti cumperi din magazin si sa nu mai stai pe net degeaba.acest este pretul si atat vreauviorel71 scrie:pai vezi ca sant 132 lei la total fishing.
FARA FIR CAT COSTA?
nu se vand fara fir,daca te intereseaza cu fir pretul este de 430 ron si si apropo de comentariul de mai sus ca ar costa 132 in magazin este vorba de LB56 si nu de LB65 cum am eu dar a vrut sa se bage si viorel in seama dar habar nu are ca mai plateste si livrarea si ajunge sa plateasca oricum mai mult decat daca le ar cumpara de pe site.edy95edy scrie:FARA FIR CAT COSTA?
- stefan_kwr
- Veteran
Nu cred ca cei de la okuma au scos pe piata pana acum acest model ''LB56''yyoo scrie:este vorba de LB56 si nu de LB65
Dap ai dreptate este vorba de okuma LB50 va rog sa ma scuzati se mai intampla mai ales ca eram nervos din cauza unor oameni care doresc sa cumpere un lucru la jumatate din pret dar asa se procedeaza cu lucrurile furate si tin sa precize ca nu sunt furate ci cumparate din bani munciti de mine si sunt cu tot cu fir cu 40% mai putin decat in magazin.salutstefan_kwr scrie:Nu cred ca cei de la okuma au scos pe piata pana acum acest model ''LB56''yyoo scrie:este vorba de LB56 si nu de LB65
Ca sa fie corect pana la capat, se numesc (prescurtat) LB 650, iar ale tale deduc ca sunt LB 665.
I Fish. Therefore I am.
Pe toate mulinetele scrie doar LB65 sau LB50 dar pentru cunoscatori este 665,pe ale mele scrie LB65.pharaoh scrie:Ca sa fie corect pana la capat, se numesc (prescurtat) LB 650, iar ale tale deduc ca sunt LB 665.
Salut
430-ron = 3 mulinete