Locatii de pescuit in jurul Craiovei
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Locatii de pescuit in jurul Craiovei
pe la bulzesti a mai fost cineva?eu vreau sa merg saptamana viitoare
- Allen Besnovich
- Veteran
Maine o sa ajung la Bistret, o sa revin cu impresii.
C.S. OLTENIA FISHING
ai fost la bistret?
- AcidAzotic
- membru activ
Duminica am fost pe niste canale la carna,la intrare pe dig sute de masini(osa pun cateva poze),un var al meu a prins un ciortan pe la 1 kg.iar in rest s-a prins caras (4-5 la kg) iar eu am prins si vreo 15 bibani destui de rasariti.
- Allen Besnovich
- Veteran
Am fost pe la bistret in lacurile de acolo, pestele este cam mic, caras in general iar ciortanul are cam 300 grame. Cei care spun ca au luat de 1kg exagereaza. Cel putin e bine ca pestele trage, chiar daca nu e foarte mare.
Oricum, lume foarte multa .. pescari putini, pescari de crap deloc
Oricum, lume foarte multa .. pescari putini, pescari de crap deloc
C.S. OLTENIA FISHING
- AcidAzotic
- membru activ
Aveti idee cine administraza baltile de la Bistet si Carna,sa stim pe unde sa ne vizam permisele anul asta.
- stefan_kwr
- Veteran
Dar le mai administreaza cineva? Nu am mai auzit nimic dupa inundatiile din 2006.AcidAzotic scrie:Aveti idee cine administraza baltile de la Bistet si Carna,sa stim pe unde sa ne vizam permisele anul asta.
- coool_marius
- senior
Salutari tuturor ,stefan_kwr scrie:Dar le mai administreaza cineva? Nu am mai auzit nimic dupa inundatiile din 2006.AcidAzotic scrie:Aveti idee cine administraza baltile de la Bistet si Carna,sa stim pe unde sa ne vizam permisele anul asta.
sunt din severin si as dori sa stiu cam in ce perioada incepe stiuca sa manance pe la Dabuleni ... am auzit k anii trecuti s-au facut partide frumoase pe acolo .
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- AcidAzotic
- membru activ
Despre Dabuleni cel mai bine te poate ajuta Prodan ca este zona lui de pescuit.coool_marius scrie: Salutari tuturor ,
sunt din severin si as dori sa stiu cam in ce perioada incepe stiuca sa manance pe la Dabuleni ... am auzit k anii trecuti s-au facut partide frumoase pe acolo .
- coool_marius
- senior
Cu prodan am vb , o sa ma anunte cand o incepe , dar vroiam sa vad daca mai sunt si alti pescari care au mai incercat zona respectiva si sa mai impartim idei ...AcidAzotic scrie:Despre Dabuleni cel mai bine te poate ajuta Prodan ca este zona lui de pescuit.coool_marius scrie: Salutari tuturor ,
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- stefan_kwr
- Veteran
In zona dabuleni nu am fost deloc, M-am dus mai mult pe canalele din zona dintre bistret - Nedeia.
PS: Pentru a pune o poza de pe google earth cu locurile pe unde mai mergem la pescuit trebuie programul instalat sau se poate si de pe google map cu mozilla. Ma poate ajuta cineva, sau cum se poate face ''poza'' la ce avem deschis pe desktop??
PS: Pentru a pune o poza de pe google earth cu locurile pe unde mai mergem la pescuit trebuie programul instalat sau se poate si de pe google map cu mozilla. Ma poate ajuta cineva, sau cum se poate face ''poza'' la ce avem deschis pe desktop??
Ultima oară modificat 22 Feb 2011, 19:29 de către stefan_kwr, modificat 1 dată în total.
Foloseste functia Print Screen.
- stefan_kwr
- Veteran
De unde iau aceasta functie?adidobre scrie:Foloseste functia Print Screen.
Daca mi-ai putea da mai multe detalii... ce bine ar fi.
stefan_kwr scrie:De unde iau aceasta functie?adidobre scrie:Foloseste functia Print Screen.
Daca mi-ai putea da mai multe detalii... ce bine ar fi.
Pe tastatura dupa F12 ai tasta Print Screen. Daca vrei sa copiezi ce vezi pe desktop apesi Print Screen, deschizi un Paint si dai "Paste". Apoi o salveze ca JPG.
Daca nu reusesti sa imi spui.
- stefan_kwr
- Veteran
Of, of, greu mai era..., asa e cand nu te lovesti de ele.
Multumesc mult adi!!!
Multumesc mult adi!!!