locuri de pescuit in spania?
Moderator: vali003
locuri de pescuit in spania?
salut ...imi poate spune cineva cateva locuri bune de pescuit caras si stiuca in spania ?...de crap nu mai intreb pt ca e pretutindeni ...merci .
Re: locuri de oescuit in spania?
Salutare!Depinde si in ce zona a Spaniei doresti sa mergi.Eu locuiesc in comunitatea valenciana si aici sunt destule locuri de pescuit la caras cum vrei tu.Cu stiucile este putin mai greu dar nu imposibil,se prind mai rar dar mari.eddy_east scrie:salut ...imi poate spune cineva cateva locuri bune de pescuit caras si stiuca in spania ?...de crap nu mai intreb pt ca e pretutindeni ...merci .
eu locuiesc in santander o zona buna de pescuit dar numai la pastrav.cel mai aproape loc de pescuit la crap e pantano del ebro care e la 65 km iar un lac bun de stiuca e langa vitoria gasteiz lacul ulibarri-gamboa ...dar sincer as fi vrut un loc sigur unde sa merg sa pescuiesc caras nu conteaza distanta.
Ohooooo,destul de departe locuiesti!In acea zona nu cunosc nimic Daca te incumeti sa vii pana in zona unde locuiesc,poti sa pescuiesti caras destul de mult si mare(duminica trecuta intr-o partida de la ora 7 pana la 11am prins peste 20kg,media 2buc la kg )Se prinde bine la pluta,iar ca momeala porumb dulce de conserva,lacul Albufera,Valencia.Salutare si fir intins!eddy_east scrie:eu locuiesc in santander o zona buna de pescuit dar numai la pastrav.cel mai aproape loc de pescuit la crap e pantano del ebro care e la 65 km iar un lac bun de stiuca e langa vitoria gasteiz lacul ulibarri-gamboa ...dar sincer as fi vrut un loc sigur unde sa merg sa pescuiesc caras nu conteaza distanta.
Ce mi-ar place si mie sa ma distrez la o "trestie" cu niste carasi d-astia .geox scrie:duminica trecuta intr-o partida de la ora 7 pana la 11am prins peste 20kg,media 2buc la kg )Se prinde bine la pluta,iar ca momeala porumb dulce de conserva,lacul Albufera,Valencia.Salutare si fir intins!
Esti invitatul meu,se prinde chiar bine! sambata aceasta merg pe raul ebro intr-o partida scurta dupa crap,somn si salau(vreau eu,sa vedem si ei acum de vor )Amsterdamer scrie:Ce mi-ar place si mie sa ma distrez la o "trestie" cu niste carasi d-astia .geox scrie:duminica trecuta intr-o partida de la ora 7 pana la 11am prins peste 20kg,media 2buc la kg )Se prinde bine la pluta,iar ca momeala porumb dulce de conserva,lacul Albufera,Valencia.Salutare si fir intins!
un loc foarte bun pentru caras dar si de biban,mreana si stiuca este PANTANO DE CIJARA aflat an provincia Badajos langa HELECHOSA DE LOS MONTES sau HORCAJO DE LOS MONTES depinde de unde vi,am prins 20 CARASI AN MEDIE 650-750gr,merita !
Re: locuri de pescuit in spania?
Daca ai permis de pescuit(licencia de pesca ) ptr. judetul (comunidad) Castilla La Mancha,(care se afla cam in mijlocul Spaniei), unul dintre cele mai productive lacuri de acumulare(embalse) pline cu carasi de aproximativ 400 gr.- 1 kg. este Navalcan,iar ptr. stiuca si salau,Entrepeñas,Buendia,siBolarque.
Ptr. ultimele trei lacuri,daca vrei se poate inchiria si barca din localitatea SACEDON(+34653926628).
Fir intins !!!
Ptr. ultimele trei lacuri,daca vrei se poate inchiria si barca din localitatea SACEDON(+34653926628).
Fir intins !!!
- dragan claudiu
- Veteran
Re: locuri de pescuit in spania?
Pe linga Bilbao stie cineva daca sint lacuri?
Plec pentru 3 luni in zona asta si vreau duminica sa merg la pescuit.
Plec pentru 3 luni in zona asta si vreau duminica sa merg la pescuit.