Ce lansete sa imi cumpar?
Moderatori: gor965, florentiniuga
Ce lansete sa imi cumpar?
Vreau sa imi cumpar 4 lansete 3,9m. 3.5lb sau 4 dar care sa fie placute in drill si in acelasi timp sa pot arunca si mai departe...ce imi recomandati in jur de 10mil plus-minus?? Multumesc
L.V.
Re: Ce lansete sa imi cumpar?
si eu am o intrebare asemanatoare,numai ca eu stiu ce lansete vrea sa imi cumpar,dar as vrea sa imi de-a cineva vreun sfat despre lansetele BFF T-REX 3.90 la 4 lbs.astept raspuns.
Hakuyo Mtx 12 super ok sare un pic de 10 mil dar merita
SUBSCRIU, SUPER BETE.Radu25 scrie:Hakuyo Mtx 12 super ok sare un pic de 10 mil dar merita
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
imi cer scuze dar era vorba de 10-12 mil un bat !! oricum o sa iau in calcul si hakuyoRadu25 scrie:Hakuyo Mtx 12 super ok sare un pic de 10 mil dar merita
L.V.
- mihaiberes
- utilizator
Depaseste cu ceva cele 12 mil alocate pt o lanseta dar isi merita toti banii.
http://www.meetcarp.ro/ro/Lansete/lanse ... ntury--Ncs
http://www.meetcarp.ro/ro/Lansete/lanse ... ntury--Ncs
Multi indivizi din societatea moderna sunt ca barcagiii: trag la vasle dar stau cu spatele la viitor. (Henry Coanda)
la banii care zici tu,cel mai bun bat(cel putin asa mi se pare mie,pt.ca lL folosesc cam de 1 sezon)3,90-3,5lb,dar care ln acelasi timp are un comportament(daca putem sa-i spunem asa)ln drill,foarte misto..si la crapceni de 3-4-5kg se arcuieste foarte frumos...lnsa rezerva de putere a batului e fenomenala...eu am 180cm-90kg,si ma las ceva pe lanseta,cu plumb de 120g,si parca tot nu o lncarc la maxim...oricum e si ,,frica" sa nu o rup,la banii astia..din cauza asta nu e bine sa dai banii pe bete scumpe..daca lntradevar stai bine cu banii,si nu ai nici o teama sa fortezi lanseta la maxim(ln caz ca se rupe sa-ti iei alta,ca garantie..mai greu ln romania)Greys X-Flite +50...e super bat,crede-ma..sau Torsion,care e varful lor de gama,si nu e cu mult mai scump decat X-Flite...inel de plecare de 50...uita-te la ei pe site(inelele nu sant fuji,dar sant oricum ok..sant G-Lite,inele usoare,subtiri)...cu plumb de 120 eu dau cam 120-140m,dar nu am fortat la maxim(fir 0,24)iar cu momitor 90-110m...iar ma repet..nu am fortat la maxim batul..pretul pe site-ul ala din Craiova e 1030 ron pt x-flite+50,dar daca ai prieteni afara,le iei mult mai ieftin,si cu tot cu transport iesi sub pretul din romania...daca mai vrei detalii,ma lntrebi pe PM...nu vreau sa fac reclama...
Subscriu la cele spuse de Tibi , am aceleasi lansete de un sezon si sint super multumit.
- stan nicolae
- senior
nebunie...dulce Romanie
Sa inteleg ca am cam damblagit , daca mi-am luat aceste bete ???? Pai daca spuneam ca mai bine i-si face Harrison Torrix pe comanda , am si un loc unde va da 700 de dolari pe doua bete , plus transportul , atunci ce ziceai ??? Daca i-ti spun si ce mulinete am pus pe bete , ma trimiti sigur la balamuc , Nicule ... fiecare cu damblaua lui , daca ai bani si poti, de ce sa nu ai scule de top ,pina am ajuns sa am aceste scule , au trecut 6-7 ani , timp in care am tot schimbat la bete si mulinete , stiu cum se comporta si clasa de jos , mijloc , din propria mea experienta ,pot sa-ti spun , in timp, tot la scule de top vei ajunge .stan nicolae scrie:nebunie...dulce Romanie
are dreptate Vali..fiecare cu pasiunea lui,si ln functie de bugetul fiecaruia,lsi pune ln practica(hoby,pasiune,etc)cum poate mai bine...ca sa dau un exemplu,masina pe care o conduc,valoreaza mai putin decat sculele care le am...nu ca nu mi-as permite o alta masina,dar situatia e de asa natura(stau plecat mult din tara si nu justifica investitia)..dar cand vine vorba de pescuit,nu ma uit la bani(ln limita posibilitatilor,normal)...asa putem sa spunem,de ce mai cumpara lumea Mercedes,cand exista Logan,mult mai ieftin,si exemplele pot continua...lmi cer scuze pt off topic.fire lntinse.
- stan nicolae
- senior
asa e ,nu poti comenta bugetul omului dar putina nebunie tot e. poate ca asta e farmecul pescuitului.
- Madalin Dirla
- Veteran
hakuyo mtx - 280 lei bucata,daca rupi una din gresala nu te doare inima sa dai 280 lei/buc,dar daca ai rupt un Greys X-Flite +50 si trebuie sa cumperi unu te cam ia inima .