Cupa City Center la Crap Editia II-a
Moderator: florentiniuga
- BogdanDorobantu
- utilizator
Re: Cupa City Center la Crap Editia II-a
sa vezi catamai plaurul cum reconfigureaza balta toata lumea facea poze si filma. sau sa fii pe vernescu si sa te uiti cum vine peste tine !
- Madalin Dirla
- Veteran
trebuie sa se rejoace ca sa ma bag si eu
- Tancabesti
- junior
La 18.30 - 19, in adunarea ad-hoc a pescarilor pe Terasa Complexului, s-a hotarat cu 24 de voturi pentru :
- Incetarea concursului si premierea la ora incetarii concursului . (Nu este vorba de amanare sau anulare a competitiei)
( plaurul neprezentand siguranta ca nu va pleca si de la Vernescu unde este apa adanca si acesta sa faca in continuare probleme competitiei)
- Premiile s-au impartit in 2, cate jumatate pentru fiecare Mansa;
- S-au premiat Locul 1,2 si 3 din Mansa I , cu sectoarele A si B cumulat;
Locul 1 : 208,13 Kg - Vali Bonto , Vlad Parfene, Petre Joga
Locul 2 : 178,15 Kg - BADARCEA DAN
Locul 3 : 152,37 Kg - DRAGOMIR MARIAN - CONSTANTIN TUDOSE - STELICA TUDOR
- S-au premiat dupa 6 ore si 20 de minute :
Locul 1, 2 si 3 din Mansa 2 ( separat de kg Mansei I ),cu sectoarele A si B cumulat;
Locul 1 : 60,05 Kg - SIMPA TRANS - NICOLAEMARIN - PASA
Locul 2 : 45,30 Kg - Claudiu Costache
Locul 3 : 43,67 Kg - OCTAV - DRACII MICI - IRINA
Captura : 18,91 Kg - Claudiu Costache
- Madalin Dirla
- Veteran
..........naspa pt. unii pescari care cazusera bine acum in mansa 2 , tin sa felicit toti participantii,castigatorii dar si organizatorii.
Daca a plecat plaurul de la Dinamo inseamna ca iau cainii campionatul... . N-are cineva niste "gogosi"?
Nu ia Dinamo campionatul ...cand am plecat de pe balta (azi ,pe la 11.30) plaurul plecase de la Vernescu si se proptise in Gorgan ...si-o sa se mai plimbe ceva timp daca tot adie vantul !Amsterdamer scrie:Daca a plecat plaurul de la Dinamo inseamna ca iau cainii campionatul... . N-are cineva niste "gogosi"?
Asa scurt cum a fost ,concursul a fost unul foarte placut si bine organizat ! Felicitari tuturor concurentilor (f.multi aveau sanse sa castige asa ca ii felicit la gramada ) ,felicitari organizatorului (care s-a straduit din rasputeri sa fie un concurs reusit si doar cu natura n-a reusit sa se inteleaga ptr. alea 10 minute de vijelie ! ) !
Ultimele poze de aseara :
- Alexandru Mihai
- Veteran
....perfect cazusem...si mai si incepuse pestele sa intre pe nada...offf...Madalin007 scrie:..........naspa pt. unii pescari care cazusera bine acum in mansa 2 , tin sa felicit toti participantii,castigatorii dar si organizatorii.
- Dan Mitranescu
- Partener
Cand am tras Ponton Vernescu ,sub influenta amintirilor de la Cupa Acvila de acum o luna cu 600 kg in 24 ore ,respectiv 860 kg in 48 ore am zis : " Acum nu ne mai opreste nimeni ! "
Am nadit , ne-am organizat totul in stand pentru un pescuit de viteza ( asa speram noi ) ... trage un crap de 5kg ... mai trage la 10 min. altul de 8kg ... zic : Asta-i ritmul !
Incepe sa bata si vantul catre noi , totul era ca la carte .
Suna telefonul ...ma uit si vad ca era Maxx de pe Dreapta Gorgan :
"-Alo !
-Vezi ca vine !
-Cine ?
-Plaurele de la Dinamo ...
- Ha , ha ... aoleo chiar vine ... pa ,pa,pa !!!"
Sa fi vazut viteza la strans echipamentul de pe ponton
Nu venea plaurele , parca venea malul , se stramta balta . Vedeam 250 m de stuf cu 30.000 tone ( am calculat dupa aceea ) cum se indreapta catre noi fara a exista nici cea mai mica idee sa poata fi oprit.
Am stat pe ponton pana au inceput sa sara scandurile din el ... m-am inmuiat atunci : "Cu asta nu ne punem , hai acasa ! "
Am nadit , ne-am organizat totul in stand pentru un pescuit de viteza ( asa speram noi ) ... trage un crap de 5kg ... mai trage la 10 min. altul de 8kg ... zic : Asta-i ritmul !
Incepe sa bata si vantul catre noi , totul era ca la carte .
Suna telefonul ...ma uit si vad ca era Maxx de pe Dreapta Gorgan :
"-Alo !
-Vezi ca vine !
-Cine ?
-Plaurele de la Dinamo ...
- Ha , ha ... aoleo chiar vine ... pa ,pa,pa !!!"
Sa fi vazut viteza la strans echipamentul de pe ponton
Nu venea plaurele , parca venea malul , se stramta balta . Vedeam 250 m de stuf cu 30.000 tone ( am calculat dupa aceea ) cum se indreapta catre noi fara a exista nici cea mai mica idee sa poata fi oprit.
Am stat pe ponton pana au inceput sa sara scandurile din el ... m-am inmuiat atunci : "Cu asta nu ne punem , hai acasa ! "
Foarte frumos Dane !!! ( povestirea ) , da lasa ca mai sunt si alte concursuri de castigat , . Ar mai fi o varianta de BLAT , facut de Dn . Parfene cu plaurul , cel putin asa zice clasamentul .
Fire intinse in continuare !!!
cordial
Fire intinse in continuare !!!
cordial
- dan _city_center
- senior
echipe participante;
Dracii mici
Romica+Mihaila
Dracii mici
Romica+Mihaila
Baricada Carp Club
- dan _city_center
- senior
Vali Taxi_intotdeauna aprope de service
Iorgos.
Iorgos.
Baricada Carp Club
- dan _city_center
- senior
vaci 1si echipa lui George Slave( un pescar crescut prin service)
Baricada Carp Club
- dan _city_center
- senior
de la Scaldatoare cu dedicatie pentru Jubileu!_AUTO-DAVID
echipa de la scaldatoare i-i pupa pe cei de la avicola1 oare cine pescuieste acolo prin copaci?....
echipa de la scaldatoare i-i pupa pe cei de la avicola1 oare cine pescuieste acolo prin copaci?....
Baricada Carp Club
- dan _city_center
- senior
- dan _city_center
- senior