Cupa City Center la Crap Editia II-a
Moderator: florentiniuga
Re: Cupa City Center la Crap Editia II-a
George, multumim pentru poze. Chiar si in conditiile date sunt super ok si singura legatura a unora dintre noi cu atmosfera de la fata locului. Imi pare rau pentru aparat si telefon .
I Fish. Therefore I am.
- Tancabesti
- junior
Rezultate Marti dimineata 24 August 2010 ora 10.00 :
geore , esti un om de nota 10+ indiferent de ghinioanele pe care le ai , daca vrei te pot ajuta cu niste relatii la un service de aparate fota profesionale iar in privinta tel mob am pe cineva la orange si se rezolva ieftin de tot ( pe puncte , pe fidelizare , etc . ) , nu ezita sa-mi spui si se rezolva .
inca o data multumiri de info si sa-ti tina Dumnezeu obiceiul , atat cu info cat si cu foto . .
in ceea ce priveste partea concursului se pare ca mitranescu nu e cel mai tare din PARCARE , da sper sa dea tot ce stie el mai bun si bine sa mai avanseze, sincer ii tinem pumnii , ca nu sunt numai eu pe aici . dar sa nu omit ceilalti concurenti : tineti-o tot asa INTINSE SI LA MAXIM .
cordial
inca o data multumiri de info si sa-ti tina Dumnezeu obiceiul , atat cu info cat si cu foto . .
in ceea ce priveste partea concursului se pare ca mitranescu nu e cel mai tare din PARCARE , da sper sa dea tot ce stie el mai bun si bine sa mai avanseze, sincer ii tinem pumnii , ca nu sunt numai eu pe aici . dar sa nu omit ceilalti concurenti : tineti-o tot asa INTINSE SI LA MAXIM .
cordial
- Madalin Dirla
- Veteran
@gor
te pot ajuta cu un tel. pana iti rezolvi problema (2-3-4-5-6 luni)
te pot ajuta cu un tel. pana iti rezolvi problema (2-3-4-5-6 luni)
@vioril
Aparatul nu e unul profesional ...deci nu mai ma incurc cu repararea lui ! Aveam de unde sa iau alt aparat ,dar n-am mai avut timp ...plus ca Nikon-ul asta face poze mai bune decat toate pe care le-am folosit pana acum !
@Madalin
Multumesc ptr. oferta dar am mereu la mine un telefon mai vechi de rezerva !
Cantarul de seara : preluare : Tancabesti.ro
Aparatul nu e unul profesional ...deci nu mai ma incurc cu repararea lui ! Aveam de unde sa iau alt aparat ,dar n-am mai avut timp ...plus ca Nikon-ul asta face poze mai bune decat toate pe care le-am folosit pana acum !
@Madalin
Multumesc ptr. oferta dar am mereu la mine un telefon mai vechi de rezerva !
Cantarul de seara : preluare : Tancabesti.ro
ce se intampla cu clasamentul asta ???? care e cel real ? cel postat de tancabesti sau cel postat de gerge ???? .
george , in privinta aparatului , daca spui ca e un nikon , asta inseamna ca semiprof sau prof , eu am zis ca te pot ajuta sa-l faci la loc ,ca nou , Doamne fereste sa-l schimbi sau alceva . deci se pot remedia toate defectiunile care ai zis ca le are , mai ales ca tiii iiiiiiiiiiiii la el .
george , in privinta aparatului , daca spui ca e un nikon , asta inseamna ca semiprof sau prof , eu am zis ca te pot ajuta sa-l faci la loc ,ca nou , Doamne fereste sa-l schimbi sau alceva . deci se pot remedia toate defectiunile care ai zis ca le are , mai ales ca tiii iiiiiiiiiiiii la el .
oooooopssssss . scuze . miiiii de scuze , nu m-am uitat la orele de cantarire .
- Tancabesti
- junior
Tabel GENERAL la START RUNDA II
cu noua pozitionare pe standuri a echipelor in tabelul cantar de la ora 10.00
cu noua pozitionare pe standuri a echipelor in tabelul cantar de la ora 10.00
plaurul de la Dinamo a plecat putin la plimbare ,concursul sa intrerupt momentan pana clarificarea situatiei.
ps.Iorgos,in sfirsit sa eliberat Corcodusul decand ti-l doresti !
ps.Iorgos,in sfirsit sa eliberat Corcodusul decand ti-l doresti !
concurs anulat !