eu te-as sfatui sa incerci aroma de scopex..AROMIX SENSAS SCOPEX - un bidon la 4 kg de boabe de porumb-jumatate inainte de fierbere si jumatate dupa ce ai luat oala de pe aragaz...si daca vrei sa-l faci K.O mai adaugi o punga de CARPIX -SENSAS..... dupa fierbere....... :LAPTELE DE PORUMB .. e un bonus dar trebuie pus si el tot dupa ce boabele au inceput sa fiarba ca daca-l pui inainte fierb mai greu
..pe ac boabe de porumb CARP ZOOM -in vid aroma de miere dar tinute in dip de AROMIX SENSAS SCOPEX.....
FIR INTINS si daca nu prinzi pe reteta asta poti sa ma injuri pe mine...
...acum depinde si de pescar sa stie sa se foloseasca de o nada "prinzatoare".
ps. ca sa fiu sigur ca prinzi sa-ti mai zic ceva: scoti o parte din boabele de nadit (0,5 kg) le tavalesti prin CARPIX si le pui la uscat pe o carpa la soare.....dupa ce se usuca faci saculeti solubili cu aceste boabe....FIR INTINS...
DACA stiam mai multe detalii despre ce balta puteam sa-ti fac mai multe variante...
PETRE IULIAN -"avansat"