Lunca

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

ciobe
utilizator
utilizator

Re: Lunca

Mesaj de ciobe » 19 Aug 2010, 23:39

ce sa fie al meu site-ul sau ce ca nu inteleg ... sa va invit la o partida unde??? nu prea inteleg. scuze.

Amos
senior
senior

Mesaj de Amos » 21 Aug 2010, 11:52

Am auzit că CFR IRLU a avut şedinţă de sindicat la hotelul din Complexul Lunca, prilej cu care au avut şi un concurs de pescuit. Întrebare: cum s-a desfăşurat concursul şi ce capturi au fost? :-??

Amos
senior
senior

Mesaj de Amos » 28 Aug 2010, 10:33

Între timp am aflat. Nu s-a prins nimic notabil.

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 28 Aug 2010, 10:53

Cica locurile cat de cat productive sunt greu accesibile. Trebuie barca cu motor si mers pe insulitele din balta mare din stanga, cu plecare din spatele restaurantului.
I Fish. Therefore I am.

baboieru
senior
senior

Mesaj de baboieru » 28 Aug 2010, 11:48

* Raporteaza acest post
* Raspuns cu citat

Postde catre pharaoh » Astazi, , 09:53
Cica locurile cat de cat productive sunt greu accesibile. Trebuie barca cu motor si mers pe insulitele din balta mare din stanga, cu plecare din spatele restaurantului.

asa este ,locurile bune sunt mai greu accesibile ,dar balta are are potential taxa este mica ,iar de mers cu barca te descurci cu paznicii contra cost sau la vasle

Amos
senior
senior

Mesaj de Amos » 24 Noi 2010, 20:30

baboieru scrie:* Raporteaza acest post
* Raspuns cu citat

Postde catre pharaoh » Astazi, , 09:53

asa este ,locurile bune sunt mai greu accesibile ,dar balta are are potential taxa este mica ,iar de mers cu barca te descurci cu paznicii contra cost sau la vasle
Nu vreau să supăr niciun pescar, chibiţ, administrator de baltă sau prieten de administrator de baltă dar chiar sunt curios dacă CINEVA, poate să dovedească că a prins ceva, respectiv un singur crap (nu ciortan) pe această baltă, în 2010.
Mă repet. Un angajat din incintă, după o bere a recunoscut, citez aproximativ: "VOI VREŢI SĂ PRINDEŢI CU LANSETELE CE NU SCOATEM NOI CU PLASELE ?". Deci, vreau să mă contrazică cineva cu o captură notabilă pe 2010, la LUNCA.

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”