Bafta e pentru saptamana asta, nu e valabil "long term" ... stai linistitMadalin007 scrie:Multa bafta!!
BAFTA?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
De luni incolo e altceva...fire intinse si zbuciumate
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Bafta e pentru saptamana asta, nu e valabil "long term" ... stai linistitMadalin007 scrie:Multa bafta!!
florinel scrie:Bafta e pentru saptamana asta, nu e valabil "long term" ... stai linistitMadalin007 scrie:Multa bafta!!
De luni incolo e altceva...fire intinse si zbuciumate
Merci Iulica de urare..................mi s-a mai urat bafta si inainte de concurs si am luat 1064 kg la Tancabesti - Cupa Acvila record pe aceasta balta !iulian petre scrie:florinel scrie:Madalin007 scrie:luni 23.08.2010 voi fi la MV 2 pentru o partida de 12 h sau 24 h depinde de serviciu.
cine vrea sa mai vina este bine venit!!
Florine B., esti invitatul meu de onoare!
----------------
eu citesc alceva ca ai urat MULTA BAFTA pt. partida din 23 August pe care vrea sa o faca "007"
Ca tot ai facut urarea atunci putem face toti cate una ca nu mai conteaza
si pentru ca a fost ziua ta "007" urarea mea este La multi ani cu sanatate si bafta la peste "frate"
Deci pana la urma e de 12 sau 24?? de fapt la mine sigur e de 12... sorry ... ... copil... sotie ... sti tu...Madalin007 scrie:@ petre i.
te astept luni pe balta !!!!
a glumit, nu a spus-o cu rautategabalau scrie:se vede ce fel de pescar sunteti daca urati bafta la peste,cred ca sunteti frustat rau dl. Petre
Esti bine venit langa noi, o sa fim cu un logan mcv bleu si o sa stam perpendicular pe casa primarului,pt. 12 h nu se fac rezervari,noi venim maine dimineata.Catalin Nastase scrie:O sa vin si eu maine dimineata atunci si mi-ar face placere sa va cunosc si sa stau alaturi de voi (nu lipit bineinteles) si sa mai invat si eu cate ceva de la niste pescari adevarati,asta daca nu va deranjeaza bineinteles.Eu unul sunt mai incepator dar respect C&R si m-am apucat de pescuit din placere.Madalin007 scrie:vin si eu cu un amic..............dar maine pt. un 12 h
Apropo se fac rezervari pe Moara? Voi pe unde v-ati gandit sa stati?
PS.Voi veniti maine dimineata sau seara?
Lasa mey gabalau, ca oriunde e bine sa ai bafta. Superstitiile sunt niste aiureli, numai "alintatii" cred in ele.gabalau scrie:se vede ce fel de pescar sunteti daca urati bafta la peste,cred ca sunteti frustat rau dl. Petre