Greseala ,,de ieri maninca crapul tare, pe sfintul gheorghe (bucati si la 8 kg ) da baieti in el bine de tot.Paun Ion scrie:Dupa cum se invirt ploile anul asta ,in zona care influenteaza Dunarea ,nu m-ai vedem noi ciorba calda de crap mare , in toamna asta.
Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Cote Dunare 19 august
Dunarea 20 august
cote Dunare 23 aug
Cote Dunare 24 aug
Multe echipaje pe girla ,,vorbesc cu ei la tel ,nimic,nu vrea,pe locuri momite ,saci cu boabe dati (dar, m-ai cu economie) ,apa limpede in scadere la limita acceptabilului ,nu vrea ,ieri sa luat o buc totusi ,la 8kg (dar,a luato, nea Vasile care e taticul lor) ,si Gigel a scapat unu,in rest platici, caras rar si moace la liber
Multe echipaje pe girla ,,vorbesc cu ei la tel ,nimic,nu vrea,pe locuri momite ,saci cu boabe dati (dar, m-ai cu economie) ,apa limpede in scadere la limita acceptabilului ,nu vrea ,ieri sa luat o buc totusi ,la 8kg (dar,a luato, nea Vasile care e taticul lor) ,si Gigel a scapat unu,in rest platici, caras rar si moace la liber
- cosmin mihut
- Veteran
Merge si baiatu duminica,abia astept..
MERCEDES S
Dunarea 25 august
E spre bine ,,se ciugule si pe locurile momite si la plezneala ,dar nu mari, deocamdata,s-ar putea sa o ia m-ai tare pina duminica.
Dunarea 26 august 2010
Cota dunare 27 aug
Apa stabila , in urmatoarele 2,3 zile,cu multe sanse in zona deltei la crap,o sa il incerc si eu (sper sa nu faca nazuri ,cum m-ai face uneori ,cind e apa scazuta si nu mumai)
Apa stabila , in urmatoarele 2,3 zile,cu multe sanse in zona deltei la crap,o sa il incerc si eu (sper sa nu faca nazuri ,cum m-ai face uneori ,cind e apa scazuta si nu mumai)
Acum 10 min am ajuns casa de la km 48 de pe sf.gheorghe,apa in scadere in fiecare zi dupa 6 zile rezultate slabe 3 ciortani 2-5kg moaca multa cat palma(semn bun pt viitor) si o mreana la 2kg platica cat palmate sufoca,in rest caldura mare barci multe si multi nervi(atentie se curenteaza) Revin maine cu mai multe detalii!
P.s Pt cei care intentionau sa mearga pe aceasta locatie va sfatuiesc sa cautati alceva (locul nu mai e ce a fost anii trecuti)
P.s Pt cei care intentionau sa mearga pe aceasta locatie va sfatuiesc sa cautati alceva (locul nu mai e ce a fost anii trecuti)
Am asteptat cu nerabdare detaliile. Probabil ca oboseala si-a spus cuvantul... Oricum n-au intrat zilele-n sac.harkonenn scrie: Revin maine cu mai multe detalii!
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Cota dunare 30 august
cote dunare 31 aug
Slaba treaba ,scade destul de mult,,si cu ploile care au inceput ?,m-ai dureaza pina vom vedea, ape bune
Slaba treaba ,scade destul de mult,,si cu ploile care au inceput ?,m-ai dureaza pina vom vedea, ape bune
Cand era mare nu era bine, acum iar nu e bine Nea Ioane, pe cand o iesire?
I Fish. Therefore I am.
maxim 2,3 saptamini,sintem in sezon totusi,si trebuiesc amenajate noile locuripharaoh scrie:Cand era mare nu era bine, acum iar nu e bine Nea Ioane, pe cand o iesire?