Dupa multe incercari, azi am mai incercat inca o data, mai mult de plictiseala, si culmea: merge dom'le! Si inca cum, am descarcat cursiv cu 6 MB/sec. !
Acu', intreb si eu, cumva s-au mai adaugat episoade din anii precedenti, inafara celor care erau, cand mergea arhiva?
Multumiri!
Uraaaaaa, merge arhiva!
- Qnyx
- Master Admin
Re: Uraaaaaa, merge arhiva!
Ma bucur ca esti multumit de serviciile pe care incercam sa le oferim. Ca sa iti raspund la intrebare, DA vor fi puse mai multe emisiuni dar pentru asta mai trebuie lucrat la materialele video.
Multumiri pentru eforturi - poate faceti un anunt intr-un fel sau altul cand adaugati episoade noi din anii trecuti
Stima!
Stima!
Salutari,
Da intradevar merge arkiva, dar de ce aceste filmulete sint in file executable? Ce program este necesar pentru a le vizualiza?
Multumesc anticipat pentru ajutor
Da intradevar merge arkiva, dar de ce aceste filmulete sint in file executable? Ce program este necesar pentru a le vizualiza?
Multumesc anticipat pentru ajutor
Ultima oară modificat 01 Sep 2008, 20:30 de către bill77se, modificat 1 dată în total.
- Qnyx
- Master Admin
Nu este nevoie de nici un program, au fost create astfel tocmai pentru a pre-intimpina eventualele probleme legate de codecuri, playere, etc.. Este suficient sa le downloadezi si apoi click pe ele si se vor deschide singure in propriul player implementat de noi.
Da am vazut cu emisuniile din 2008 dar cele vechi nu merg de exemplu 2004.02.21..............Qnyx scrie:Nu este nevoie de nici un program, au fost create astfel tocmai pentru a pre-intimpina eventualele probleme legate de codecuri, playere, etc.. Este suficient sa le downloadezi si apoi click pe ele si se vor deschide singure in propriul player implementat de noi.
Multumiri anticipate
- Qnyx
- Master Admin
In general merg toate, dar voi arunca o privire.
Ma gandesc ca ceva in format avi ar fii fost mai usor de digerat pentru pc si in acelasi timp usor de pus pe DVD. Pentru mine din arkiva din 2004 a funktionat numai 2004.07.16.Qnyx scrie:In general merg toate, dar voi arunca o privire.
Multumesc anticipat