Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- florinmacri
- membru activ
Re: Zona Brasov
In ce priveste pescuitul pe timp de noapte este destul de periculos pentru ca propietarii dau drumul la caini si nu raspund de eventualele evenimente.
- florinmacri
- membru activ
La Belin mai stie cineva care este situatia? As vrea sa merg maine si nu sunt hotarat!
Salut, sunt nou pe acest forum si as dori sa aflu detalii despre balta de la Augustin, (taxa,momeli regim de pescuit, etc) si daca nu este inundata. Multumesc si fire intinse
multumesc florinmacri, incredibil ce au facut ploile, in primavara am pescuit in zona aia si am avut si succese !!, dar dupa pozele tale cred ca ma duc degeaba acolo.
Salut,a pescuit cineva,in ultimul timp pe Cismasu?Am vazut ca au populat cu ceva crap in 30.07.2010.Multumesc
Support Catch&Release.
am fost sambata la cismasu, dar am stat doar cateva ore dimineata si nu am avut decat cateva trasaturi anemice, dar cei de langa mine au prins 2 crapi , cam peste 1 kg. Am auzit si eu un zvon ca ar fi populat dar cu ce si cat.... nimic sigur doar folclor si ala cu semnul intrebarii. E o lipsa totala de comunicare si doar ar fi in interesul lor sa-si promoveze balta.
- jupanu0111
- utilizator
miercuri vreau sa fac o iesire la vadu rosu ce parere aveti?alte recomandari de balti?
pe caldurile astea slabe sanse. eu cel putin fac o pauza pana pe la sfarsitul lunii
Salut,cu Cismasu e reletiv simplu cu repopularile;intri pe net si tastezi<<PESCUIT si echitatie>>;acolo si-au facut o pagina in <<echitatie.sunphoto.ro/PESCUIT>>.Acolo poti vedea cam cu cat si cam cu ce dimensiuni de peste au populat.De exemplu,prin primavara,l-am intrebat pe Bogdan(brunetul cu taxa)cu ce cantitate de peste au populat(oricine isi putea da seama de asta pt.ca erau carasi morti cam peste tot in jurul cabanei);el mi-a spus ca 1 tona,dar din poze se vedea clar ca nu a fost asa,deoarece au descarcat un singur recipient cu capacitatea totala/lichid de o tona(la munca colectam lichidele uzate in acelasi gen de recipiente de polietilena asigurate cu schelet metalic)si banuiesc ca pestilor,ca sa ajunga in viata,le mai trebuie si ceva apa.......bucuka scrie:am fost sambata la cismasu, dar am stat doar cateva ore dimineata si nu am avut decat cateva trasaturi anemice, dar cei de langa mine au prins 2 crapi , cam peste 1 kg. Am auzit si eu un zvon ca ar fi populat dar cu ce si cat.... nimic sigur doar folclor si ala cu semnul intrebarii. E o lipsa totala de comunicare si doar ar fi in interesul lor sa-si promoveze balta.
Support Catch&Release.
Salut,m-ar tenta si pe mine un Vadu Rosu.Iti menti afirmatia?dragan claudiu scrie:fratilor la vadu rosu mergeti dupa 15-20 august si o sa vedeti ca stiu se spun.
fire intinse la toata lumea va doresc
Support Catch&Release.
- dragan claudiu
- Veteran
Imi mentin afirmatia ca dupa 15-20 august in fiecare an a mers bine.kroken scrie:Salut,m-ar tenta si pe mine un Vadu Rosu.Iti menti afirmatia?dragan claudiu scrie:fratilor la vadu rosu mergeti dupa 15-20 august si o sa vedeti ca stiu se spun.
fire intinse la toata lumea va doresc
- jupanu0111
- utilizator
ceva recomandari de momeli? cam ce merge pe la vadu?ultima data cand am fost 15 bete un caras la 5 insi cesa mai zic am avut si partide bune in trecut................. o sa incerc pe partea cu linia ferata cred ca o amn pe joi sper sa nu fie aglomeratie
salut,eu am fost de doua ori anul acesta;una pe la sfarsitul lui mai,cand pe lateralul cu balta de concurs n-am prins nimic(era si normal pt.ca bagand sonarul am constatat ca pescuiam intr-o groapa de aprox.4m;a doua la inceputul lui iunie,pe partea cu Oltul,cand am reusit sa prind un novac la expandat verde cu viermus in varf.In ambele iesiri am incercat pelete,boilles,porumb,mamaliga-nici-o trasatura.....de fiecare data am avut vant din spate.Mult mai bine s-a prins pe fostul dig,spre balta 1 si pe partea cu calea ferata(caras mare si ciotani).jupanu0111 scrie:ceva recomandari de momeli? cam ce merge pe la vadu?ultima data cand am fost 15 bete un caras la 5 insi cesa mai zic am avut si partide bune in trecut................. o sa incerc pe partea cu linia ferata cred ca o amn pe joi sper sa nu fie aglomeratie
Fir intins !
Support Catch&Release.
- dragan claudiu
- Veteran
poti sa dai cu multe momeli dar daca nu-i dai ce-i place mergi doar sa faci plajakroken scrie:salut,eu am fost de doua ori anul acesta;una pe la sfarsitul lui mai,cand pe lateralul cu balta de concurs n-am prins nimic(era si normal pt.ca bagand sonarul am constatat ca pescuiam intr-o groapa de aprox.4m;a doua la inceputul lui iunie,pe partea cu Oltul,cand am reusit sa prind un novac la expandat verde cu viermus in varf.In ambele iesiri am incercat pelete,boilles,porumb,mamaliga-nici-o trasatura.....de fiecare data am avut vant din spate.Mult mai bine s-a prins pe fostul dig,spre balta 1 si pe partea cu calea ferata(caras mare si ciotani).jupanu0111 scrie:ceva recomandari de momeli? cam ce merge pe la vadu?ultima data cand am fost 15 bete un caras la 5 insi cesa mai zic am avut si partide bune in trecut................. o sa incerc pe partea cu linia ferata cred ca o amn pe joi sper sa nu fie aglomeratie
Fir intins !
Acum am venit de la Moacsa(Padureni) si am prins cam 100 de bucati(biban,platica,rosioara).Eu am fost la scaldat dar am zis sa incerc si la pluta.Am dat la viermusi.nici nu se aseza bine pluta si deja tragea pestele.A fost super
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!