Lansete Nash
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Lansete Nash
Vand doua lansete nash 3.90m 3.5ib folosite un sezon.
- ionescu iulian
- senior
Re: Lansete Nash
Un pret stim si noi ?! ..... niste detali na-r strica ' CS CARPZONE
„Lumina Faptelor Bune”
Ultimul pret 300 ron/buc...mai multe detalii gasesti la producator si importator.Le vand pentru ca mi-am luat Century
Pursuit sau Venom?
Cat au fost folosite si ce vechime au betele?
Merci anticipat!
Cat au fost folosite si ce vechime au betele?
Merci anticipat!
Pursuit iar ca vechime 1an=5,6partide de pescuit si un concurs.
extrem pursuit sau doar pursuit?MISU scrie:Pursuit iar ca vechime 1an=5,6partide de pescuit si un concurs.
mersi
crapu´e prietenu nostru nu mancarea noastra
Doar pursuit la bani astiaalin_f scrie:extrem pursuit sau doar pursuit?MISU scrie:Pursuit iar ca vechime 1an=5,6partide de pescuit si un concurs.
mersi
- julian mihai
- senior
salut,vroiam sa stiu si eu daca esti(sau ai fost) multumit de Nash,eu am gasit Venom(nash) de 3,90m 3,5lb la 600ron buc noi cu garantie.Merci mult,astept raspuns.
FairPlay Team
Sunt multumit de ele numai ca vreau sa im-i cumpar alt ceva mai bunjulian mihai scrie:salut,vroiam sa stiu si eu daca esti(sau ai fost) multumit de Nash,eu am gasit Venom(nash) de 3,90m 3,5lb la 600ron buc noi cu garantie.Merci mult,astept raspuns.
- julian mihai
- senior