Viteza navigare FORUM INFOPESCAR
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- iulian petre
- Veteran
Re: Viteza navigare FORUM INFOPESCAR
eu am probleme cu viteza decand a fost schimbat formatul sit-ului . Am zis ca este de la mine cu totul ca numai pe acest site am probleme cu viteza pana am inceput sa intru si de la servici si la fel...... ! Este o problema de la voi cred eu.
Iuliane ,foloseste Opera , sa vezi diferenta , m-am incapatinat sa stau pe explorer si mergea ca melcul , de citeva zile am pus Opera si ...alta viata .iulian petre scrie:eu am probleme cu viteza decand a fost schimbat formatul sit-ului . Am zis ca este de la mine cu totul ca numai pe acest site am probleme cu viteza pana am inceput sa intru si de la servici si la fel...... ! Este o problema de la voi cred eu.
- cristian505ro
- Veteran
Salutare Vali! Cred ca ai dreptate, dar din cate stiu eu Opera nu e atat de safe & secure, eu am avut ceva probleme cu virusii, bine,a muncit antivirusul si in final a fost ok. Drept e ca in perioada cat am fost indragostit de Opera eram si mult pe download. Oricum Explorer = exclus. Uite ca ma faci curios si o sa-l incerc si pe Florentin pe Opera.vali003 scrie:Iuliane ,foloseste Opera , sa vezi diferenta , m-am incapatinat sa stau pe explorer si mergea ca melcul , de citeva zile am pus Opera si ...alta viata .iulian petre scrie:eu am probleme cu viteza decand a fost schimbat formatul sit-ului . Am zis ca este de la mine cu totul ca numai pe acest site am probleme cu viteza pana am inceput sa intru si de la servici si la fel...... ! Este o problema de la voi cred eu.
Cristian Bebesel
- Allen Besnovich
- Veteran
Eu va recomand http://www.mozilla.com/en-US/Mozilla Firefox
C.S. OLTENIA FISHING
- stefanflorin
- Veteran
cel mai bun browser!!alinuu scrie:Eu va recomand http://www.mozilla.com/en-US/Mozilla Firefox
Work is for people who can't fish!