InfoPescar TV
Moderator: Qnyx
- cristea radu
- senior
Re: InfoPescar TV
Va salut cu respect
De mers merge bine.Va fi un program stabilit(ore de difuzare)?
Oricum tot infopescar este NR.1
Numai bine
De mers merge bine.Va fi un program stabilit(ore de difuzare)?
Oricum tot infopescar este NR.1
Numai bine
- florentiniuga
- Master Admin
Da. Va fi afisat un program saptamanal. Poate va fi dat peste cap putin doar de transmisiile in direct, atat de pe balta cat si talk-show, care nu pot fi anticipate ca durata. Noi ne dorim cat mai mult LIVE.cristea radu scrie:Va fi un program stabilit(ore de difuzare)?
PS Bine a zis George (gor965) - LIVE IS LIFE - buna de slogan.
Cand o sa putem vedea programul si noi, (astia mai "ramasi in urma") utilizatorii de Internet Explorer ?
- florentiniuga
- Master Admin
Ce va impiedica sa instalati Mozzila Firefox? E gratis si il gasiti AICI. Dureaza 15-20".mircea62 scrie:Cand o sa putem vedea programul si noi, (astia mai "ramasi in urma") utilizatorii de Internet Explorer ?
Ce va impiedica pe dvs. sa instalati ce este necesar ca sa mearga si in Internet Explorer ??? Banuiesc ca e tot gratis (nu stiu cat dureaza )
Cred ca cel putin jumatate din utilizatori folosesc IE, deci mi se pare normal sa mearga in primul rand cu IE si apoi cu alte browsere
Spor la treaba
Cred ca cel putin jumatate din utilizatori folosesc IE, deci mi se pare normal sa mearga in primul rand cu IE si apoi cu alte browsere
Spor la treaba
Poate se vrea si o educatie a utilizatorilor in sensul acesta
I Fish. Therefore I am.
- florentiniuga
- Master Admin
Vizionarea e moca. Vreti, bine. Nu vreti... pe bani pot sa va aduc si DVD-uri acasa. Vin personal.
D-le Iuga, profit de oportunitatea aceastea sa readuc in discutie o problema pe care o intampinam cei cu conexiune internet de la firma Ilink in a accesa forumul. Intrucat de la ei nu am inca un raspuns si nici nu intrevad a veni prea curand o rezolvare, va intreb pe dumneavoastra daca poate exista vreun motiv independent de providerul de internet pentru care site-ul nu poate fi accesat in aceasta retea. Si daca adminul poate sa verifice cumva aceasta stare de fapt. Ma gandesc la restrictii pe server, pe domeniu....nu stiu...nu ma pricep.
I Fish. Therefore I am.
- florentiniuga
- Master Admin
Nu ma pricep chiar atat de bine dar nu sunteti singurul de la ei care se plange. Restul nu au probleme. Mai pistonati-i. Poate Qnyx va da un raspuns mai pertinent.pharaoh scrie:D-le Iuga, profit de oportunitatea aceastea sa readuc in discutie o problema pe care o intampinam cei cu conexiune internet de la firma Ilink in a accesa forumul. Intrucat de la ei nu am inca un raspuns si nici nu intrevad a veni prea curand o rezolvare, va intreb pe dumneavoastra daca poate exista vreun motiv independent de providerul de internet pentru care site-ul nu poate fi accesat in aceasta retea. Si daca adminul poate sa verifice cumva aceasta stare de fapt. Ma gandesc la restrictii pe server, pe domeniu....nu stiu...nu ma pricep.
Problema de la iLink s-a rezolvat ! A durat exact 7 zile ! A fost o chestie legata de DNS !
@mircea62
Uita de IE...Opera e de cateva ori mai rapid ! Si eu am fost reticient la inceput (chiar sunt mai conservator de fel) dar cand am vazut diferenta mi-a trecut !
@mircea62
Uita de IE...Opera e de cateva ori mai rapid ! Si eu am fost reticient la inceput (chiar sunt mai conservator de fel) dar cand am vazut diferenta mi-a trecut !
IN ATENTIA DOMNULUI FLORENTIN IUGA SI RELIZATORILOR INFOPESCAR TV.Fiind icepator in ale crapului,cand m-am inscris pe acest forum am dat de atat de multa informatie incat nu o puteam selecta si procesa direct de pe forum.asa ca am download-at toate emisiunile si dupa nopti de vizionare le-am selectat si pus pe dvd-uri.DIN PACATE din diferite motive am pierdut o mare parte,dar unele mi-au ramas.Acum le-am gasit pe cele ramase si va rog sa-mi spuneti cum sa vi le trimit pentru a le folosi in programul infopescar tv.Mentionez ca acum imi pare foarte rau ca am facut acea selectie si si mai rau ca am si pierdut di ce slectasem.
Eu nu pescuiesc, ii fac doar baie ramei
Stimate Domnule Iuga,
Vreau sa va intreb la ce ora se difuzeaza emisiunea dumneavoastra. In program e trecuta la ora 11 si ma uit de un sfert de ora la teleshoping cu produse miraculoase pentru babe si mosnegi. Sunt deprimat deja desi nu am batut 30 de ani.
Cu stima,
Gabriel Sarbu
Vreau sa va intreb la ce ora se difuzeaza emisiunea dumneavoastra. In program e trecuta la ora 11 si ma uit de un sfert de ora la teleshoping cu produse miraculoase pentru babe si mosnegi. Sunt deprimat deja desi nu am batut 30 de ani.
Cu stima,
Gabriel Sarbu
Care program ?Maximus scrie:Stimate Domnule Iuga,
Vreau sa va intreb la ce ora se difuzeaza emisiunea dumneavoastra. In program e trecuta la ora 11........
Buna ziua,gor965 scrie:Care program ?Maximus scrie:Stimate Domnule Iuga,
Vreau sa va intreb la ce ora se difuzeaza emisiunea dumneavoastra. In program e trecuta la ora 11........
Ma refeream la programele TV accesibile online. De obicei il folosesc pe acesta:
http://www.port.ro/pls/tv/tv.prog?i_dat ... ayout_id=0
O zi buna