Lunca
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
-
- Veteran
Lunca
As dori ceva informatii despre aceasta balta daca ma poate ajuta cineva Multam si fir intins.
-
- Veteran
Re: Lunca
Nimei nu a ajuns anul asta pe la Lunca
Mircea, faptul ca nu-ti raspunde nimeni poate reprezenta un indiciu despre balta. Adica..nu prea a mers nimeni pe-acolo si daca a mers in trecut...n-a facut mare branza. Eu anul asta n-am fost; nu la pescuit. In drum pe-acolo m-am oprit la o cafea sa simt un pic...atmosfera . La Lunca este un complex foarte frumos si bine aranjat. Camere ok, curate si MARI. Preturile nu le comentez. Cert este ca in weekend parcarea este plina mai mereu. Mi-a placut sa merg acolo la odihna si relaxare. Dadeam la caras in spatele restaurantului. Anul trecut s-a prins foarte bine. Am iesit o data si cu barca la stiuca dar rezultatele au fost slabe. Bucati mici, in jur de kg, am incercat numai la oscilante. Rezultate bune au fost la pestisor viu. In balta mare din stanga are ten frumos, dar foarte rar. Practic se prindea o bucata/weekend. Am avut niste prieteni care au fost acolo in luna mai si nu au prins mai nimic in aceleasi locuri unde anul trecut era carasel frumos. Motiv pentru care nu s-au mai intors anul acesta acolo. Taxa era de 50 / RON ziua de pescuit. Barca cu vasle la fel, 50 / RON toata ziua. Mancarea de la restaurant e buna . Din pacate nu am vazut nimic incurajator facut de cei de acolo in privinta pescuitului. Practic rezultatele sunt din ce in ce mai slabe de la an la an. Poate ne lamureste cineva mai informat.
PS. Sper ca vorbim de aceeasi Lunca
PS. Sper ca vorbim de aceeasi Lunca
I Fish. Therefore I am.
-
- Veteran
Multam pt. informatii si astept luna august pt. o saptamana de relaxare acolo. Multam si fir intins.
salut,hai sa va zic cum sta treaba la lunca deoarece stiu situatia pentru ca sunt din zona,in locul actualului complex a fost acum cativa ani buni o statie de irigatie...canalele acelea de la lunca existau inca din vremea aia..ei au construit hotelurile(2 la numar)au concesionat balta...nu s-a bagat absolut nici 1 peste in balta aia...s-a prins ce a fost si ce peste intra din golovita...dar daca de atatia ani tot se prinde si nu se populeaza decol cam cum ati vrea sa mai fie peste?
Pacat, e o locatie frumoasa, care ar fi meritat mai mult din punctul asta de vedere.
I Fish. Therefore I am.
Daca la asta faceti referire
http://topbalti.ro/locatie-de-pescuit/4 ... Lunca.aspx
de vineri pana luni voi fi acolo si am sa va anunt cum mai sta treaba.
Eu speram sa aflu de la voi ceva vesti bune, dar ce sa vad.... plec cam trist acu.
Eu speram sa aflu de la voi ceva vesti bune, dar ce sa vad.... plec cam trist acu.
Daca vrei sa nu pleci total dezamagit de acolo te sfatuiesc sa inchiriezi o barca (imediat in dreapta intrarii), sa urmezi canalele acelea si sa incerci la stiuca sau biban intr-o dimineata. Cu cateva marlite tot o sa te distrezi, dar sunt si exemplare mai rasarite. Poate totusi vii si cu vesti mai bune. Fir intins.
I Fish. Therefore I am.
- Allen Besnovich
- Veteran
Pe cate forumuri te-am vazut, aduci in discutie acest site care de altfel (sa afle si ceilalti) este site-ul tau, si incerci sa-i faci reclama. Rusineciobe scrie:Daca la asta faceti referire
C.S. OLTENIA FISHING
Dar nu m-am ferit sa spun asta, unde am vazut ca sunt oameni care inteleg fenomenul.
http://www.infopescar.tv/forum/cateva-c ... t5847.html
iar faptul ca navighez pe mai multe forumuri si mai arunc si eu ici colo cate un link nu vad o mare problema si nu are de ce sa-mi fie rusine auzi.
Cei ca tine sunt si cauza pentru care pe unele site-uri, dupa ce le-am spus ca aici cine sunt, mi-au dat interdictie, fara macar sa ma avertizeze.
Auzi si tu rusine... dar am furat ceva si tu m-ai prins sau ce ... colombo colombo lasate si fugi la peste tata.
http://www.infopescar.tv/forum/cateva-c ... t5847.html
iar faptul ca navighez pe mai multe forumuri si mai arunc si eu ici colo cate un link nu vad o mare problema si nu are de ce sa-mi fie rusine auzi.
Cei ca tine sunt si cauza pentru care pe unele site-uri, dupa ce le-am spus ca aici cine sunt, mi-au dat interdictie, fara macar sa ma avertizeze.
Auzi si tu rusine... dar am furat ceva si tu m-ai prins sau ce ... colombo colombo lasate si fugi la peste tata.
Cum v-am spus am fost la lunca in acest weekend .
Am prins ceva stiuca la lingurita, nu multa , 3-4 bucati pe zi dar pescuiam doar dimineata de la 5 pana la 10 ca apoi era foarte foarte cald.
Seara ne distram la rosioara mai mare ca palma la undita, asta tragea numai la porumb de lapte.La crap nu am fost .
Am pescuit numai in partea dreapta de canalul principal.
Una peste alta merita sa faceti un weekend , drumul este super liber, max 3 ore din Bucuresti pana la Lunca.
Am prins ceva stiuca la lingurita, nu multa , 3-4 bucati pe zi dar pescuiam doar dimineata de la 5 pana la 10 ca apoi era foarte foarte cald.
Seara ne distram la rosioara mai mare ca palma la undita, asta tragea numai la porumb de lapte.La crap nu am fost .
Am pescuit numai in partea dreapta de canalul principal.
Una peste alta merita sa faceti un weekend , drumul este super liber, max 3 ore din Bucuresti pana la Lunca.
Anul trecut pescuiam pe canalul de lângă hotel, chiar în dreptul unei mese de lemn care a dispărut între timp, probabil pe foc. Se prinde mărunțiș, respectiv cărășeală și ceva șalău sub chil (dacă bate vântul). Un individ care își face veacul prin complex, după ce i-am dat de-o bere, mi-a dezvăluit un secret. Redau textual: "voi vreți să prindeți la lansetă ce nu scoatem noi cu plasele".
Întradevăr, în zonă se braconează la greu pentru aprovizionarea restaurantelor din București. Pe Golovița am văzut inclusiv bărci din saci de rafie, umpluți cu peturi și legați între ei. Plase monofilament încurcate, rupte și aruncate prin stuf.
În Lunca sunt inclusiv întreprinzători care achiziționează peștele de la braconieri, pe care ulterior îl transportă în capitală. Mai jenant este că unul dintre "întreprinzători" este și consilier la primăria din localitate. Parol.
Întradevăr, în zonă se braconează la greu pentru aprovizionarea restaurantelor din București. Pe Golovița am văzut inclusiv bărci din saci de rafie, umpluți cu peturi și legați între ei. Plase monofilament încurcate, rupte și aruncate prin stuf.
În Lunca sunt inclusiv întreprinzători care achiziționează peștele de la braconieri, pe care ulterior îl transportă în capitală. Mai jenant este că unul dintre "întreprinzători" este și consilier la primăria din localitate. Parol.
- dragan claudiu
- Veteran
eu am inteles din ce ai scris ca nu ar fi al tau,atunci de ce n-ai scris de prima oara ca e al tau si inviti pescarii la o partida acolo cred ca era mai corect decit sa o dai pe ocolite.nu crezi?ciobe scrie:Daca la asta faceti referire
Ce nu face omul pe timp de criză!dragan claudiu scrie:eu am inteles din ce ai scris ca nu ar fi al tau,atunci de ce n-ai scris de prima oara ca e al tau si inviti pescarii la o partida acolo cred ca era mai corect decit sa o dai pe ocolite.nu crezi?ciobe scrie:Daca la asta faceti referire