nada carping club
Moderator: florentiniuga
- iulian petre
- Veteran
- Mesaje: 1392
- Membru din: 10 Feb 2008, 02:19
- Localitate: BUCURESTI/zona Pantelimon
- Contact:
Re: nada carping club
da la Bunget cu ce bile ati pescuit? Ca vreau si eu !
Unde le gasesc ca-mi trebuie pana vineri ca am un concurs individual de 48 ore (privat) pe aceasta balta.
ps. sincer cred ca sunt bune bilele voastre ca prea ati facut prapad in calificari ......si inca doua loturi . Rar cred in niste bile care nu sunt facute de mine sa stiu ce contin .......Astept PM
Unde le gasesc ca-mi trebuie pana vineri ca am un concurs individual de 48 ore (privat) pe aceasta balta.
ps. sincer cred ca sunt bune bilele voastre ca prea ati facut prapad in calificari ......si inca doua loturi . Rar cred in niste bile care nu sunt facute de mine sa stiu ce contin .......Astept PM
Re: nada carping club
victorash scrie:acum 3 saptamani s-a scos din Moara Vlasiei recordul national si poate si european pe boiliesurile Carping Club Meat ...respectiv 1,2 tone si dvs la prima postare spune-ti ca n-au prins nici un peste
alt exemplu...azi duminica s-a castigat cupa ligii de crap la Darvari , protagonist Cornel Serbu, boilies Carping Meat.
altul: ...sambata s-a terminat primul CN de juniori ...s-a castigat locul 2 la diferenta mica de primul loc cu Carping Meat ....in toate cazurile bilele sunt aceleasi ca cele din magazin...
mie mi se pare suspecta postarea dvs. dar daca este adevarata va rog sa-mi comunicati balta din Ungaria pentru a efectua niste teste
In exemplele de mai sus este vorba de bilele Meat -ready made care sunt si la vanzare ? nu prea cred.
- Victor Hodorog
- senior
- Mesaje: 379
- Membru din: 08 Aug 2008, 07:48
- Contact:
Re: nada carping club
@iulian
peste tot s-a pescuit cu premium meat ( ca nada am mai alternat groundbait, pelete si chiar si amestecatura cu mamaliga dan mitranescu si v baboieru in finala, in functie de specificul baltii) .
peste tot s-a pescuit cu premium meat ( ca nada am mai alternat groundbait, pelete si chiar si amestecatura cu mamaliga dan mitranescu si v baboieru in finala, in functie de specificul baltii) .
- Victor Hodorog
- senior
- Mesaje: 379
- Membru din: 08 Aug 2008, 07:48
- Contact:
Re: nada carping club
Clabuc scrie:victorash scrie:acum 3 saptamani s-a scos din Moara Vlasiei recordul national si poate si european pe boiliesurile Carping Club Meat ...respectiv 1,2 tone si dvs la prima postare spune-ti ca n-au prins nici un peste
alt exemplu...azi duminica s-a castigat cupa ligii de crap la Darvari , protagonist Cornel Serbu, boilies Carping Meat.
altul: ...sambata s-a terminat primul CN de juniori ...s-a castigat locul 2 la diferenta mica de primul loc cu Carping Meat ....in toate cazurile bilele sunt aceleasi ca cele din magazin...
mie mi se pare suspecta postarea dvs. dar daca este adevarata va rog sa-mi comunicati balta din Ungaria pentru a efectua niste teste
In exemplele de mai sus este vorba de bilele Meat -ready made care sunt si la vanzare ? nu prea cred.
exact bilele ready-made care se gasesc si in magazine..probabil e greu de crezut in Romania, dar asta este...ramane sa testati si sa va convingeti...( diferenta fata de magazin unde stau cateodata mai multe zile pe raft, este ca au fost din cea mai recenta transa..aproape de concurs.)
cu stima,
victor
Re: nada carping club
Multumesc ptr raspuns. Le voi incerca cu siguranta
- Dan Mitranescu
- Partener
- Mesaje: 1464
- Membru din: 14 Dec 2007, 04:42
Re: nada carping club
Victor,
Bilele Carping pe care le-am luat de la tine pentru concursul Trophy de pe Tancabesti nu le-am consumat in totalitate atunci . (Cred ca este vorba de o luna si ceva).
Am congelat tot ce mi-a ramas si le-am folosit in ultimul concurs de pe acelasi lac si anume Cupa Acvila. Le foloseam de fiecare data cand ma invadau platicile si nu mai puteam sa folosesc nada mea care o granulatie mai mica ( nefiind indicata in astfel de situatii ).
Au prins la fel de bine chiar daca erau mai vechi.
Bilele Carping pe care le-am luat de la tine pentru concursul Trophy de pe Tancabesti nu le-am consumat in totalitate atunci . (Cred ca este vorba de o luna si ceva).
Am congelat tot ce mi-a ramas si le-am folosit in ultimul concurs de pe acelasi lac si anume Cupa Acvila. Le foloseam de fiecare data cand ma invadau platicile si nu mai puteam sa folosesc nada mea care o granulatie mai mica ( nefiind indicata in astfel de situatii ).
Au prins la fel de bine chiar daca erau mai vechi.
- Allen Besnovich
- Veteran
- Mesaje: 1061
- Membru din: 26 Oct 2009, 17:25
- Localitate: Craiova
- Contact:
Re: nada carping club
Am o intrebare, cum pot pastra bilele solubile.. sa se mentina in stare buna o perioada mai lunga de timp ? Rezista in ambalajul original (dupa ce a fost desfacut), tinute la o temperatura normal sau trebuie neaparat puse in frigider sau congelator ?
C.S. OLTENIA FISHING
Re: nada carping club
Rezista daca le tii intr-un loc ferit de umezeala. Eu le tin in ambalajul original, in casa, intr-un dulap.
I Fish. Therefore I am.
Re: nada carping club
Bilele solubile NU se pun in congelator sau frigider. Se tin la loc racoros si aerisit
- Allen Besnovich
- Veteran
- Mesaje: 1061
- Membru din: 26 Oct 2009, 17:25
- Localitate: Craiova
- Contact:
Re: nada carping club
Singurul loc racoros de la mine din apartament, este la mine in camera. Pe balcon e prea cald, in frigider este...prea frig:))
Vad ca rezista momentan!
Vad ca rezista momentan!
C.S. OLTENIA FISHING
- Victor Hodorog
- senior
- Mesaje: 379
- Membru din: 08 Aug 2008, 07:48
- Contact:
Re: nada carping club
Dan Mitranescu scrie:Victor,
Bilele Carping pe care le-am luat de la tine pentru concursul Trophy de pe Tancabesti nu le-am consumat in totalitate atunci . (Cred ca este vorba de o luna si ceva).
Am congelat tot ce mi-a ramas si le-am folosit in ultimul concurs de pe acelasi lac si anume Cupa Acvila. Le foloseam de fiecare data cand ma invadau platicile si nu mai puteam sa folosesc nada mea care o granulatie mai mica ( nefiind indicata in astfel de situatii ).
Au prins la fel de bine chiar daca erau mai vechi.
merci Dane pentru aprecieri ...venind de la tine cred ca nu mai are rost sa spun mai multe..
ma bucur ca ti-au fost de ajutor..
- Victor Hodorog
- senior
- Mesaje: 379
- Membru din: 08 Aug 2008, 07:48
- Contact:
Re: nada carping club
alinuu scrie:Am o intrebare, cum pot pastra bilele solubile.. sa se mentina in stare buna o perioada mai lunga de timp ? Rezista in ambalajul original (dupa ce a fost desfacut), tinute la o temperatura normal sau trebuie neaparat puse in frigider sau congelator ?
important e sa fie tinute inchis la o temperatura constanta si de preferat sub 20 grade
Re: nada carping club
Eu am luat de la voi CSL si Lapte de Porumb, si sunt multumit vis-a-vis de pret, cantitate dar mai ales calitate.
Aromele mi se par mai scumpe, dar probabil isi merita pretul.. Care dintre ele mi le recomandati pt pasturi sau groundbait pt momitor?
Aromele mi se par mai scumpe, dar probabil isi merita pretul.. Care dintre ele mi le recomandati pt pasturi sau groundbait pt momitor?
- Allen Besnovich
- Veteran
- Mesaje: 1061
- Membru din: 26 Oct 2009, 17:25
- Localitate: Craiova
- Contact:
Re: nada carping club
Laurentiu , te referi la Natural csl ?
Sunt curios daca, amestecand un mix de la benzar cu "natural csl" , poate iesi ceva bun?
Sunt curios daca, amestecand un mix de la benzar cu "natural csl" , poate iesi ceva bun?
C.S. OLTENIA FISHING
- Victor Hodorog
- senior
- Mesaje: 379
- Membru din: 08 Aug 2008, 07:48
- Contact:
Re: nada carping club
aromele intr-adevar sunt mai scumpe dar eu zic ca merita pentru ca sunt calitative...sunt 2 combinatii : meat-carne ( squid & capsuna) , sweet-dulci ( pruna & ananas)..Laurentiu scrie:Eu am luat de la voi CSL si Lapte de Porumb, si sunt multumit vis-a-vis de pret, cantitate dar mai ales calitate.
Aromele mi se par mai scumpe, dar probabil isi merita pretul.. Care dintre ele mi le recomandati pt pasturi sau groundbait pt momitor?
..eu nu as recomanda aromele pentru groundbait ci doar csl, lapte porumb si eventual putin lichid nutritiv....
...pentru pasturi..varianta de carne sau cea dulce..in functie si de boiliesuri..groundbait etc..