Olt
Moderatori: Sebastian, pharaoh
- Butaru Gabriel
- Veteran
Re: Olt
Pe Olt in mai multe locatii, crapul a inceput sa manance, se braconeaza la greu. Atentie se fura
Ultima oară modificat 04 Aug 2010, 20:53 de către Butaru Gabriel, modificat 1 dată în total.
- Butaru Gabriel
- Veteran
Poze facute cu ce sa putut sa le stee camera in gat
- Allen Besnovich
- Veteran
Frumos. Si cum a decurs partida?
ps: am si eu un juvelnic cum este al tau
ps: am si eu un juvelnic cum este al tau
C.S. OLTENIA FISHING
- florinmacri
- membru activ
Detaliaza putin, te rog. Ai fost pradat de localnici? Ai fost pentru mai multe zile si te-au pradat hotii noaptea sau cum? Sunt foarte interesat pentru ca am de gand sa merg un week-end pe malul Oltului si vreau sa stiu la ce sa ma astept!Multa Bafta scrie: Atentie se fura
- Butaru Gabriel
- Veteran
Da eu am ramas fara camera foto si alti doi din grupul care am fost doua lansete cu totul, camera foto intre ora 15-17 iar lansetele nu mai erau in suporti dimineata. In acea zona mergeam de cativa ani si nu au fost probleme de genul acesta niciodata.florinmacri scrie:Detaliaza putin, te rog. Ai fost pradat de localnici? Ai fost pentru mai multe zile si te-au pradat hotii noaptea sau cum? Sunt foarte interesat pentru ca am de gand sa merg un week-end pe malul Oltului si vreau sa stiu la ce sa ma astept!Multa Bafta scrie: Atentie se fura
- Allen Besnovich
- Veteran
- Butaru Gabriel
- Veteran
Am fost in mai multe locuri Babiciu, Scarisoara, Frunzaru, Farcasele la plecare, locurile de crap sunt ocupate rar gasesti un loc buntudor mircea scrie:pe ce baraj ati fost?
- Butaru Gabriel
- Veteran
Noi eram pe locuri, in ziua in care am ajuns au venit unii care cunosteau pe cineva care ne insotea. Camera era pusa sub umbrela pe locul meu de pescuit, nu stiu ce sa mai zic, a disparut ca magarul in ceata, lansetele colegilor la fel, au tot venit si plecat masini in acea seara, asta se intampla la Babiciualinuu scrie:Si voi unde erati in momentele astea?
- Allen Besnovich
- Veteran
Ce momeala ati pus pe lansete?
Poate ati gasit o momeala care merge foarte bine in zona respectiva, si le-a tras pestele in apa cu totul !
ps: sper sa nu te supere gluma mea, iar daca e deplasata imi cer scuze anticipat.
Poate ati gasit o momeala care merge foarte bine in zona respectiva, si le-a tras pestele in apa cu totul !
ps: sper sa nu te supere gluma mea, iar daca e deplasata imi cer scuze anticipat.
C.S. OLTENIA FISHING
Multa Bafta scrie:Da eu am ramas fara camera foto si alti doi din grupul care am fost doua lansete cu totul, camera foto intre ora 15-17 iar lansetele nu mai erau in suporti dimineata. In acea zona mergeam de cativa ani si nu au fost probleme de genul acesta niciodata.florinmacri scrie:Detaliaza putin, te rog. Ai fost pradat de localnici? Ai fost pentru mai multe zile si te-au pradat hotii noaptea sau cum? Sunt foarte interesat pentru ca am de gand sa merg un week-end pe malul Oltului si vreau sa stiu la ce sa ma astept!Multa Bafta scrie: Atentie se fura
Bre, numai ghinioane ai in ultimul timp. Schimba nick-ul ala
Imi pare rau pentru paguba suferita. E printre cele mai urate lucruri care ti se pot intampla la pescuit. Sa-ti fure sculele .
I Fish. Therefore I am.
Am fost si eu sambata si duminica pe olt la Rusanesti , dar sa stii ca noi ne ducem de regula 4 persoane iar noaptea stam de paza cate unul la scule .
Daca v-au fost furate sculele inseamna ca nu ati stat de paza niciunul . Este totusi regretabil , dar sa nu uitam ca traim in Romania !!!!!!!!!
Daca v-au fost furate sculele inseamna ca nu ati stat de paza niciunul . Este totusi regretabil , dar sa nu uitam ca traim in Romania !!!!!!!!!
- Butaru Gabriel
- Veteran
Nu este bre de la nick-ul ala nu se trage nici da la Elodia ca n-am ascunso eu dar cand este sa se intample vine de unde nu te asteptipharaoh scrie:Bre, numai ghinioane ai in ultimul timp. Schimba nick-ul ala
Imi pare rau pentru paguba suferita. E printre cele mai urate lucruri care ti se pot intampla la pescuit. Sa-ti fure sculele .
- gabricenco adrian
- membru activ
salut...am fost si eu la peste la frunzaru..am stat 2 zile....am dat mai mult dupa crap ...nici o trasatura macar.....am dat si dupa caras din barca am prins vreo 5 kg ..in prima zi 3 kg si a doua 1 kg...plus un 1kg de salau...(caras cat palma..) ma duc de mult timp la olt dar foarte slab ...se braconeaza mult... si un tip de langa mine dadea la o lanseta la capatul careia avea o plasa..si prindea numai biban si rosioara cat palma...in rest..apa era destul de scazuta si curgea cu foarte multa iarba...