Schimbase inelele originale cu inele Fuji cu un picior ,coborase mandrina sa cada bine pe cot si curatase lacul in totalitate. Una peste alta era cea mai buna lanseta de spinning pe care o tinusem vreodata in mana. Usoara si f.f. rigida. Toata lucrarea il costase 550 lei (manopera si materiale) plus pretul lansetei originale 200 lei.
Cunosteam efectul usurarii lansetei prin folosirea unor inele subtiri cu matisaje discrete deoarece cu ani in urma imi schimbasem inelele de metal de pe Germine cu inele Fuji ( le am si acum

Imediat am bagat in lucru 5 lansete ...pentru ca am si prieteni ...

Fiind iarna si destul de degajat programul nostru am zis sa incerc sa-mi "invigorez" si lansetele de crap (Hakuyo MTX 12 ) . Am curatat blank-urile in totalitate , am dat jos mandrinele si am luat totul de la zero cu inele subtiri ,cu un singur picior si mandrina de grafit. Am fost foarte incantat de ce obtinusem ,dar nu stiam cum se vor comporta lansetele la solicitare . Nu stiam daca lipsa lacului le va micsora rezistenta sau actiunea ...
Totusi am riscat si am lansat o comanda trimitand una dintre lansetele mele ca model in fabrica.
Acum ,dupa 3 tone de peste in cateva concursuri din acest an , am ajuns la concluzia ca lansetele si-au pastrat calitatile mecanice .Pot sa le recomand cu toata increderea.
http://danmitranescu.ro/180-438/-HAKUYO ... 75-lbs.php