DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- florian1954
- membru activ
Re: DUNAREA
Alinuu,lasă-mi un nr.telefon pe PM.Te sun!
A mai fost cineva pe Borcea,rog pe cei care au fost sa-mi spuna si mie cum este drumul prin padure,daca sau mai uscat cararile.Ptr cei ce cunosc vreau sa pescuiesc la caprarie.Vreau sa stau de miine pina duminik,de tintari nu mai intreb,ptr ca am auzit ca sunt mai mari decit lacustele cica te maninca de viu va doresc fir intins,si citi mai putini tintari(sau delok mai bine)
- minimaloman
- utilizator
Salutare tuturor,
Am citit majoritatea postarilor de pe topicul acesta dar totusi am o nelamurire deoarece nu am fost niciodata pe Dunare la pescuit si as vrea sa ma duc la sfarsitul lui august in zona Giurgeni-Harsova-Facaeni: am treaba cu PF acolo sau nu?Logic nu ar trebui ...Astept sa ma lamureasca si pe mine cineva
Fire tensionate tuturor!!!
Am citit majoritatea postarilor de pe topicul acesta dar totusi am o nelamurire deoarece nu am fost niciodata pe Dunare la pescuit si as vrea sa ma duc la sfarsitul lui august in zona Giurgeni-Harsova-Facaeni: am treaba cu PF acolo sau nu?Logic nu ar trebui ...Astept sa ma lamureasca si pe mine cineva
Fire tensionate tuturor!!!
- stefanflorin
- Veteran
Logic ca nu ai treaba, politia de frontiera vegheaza doar frontiera
Work is for people who can't fish!
- Butaru Gabriel
- Veteran
Da ai dreptate vegheaza infractorii.stefanflorin scrie:Logic ca nu ai treaba, politia de frontiera vegheaza doar frontiera
Conform prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 105 din 27 iunie 2001 privind frontiera de stat a Romaniei, actualizata, sunt considerate zone de frontiera / zone supuse regimului de control al Politiei de Frontiera urmatoarele:
*teritoriul aflat pe o adancime de 30 km. fata de frontiera de stat si tarmul Marii Negre, catre interior;
*suprafata aeroportului sau a portului cu platformele, imobilele si instalatiile aferente - in judetele din interiorul tarii, unde functioneaza aeroporturi si porturi deschise traficului international;
*fasiile de teren, situate pe o adancime de 10 km de o parte si de cealalta a malurilor Dunarii interioare, deschisa navigatiei internationale, inclusiv bratul Macin in intregime.
Drept urmare, conform acelorasi prevederi legale, activitatile ce urmeaza a fi derulate in zonele de frontiera / zonele supuse regimului de control al politiei de frontiera, trebuie avizate de catre institutia noastra sau structurile subordonate.
I Fish. Therefore I am.
- minimaloman
- utilizator
Intrebam deoarece nu am permis (inca) si din ce am auzit de la un prieten care se duce prin zona aceea nu te deranjeaza nimeni si aici ma refer la "cei cu uniforme" dar poate te deranjeaza electricienii,localnicii si cine o mai bantui p-acolo....sunt la inceput cu Dunarea dar vreau pe viitor sa merg numai pe Dunare ca m-am saturat de baltile private ...Va multumesc pentru raspunsuri si mai astept si alte pareri legate de zona asta!!!
Stima
Stima
- Allen Besnovich
- Veteran
aveti pm!florian1954 scrie:Alinuu,lasă-mi un nr.telefon pe PM.Te sun!
C.S. OLTENIA FISHING
dunarea la km 667
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- cosmin mihut
- Veteran
acu cateva zile eram la somncosmin mihut scrie:Prodane,cand ai facut poza asta ? Ma mir cat a scazut Dunarea...
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
acum o sa creasca iarsorprodan scrie:acu cateva zile eram la somncosmin mihut scrie:Prodane,cand ai facut poza asta ? Ma mir cat a scazut Dunarea...
eu am mai luat cate o mocutza de somn
pe dunare
- Allen Besnovich
- Veteran