boiliesuri tancabesti 1
Moderator: florentiniuga
boiliesuri tancabesti 1
stie cineva care din multitudinea de boiliesuri existente pe piata ar merg cel mai bine pe tancabesti 1?sa-mi spuneti si mie aroma, mix etc
Re: boiliesuri tancabesti 1
Se zice ca Planet VB
- Ion Mironov
- Partener
meteor pt pestii mari...din auzite..nu am folosit
Subscriu pentru Planet VB, a dat rezultate miraculoase Duminica (8 prezentari consecutive), in conditiile in care nimic altceva nu parea sa mearga. 1016 (Senzor), The Source (Dynamite Baits), BFM-urile "Salmon, Caviar & Black Pepper" sau "Fruit Special" si F4 Bio Red (toate de la BigFish) au fost si ele lozuri cistigatoare in timpul ultimelor partide. Trigga Nutrabaits a mers mai timid.
- Madalin Dirla
- Veteran
Dane,cea mai buna bila ramane tot porumbul !!!_Dan_ scrie:stie cineva care din multitudinea de boiliesuri existente pe piata ar merg cel mai bine pe tancabesti 1?sa-mi spuneti si mie aroma, mix etc
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Madalin007 scrie:Dane,cea mai buna bila ramane tot porumbul !!!_Dan_ scrie:stie cineva care din multitudinea de boiliesuri existente pe piata ar merg cel mai bine pe tancabesti 1?sa-mi spuneti si mie aroma, mix etc
Exact ...porumbul este cea mai buna bila
[quote="Desideiu Bogdan"][quote="Madalin007"][quote="_Dan_"]stie cineva care din multitudinea de boiliesuri existente pe piata ar merg cel mai bine pe tancabesti 1?sa-mi spuneti si mie aroma, mix etc[/quote]
Dane,cea mai buna bila ramane tot porumbul !!![/quote]
Exact ...porumbul este cea mai buna bila[/quote]
ce fel de porumb?cu ce arome?
Dane,cea mai buna bila ramane tot porumbul !!![/quote]
Exact ...porumbul este cea mai buna bila[/quote]
ce fel de porumb?cu ce arome?
[quote="mimuncu"]Subscriu pentru Planet VB, a dat rezultate miraculoase Duminica (8 prezentari consecutive), in conditiile in care nimic altceva nu parea sa mearga. 1016 (Senzor), The Source (Dynamite Baits), BFM-urile "Salmon, Caviar & Black Pepper" sau "Fruit Special" si F4 Bio Red (toate de la BigFish) au fost si ele lozuri cistigatoare in timpul ultimelor partide. Trigga Nutrabaits a mers mai timid.[/quote]
capturile mari la ce s-au luat?
capturile mari la ce s-au luat?
- Dan Mitranescu
- Partener
Stiam eu ca mulinetele tale au rulmenti cu boabe de porumb ...!Desideiu Bogdan scrie:Madalin007 scrie:Dane,cea mai buna bila ramane tot porumbul !!!_Dan_ scrie:stie cineva care din multitudinea de boiliesuri existente pe piata ar merg cel mai bine pe tancabesti 1?sa-mi spuneti si mie aroma, mix etc
Exact ...porumbul este cea mai buna bila
- Victor Hodorog
- senior
..simplu...toate inclusiv porumb ...mai importanta e priceperea pescarului pentru cei mari.._Dan_ scrie:stie cineva care din multitudinea de boiliesuri existente pe piata ar merg cel mai bine pe tancabesti 1?sa-mi spuneti si mie aroma, mix etc
Exemplarele mari au intrat la BFM Fruit Special congelat si la The Source (cite 2 bile de 20 pe rig).
[quote="mimuncu"]Exemplarele mari au intrat la BFM Fruit Special congelat si la The Source (cite 2 bile de 20 pe rig).[/quote]
imi puteti spune si care sunt si cele mai bune locuri?
imi puteti spune si care sunt si cele mai bune locuri?
Pontoanele amplasate pe coada lacului (0-5, Sec & Nae, Vernescu), Dinamo, Scaldatoarea & standul din stanga ei, Avicola 5, Planet, Gorganele.
[quote="mimuncu"]Pontoanele amplasate pe coada lacului (0-5, Sec & Nae, Vernescu), Dinamo, Scaldatoarea & standul din stanga ei, Avicola 5, Planet, Gorganele.[/quote]
multumesc frumos si fir intins
multumesc frumos si fir intins
[quote="_Dan_"][quote="mimuncu"]Pontoanele amplasate pe coada lacului (0-5, Sec & Nae, Vernescu), Dinamo, Scaldatoarea & standul din stanga ei, Avicola 5, Planet, Gorganele.[/quote]
multumesc frumos si fir intins[/quote]
in aceasta perioada stie cineva ce fel de boiliesuri au succes?
multumesc frumos si fir intins[/quote]
in aceasta perioada stie cineva ce fel de boiliesuri au succes?