Ca intotdeauna, adevarul e pe la mijloc si fiecare are dreptate in felul lui. Ca s-a pescuit la crap zeci de ani cu lansete scurte e foarte adevarat, ca evoluam e iar adevarat, si in final ca-si mai baga putin coada si "comercialul" e la fel de adevarat.
Dupa parerea mea, asa cum spun alinuu si stefanflorin, depinde pe ce balti mergem sa pescuim, si cum ne-am obisniut sa pescuim. Avantaje si dezavantaje sunt in absolut toate variantele.
Revenind la "problema" mea, voi incerca la urmatoarea iesire un batz de la lineaeffe adica
http://www.ok-shop.ro/articole_sportive ... /id/25562/ , si inca 2 buc. Sert Djinn tot de 2,40 dar cu actiune mai mica, pe care mi le-a adus un bun amic acum vreo ora.
Inca o asa-zisa problema o am cu mulinetele ( LB60 ), in sensul ca mi se par prea mari/grele pentru betzele mele. Adevarul e ca atunci cind am cerut sfaturi, nu cred sa se fi gindit careva ca nu voi lua betze de minim 3,60m.
Daca nu va mai fi asa cald, voi iesi in we cu toate si mai trag niste concluzii.
Repet, nu exclud posibilitatea ca in final tot la betze lungi sa ajung. Insa, pentru asta va trebui in mod obligatoriu sa ma conving ca-mi plac mai mult decit cele "scurte".