Fundulea2

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
dianu marin catalin
senior
senior

Re: Fundulea2

Mesaj de dianu marin catalin » 30 Iun 2010, 20:25

ma-ti putea ajuta cu ceva sfaturi in legatura cu nada pt.arc si cea de pus in ac,(arome de porumb),ce tip de fostfat ar fi de preferat pe aceea balta.chear v-as fi recunoscator d-l.LAURENTIU,FIR INTINS!!!!!!!!!!!!!

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 30 Iun 2010, 23:15

Ca nada: saculet solubil sau mhlm pe arc daca dai din mana, dar cel mai bine e sa le plantezi.
Ca momeala: bonduelle sau porumb uscat.
Fir intins!

dianu marin catalin
senior
senior

Mesaj de dianu marin catalin » 01 Iul 2010, 12:27

d-l.LAURENTI ca-m cand ati avea timp sa facem o iesire impreuna pe fundulea 2(12-24h)????????

florian1
junior
junior

Mesaj de florian1 » 16 Iul 2010, 22:26

fundulea 2 sau 1 este o teapa mare!!!! :))

Blondibus
utilizator
utilizator

Mesaj de Blondibus » 02 Aug 2010, 18:54

Salutare!
Pe Fundulea 2 n-am pescuit sincer, dar vad ca se asociaza balta 2 cu balta 1 si i se da acelasi calificativ.
Sincer va spun ca am fost de doua ori pe Fundulea 1 (23.07 si 30.07). Prima data am prins, impreuna cu partenerul meu, 6 crapi (2 romanesti si 4 salonte) + inca 2 prezentari dar scapati iar a doua oara n-am stat decat vreo 12 ore si n-am prins crap, decat ceva caras, am plecat din cauza caldurii...
N-am nicio treaba cu nimeni dar balta 1 este administrata de altcineva decat cel de pe fundulea 2, din ceea ce am inteles eu...si sincer am vazut ca mai prindeau si alti pescari aproape de zona unde am pescuit noi...somn, crap, caras...
Curios este ca erau mai multi pescari pe 2 decat pe 1 !!! desi vad ca toata lumea spune ca Fundulea 2 e o mare teapa...
Sincer, as mai merge odata pe Fundulea 1 sa vad daca balta este "constanta" sau am nimerit un loc bun...si apoi am sa revin cu detalii...
Mugurel-Adrian Tanasa
CS CARP ZONE

mirceab
membru activ
membru activ

Mesaj de mirceab » 15 Mar 2011, 16:31

fundulea 2...am fost duminica ...prima data, si ultima! de ce? 2 persoane, 10 lansete= 10 carasei in 12 ore, nici macar un tac mai notabil, 4 dinre aceste mari capturi fiind scoase fara macar sa dea un tac, nimic... lauda toti paznicii si admin-ul baltii ca s-e prinde in fiecare zi crap, caras mult etc...umbla la apa si se fac ca plou, si o zic inca o data, paat ca majoritatea "patronilor" de balti sunt doar tarani fomisti care nu au idee ce inseamna piata de desfacere, marketing, sau o adevarata investitie pe termen lung, cred ca si anul asta mai incerc o balta 2 si dupa merg in afara la pescuit, macar sa stiu un lucru- dau un ban si stiu ca face. :-q , am incercat la ce au zis ei libelule cu viremus, carlige mici, ttx , etc....nici macar cat palma nu este carasul acolo( 40 ron am dat sa prind 500g peste) trist, dar deh mandria romanului ramane sa dea tzeapa si nu sa ridice o afacere normala (win- win situation).

pentru crap- din ce este in romania ecomand MV 2, penru caras- sa fim seriosi nu merita 1 leu sa dai sa prinzi caras, pentru alte specii- Romania nu prea are balti care sa fie concepute si dezvoltae pentru asa ceva.

stan nicolae
senior
senior

Mesaj de stan nicolae » 15 Mar 2011, 23:21

las ca am fost eu pe moara...4 bonuri...nici un tac :-?

LARY
Veteran
Veteran

Mesaj de LARY » 16 Mar 2011, 00:04

mirceab scrie:fundulea 2...am fost duminica ...prima data, si ultima! de ce? 2 persoane, 10 lansete= 10 carasei in 12 ore, nici macar un tac mai notabil, 4 dinre aceste mari capturi fiind scoase fara macar sa dea un tac, nimic... lauda toti paznicii si admin-ul baltii ca s-e prinde in fiecare zi crap, caras mult etc...umbla la apa si se fac ca plou, si o zic inca o data, paat ca majoritatea "patronilor" de balti sunt doar tarani fomisti care nu au idee ce inseamna piata de desfacere, marketing, sau o adevarata investitie pe termen lung, cred ca si anul asta mai incerc o balta 2 si dupa merg in afara la pescuit, macar sa stiu un lucru- dau un ban si stiu ca face. :-q , am incercat la ce au zis ei libelule cu viremus, carlige mici, ttx , etc....nici macar cat palma nu este carasul acolo( 40 ron am dat sa prind 500g peste) trist, dar deh mandria romanului ramane sa dea tzeapa si nu sa ridice o afacere normala (win- win situation).

pentru crap- din ce este in romania ecomand MV 2, penru caras- sa fim seriosi nu merita 1 leu sa dai sa prinzi caras, pentru alte specii- Romania nu prea are balti care sa fie concepute si dezvoltae pentru asa ceva.
Daca vrei sa prinzi peste baga o undita ca deocamdata cu lansetele e complicat pe vremea asta.
Tel0762.865.274

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 16 Mar 2011, 01:15

faza cu fundulea 1 este cam asa :

de la digul de unde intrii pana la pontonul 10( adica unde este apa mai mare ) , este musai sa plantezi in cazul in care nu poti arunca pana pe malul opus
de la jumatetea baltii pana spre coada pica ciortan intre 1 si 2 kg in draci , dar la fel , sa dai cat mai departe posibil .

toate acestea le destainui dupa ce in anul 2010 am pescuit circa 10 partide de 24 de ore .

fire intinse va doresc !!!

ps . nu va duceti cu bile , nu aveti ce face cu ele acolo .

claudiu_verde
membru activ
membru activ

Mesaj de claudiu_verde » 16 Mar 2011, 01:26

Duminica (13.03) am fost cu un prieten pe fundulea 2 si a luat 4 carasei mai mici ca palma si nici cei care au plantat nu au luat nimic.
Balta asta lasa de dorit cand am fost in octombrie zicea pazicii ca au bagat 5 tone de caras intre 0,5-2 kg... dar ubde este pestele asta ca de cand ma duc acolo si cine a mai fost nu a luat caras mai mare de 0,5-1 kg si crap mai mare de 3 kg io personal nu am luat.
Fire intinse **==
PREA OM!!!

mirceab
membru activ
membru activ

Mesaj de mirceab » 16 Mar 2011, 12:41

LARY scrie:
mirceab scrie:fundulea 2...am fost duminica ...prima data, si ultima! de ce? 2 persoane, 10 lansete= 10 carasei in 12 ore, nici macar un tac mai notabil, 4 dinre aceste mari capturi fiind scoase fara macar sa dea un tac, nimic... lauda toti paznicii si admin-ul baltii ca s-e prinde in fiecare zi crap, caras mult etc...umbla la apa si se fac ca plou, si o zic inca o data, paat ca majoritatea "patronilor" de balti sunt doar tarani fomisti care nu au idee ce inseamna piata de desfacere, marketing, sau o adevarata investitie pe termen lung, cred ca si anul asta mai incerc o balta 2 si dupa merg in afara la pescuit, macar sa stiu un lucru- dau un ban si stiu ca face. :-q , am incercat la ce au zis ei libelule cu viremus, carlige mici, ttx , etc....nici macar cat palma nu este carasul acolo( 40 ron am dat sa prind 500g peste) trist, dar deh mandria romanului ramane sa dea tzeapa si nu sa ridice o afacere normala (win- win situation).

Daca vrei sa prinzi peste baga o undita ca deocamdata cu lansetele e complicat pe vremea asta.
=)) si daca iti zic ca am bagat? si tot ce a miscat pluta a fost "curentul"facut de scurgerea apei si de pompa lor din capatul baltii.....whatever...e usor sa faci pe liupul moralist mai greu este sa te ocupi de balta :-q

ar1z3m
membru activ
membru activ

Mesaj de ar1z3m » 16 Mar 2011, 13:26

fundulea 2 fundulea 7 au numai reclama falsa am fost anul trecut tot din cauza publicitatii ridicate care o aveau sa constat ca la 40 de pescari pe balta nu sa luat decat un crap ( balta e relativ mica poti vedea foarte bine tot ce e in jur ) si ajung acasa intru pe un site despre comentari de balti si citesc ca pe fundulea 7 in ziua aia peste 5 commenturi aveau crapi de peste 5 kg si 3 kg de caras identice cantitatile ! trageti concluziile

stan nicolae
senior
senior

Mesaj de stan nicolae » 16 Mar 2011, 13:38

cred ca apa e inca destul de rece. pana nu da coltu ierbii nu cred ca pune botu

mirceab
membru activ
membru activ

Mesaj de mirceab » 16 Mar 2011, 14:20

stan nicolae scrie:cred ca apa e inca destul de rece. pana nu da coltu ierbii nu cred ca pune botu
apa este rece intr-adevar, dar cred ca toti stim ca si asa mai trage pestele, doar ca trasaturile de primavara sunt mult mai anemice...dar nici macar sa poata ridica bambina? daca era un lac mai salbatic, urias ca suprafata gen Taut lacul morii , etc...puteai sa zici "n-am avut mare noroc"dar asa...fiind balta repopulata constant, privata, de 6-7 ha , in care se presupune ca sunt zece-doua zeci de tone de peste...sa fim seriosi...

georgemarian
Veteran
Veteran

Mesaj de georgemarian » 17 Mar 2011, 23:38

eu sincer nu am de ce sa fac reclama :))) am fost ieri pe balta,a prins prietenul meu cu fir de 12 un crap 2,5 si eu la lanseta 2 carasi la 500 grame,si cativa mai mici..la rama,daca va duceti sa nu plecati fara libelule,forfatul sa fie de 0,12 0,14...un om langa mine a prins bine,un crap de vreo 2 kg,si mult caras si mare vreo 5 kg....da asa cum vam zis la libelule si fir de 0,14...

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”