Vand Mulinete Mitchell AVORUNNER 7500
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand Mulinete Mitchell AVORUNNER 7500
4 Bucati ..... mulinetele sunt noi in cutie... cu tamburi de rezerva si cu guta pe tambur la toate 4. Pretul este de 1000 Ron pe toate 4 . Ma puteti contacta la 0730 076 077 - Stefan , sau pe stefan_gura@yahoo.com.
Re: Vand Mulinete Mitchell AVORUNNER 7500
ataseaza si tu niste poze cu ele, mar interesa ,ce model sunt,cel vechi sau asta nou.De doua bucati te-as scapa eu de ele,si de unde esti 

Am sa atasez maine... acum sunt la munca si ele sunt acasa ( dragele de ele ) offf.... cred ca este modelul vechi, caci eu le-am cumparat anul trecut de la targ, dar vb maine cand atasez pozele. Apropos ...sunt din Bucuresti ( din pacate ...nikusor scrie:ataseaza si tu niste poze cu ele, mar interesa ,ce model sunt,cel vechi sau asta nou.De doua bucati te-as scapa eu de ele,si de unde esti

ce nasol si eu tot din buc.sint
,dar problema este alta ca eu plk miine dimineata la Dunare pe borcea,si revin duminik seara,si vb atunci daca le mai ti ,daca nu spor la vinzare
exact modelu vechi ma interesa 

Fratilor... imi cer mi de scuze dar nu stiu cum sa pun poza
))
Spuneti-mi voi cum .... ( nu radeti ) ..va multumesc.

Spuneti-mi voi cum .... ( nu radeti ) ..va multumesc.

VANDUT....DIN PACATE...