Chiroiu 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- florinpopescu2003
- senior
Re: Chiroiu 4
VA MULTUMESC PT RASPUNS DAR NU AM PRECIZAT CA VREAU SA PESCUIESC ZIUA NU NOAPTEA. O ZI BUNA VA DORESC
- iulian petre
- Veteran
ziua se poate pescuii la lansete in regim C&R cu echipamentul corespunzator ( monturi,spray,saltea)dar ar fi bine sa suni sa faci o rezervare inainte daca mergi la sfarsitul saptamanii ca multi vin pt. 48 ore si fac rezervare din timp. Gasesti telefonul la "contact" la noi .
- florinpopescu2003
- senior
MERSI FRUMOS AM BAGAT NR .ACUMA MAI RAMANE SA AFLU CATE CEVA SI DESPRE LOCURI MAI BUNE CU MAI PUTINA AGATATURA
- iulian petre
- Veteran
BALTA este inchisa pescuitului recreativ incepand cu vineri ora 16 (13 august) pana Duminica ora 10 (15 august) pentru desfasurarea unui concurs intre membrii clubului Green Lake.
Cupa Single Challange-
Organizator : Clubul Sportiv GREEN LAKE
Locul de desfasurare-Baza Sportiva GREEN LAKE -Chiroiu 4
Perioada : 13-15 august -Individual (40 ORE)
Taxa :0
Cupa Single Challange-
Organizator : Clubul Sportiv GREEN LAKE
Locul de desfasurare-Baza Sportiva GREEN LAKE -Chiroiu 4
Perioada : 13-15 august -Individual (40 ORE)
Taxa :0
Single Challenge Cup...isi pierd timpul de pomana oamenii aia din club sa scoata ceva (mai) bun din tine ..tot minciogar ai ramasiulian petre scrie: Cupa Single Challange-
- iulian petre
- Veteran
[quote="Amsterdamer"][quote="iulian petre"]
Cupa Single Challange-
[/quote]
Single Chall[b]e[/b]nge Cup...isi pierd timpul de pomana oamenii aia din club sa scoata ceva (mai) bun din tine ..tot minciogar ai ramas [/quote]
----------
gresit eu nu mai sunt "taticul concursurilor" asa ca numele dat nu-mi apartine eu doar am dat Copy Numele e dat de "vrej"
Cupa Single Challange-
[/quote]
Single Chall[b]e[/b]nge Cup...isi pierd timpul de pomana oamenii aia din club sa scoata ceva (mai) bun din tine ..tot minciogar ai ramas [/quote]
----------
gresit eu nu mai sunt "taticul concursurilor" asa ca numele dat nu-mi apartine eu doar am dat Copy Numele e dat de "vrej"
Si cine-i "vreju'" din GL?iulian petre scrie:----------Amsterdamer scrie:Single Challenge Cup...isi pierd timpul de pomana oamenii aia din club sa scoata ceva (mai) bun din tine ..tot minciogar ai ramasiulian petre scrie: Cupa Single Challange-
- iulian petre
- Veteran
pai "vrej" este Miez ....AVem si noi unul
AVeti-l sanatosi si pastrati-l numai pentru voi, ca-i valoros ... eu astept cu interes finala CN 2011de pe Chiroiu4iulian petre scrie:pai "vrej" este Miez ....AVem si noi unul
- Madalin Dirla
- Veteran
mie mi-a soptit o pasarica ca nu se va mai tine pe chiroiu finala cn 2011 !!Amsterdamer scrie:AVeti-l sanatosi si pastrati-l numai pentru voi, ca-i valoros ... eu astept cu interes finala CN 2011de pe Chiroiu4iulian petre scrie:pai "vrej" este Miez ....AVem si noi unul
Asa a promis "Mircea Sandu pescuitului la crap" , ca finala 2011 o sa fie pe Chiroiu4. El ce zice - aia face, e om de onoare, parol!Madalin007 scrie:mie mi-a soptit o pasarica ca nu se va mai tine pe chiroiu finala cn 2011 !!Amsterdamer scrie:AVeti-l sanatosi si pastrati-l numai pentru voi, ca-i valoros ... eu astept cu interes finala CN 2011de pe Chiroiu4iulian petre scrie:pai "vrej" este Miez ....AVem si noi unul
- iulian petre
- Veteran
[quote="Madalin007"][quote="Amsterdamer"][quote="iulian petre"]pai "vrej" este Miez ....AVem si noi unul [/quote]
[b]AV[/b]eti-l sanatosi si pastrati-l numai pentru voi, ca-i valoros ... eu astept cu interes finala CN 2011de pe Chiroiu4 [/quote]
mie mi-a soptit o pasarica ca nu se va mai tine pe chiroiu finala cn 2011 !![/quote]
---------------
"pasarica" era soim ,pelican sau acvila? . Sunt doua "fleacuri" care sa faca sa nu se mai tina finala pe Chiroiu4.
1-Sa nu mai fim noi in APCR - nu este cazul
2-Sa nu mai organizeze APCR-ul campionatul
[b]AV[/b]eti-l sanatosi si pastrati-l numai pentru voi, ca-i valoros ... eu astept cu interes finala CN 2011de pe Chiroiu4 [/quote]
mie mi-a soptit o pasarica ca nu se va mai tine pe chiroiu finala cn 2011 !![/quote]
---------------
"pasarica" era soim ,pelican sau acvila? . Sunt doua "fleacuri" care sa faca sa nu se mai tina finala pe Chiroiu4.
1-Sa nu mai fim noi in APCR - nu este cazul
2-Sa nu mai organizeze APCR-ul campionatul
se vede ca nici cu matematica nu stai bine: sunt 3 (trei) "fleacuri' ...un soim, un pelican, o acvila = 3iulian petre scrie: "pasarica" era soim ,pelican sau acvila? . Sunt doua "fleacuri" care sa faca sa nu se mai tina finala pe Chiroiu4.
- voi o sa ramaneti in APCR si dupa ce aceasta asociatie o sa se desfintezeiulian petre scrie:1-Sa nu mai fim noi in APCR - nu este cazul
- ar fi cazuliulian petre scrie:2-Sa nu mai organizeze APCR-ul campionatul
"""se vede ca nici cu matematica nu stai bine: sunt 3 (trei) "fleacuri' ...un soim, un pelican, o acvila = 3"""
daca am inteles eu bine fleacurile sunt numerotate...1....2.... si sunt 2 nu 3 fleacuri
"""1-Sa nu mai fim noi in APCR - nu este cazul
2-Sa nu mai organizeze APCR-ul campionatul"""
pasaricile sunt 3 intradevar.
imi cer scuze daca nu am inteles eu bine
daca am inteles eu bine fleacurile sunt numerotate...1....2.... si sunt 2 nu 3 fleacuri
"""1-Sa nu mai fim noi in APCR - nu este cazul
2-Sa nu mai organizeze APCR-ul campionatul"""
pasaricile sunt 3 intradevar.
imi cer scuze daca nu am inteles eu bine
Corect B28, mea culpa - am inteles altceva! Ramanem doar cu aceasta parte a mesajului:
- voi o sa ramaneti in APCR si dupa ce aceasta asociatie o sa se desfintezeiulian petre scrie:1-Sa nu mai fim noi in APCR - nu este cazul
- ar fi cazuliulian petre scrie:2-Sa nu mai organizeze APCR-ul campionatul